Жена ми иска да се разделим "временно"

• 18 035
  • 414
  •   1
Отговори
# 300
Тя пък защо ще му търси?

Дотук прочетох 10 поне хипотези, при които жената прави едно, а тук се изкарва, че е имала тотално друго предвид. 🙄

# 301
  • Далечният изток
Е тя защо?! А сега де, защо?! Ми няма я тук да я питаме. Имаме само неговата версия.

# 302
Просто ако е реална жена е или много неадекватна, или изобщо не драпа толкова да се разделя с автора.

Ако изпитваше такова желание за край, каквото тук се спекулираше, щеше да търси бракоразводен адвокат вече, а не да му звъни да я закара някъде си.

Най-реалистичният за мен сценарий е, че двамата са намерили някой, който ще им дърпи всичките кусури и недостатъци и няма да им разваля статуквото. С времето са станали токсични и силно зависими един от друг. Според мен пак ще се съберат. Особено след като тя няма крака или пари за такси/градски... ще чакате вие сама да се оправя с нещо в живота. 😀

# 303
  • Далечният изток
А, той пък много адекватен. Имаше навремето една приказка за Иванушка глупакът, направо от приказките е излязъл той ...

# 304
Не казвам, че е адекватен. А че са се намерили като двама неадекватници. Simple Smile Други хора нямаше да ги изтърпят сигурно.

# 305
  • Далечният изток
Тогава що да е виновна само жената? Ти гледам също все нея изкарваш виновна за всичко...

# 306
Признавам си, че тя ме дразни повече. Не харесвам безхарактерни хора, а тя за мен си е точно такава. Предполагам, че е и мен лично ме бъгва, защото просто не разбирам такива жени. Вече съм писала къде за мен е сбъркала.

Автора го разбирам повече, защото ако бачках 7 дни в седмицата, щях да съм много, много изнервена и изобщо нямаше да ми е до каквито и да е капризи и мрънкания. Само че ако бях жена на такъв мъж, щях да тропна по масата, че не може това да продължава повече и щях да си тръгна, ако нямаше решение, което да устройва и двама ни. А тука... седи и търпи, уж ще се разделят, а накрая му звъни за услуги.

Но в тази връзка екипност и партньорство няма, никога не е имало. Те само физически са били заедно и нямам предвид сексуално. Всеки прави, каквото си иска. 🥴

# 307
  • Далечният изток
А той що седи и търпи?! Не вярвам от вчера да знае за чатовете с колегата... Ама понеже е у майкината ѝ гарсониера, седи...
Ако работеше 7 дни в седмицата, нямаше да има незавършена къща на груб строеж за 5 години. Айде да не го съжаляваме толкова.

# 308
  • Out of the Mix
...Най-реалистичният за мен сценарий е, че двамата са намерили някой, който ще им търпи всичките кусури и недостатъци и няма да им разваля статуквото. . 😀
Това е един от ключовите моменти за дългосрочни отношения, изключително рядко срещано.

# 309
Къщата я е правил само два дена в седмицата, там не знам как стоят нещата. Той описваше уж защо се проточили нещата.

Никой от двамата не жаля, намерили са се. Даже по-добре май да си останат заедно, защото според мен кой ще ги търпи? 😀 И аз не разбирам той пък изведнъж как стана толкова нерешителен и защо още иска да е с нея. Простото обяснение е, че са зависими един от друг. И пак ще се съберат.

Revoker, имах едни приятели, които бяха заедно години поради точно тази причина. Разделиха се, защото удариха дъното на блатото. Ако не бяха млади хора без деца, щяха 100% цял живот да се търпят, точно това е думата. Но хубава връзка ли е това?

PS. Наистина сме народ, обсебен от имотите, прекрасно.

# 310
  • Далечният изток
Айде сега обобщения за народа... Аз примерно не съм.
И пак питам - той като знае за колегата и чете чатовете с всички сексуални подробности, защо сам не си стегна багажа и да си тръгне, вместо да чака да го изгонят? И вече да е подал молба за развод? М? Вместо това ходи да я вози по изследвания... Или лъже, или не е добре с главата.

# 311
Е, точно ти пусна намека, че седял с нея заради гарсониерата. 😂

Съгласна съм, че и авторът е много зле и след първоначалния шок е трябвало да си съхрани достойнството поне. Ама той се чувства виновен и още я обича, тя не смее да промени нищо в живота си и без автора не може да се оправя - и ето я рецептата пак да се съберат.

А ако не беше този колега, сигурно още няколко години щяха да откарат без промяна... тъжна работа, много тъжна.

# 312
  • Далечният изток
Не съм казала, че е с нея заради гарсониерата, а че е в чуждия имот и най-вероятно няма негов. Уж бил имал, ама ако имаше, щеше да се е изнесъл при първите съмнения.

# 313
Той имал някакъв апартамент, обаче бил целия в неща за недовършената къща и не бил годен за живеене. Друг някакъв имот бил общ магазин на центъра, в който не протича дейност, ама честно казано ми доскучаха битовизмите в темата и така и не разбрах за какво им е бил изобщо. 😀

То толкова детайли вече, та чак до това колко е голям задника на жената, помнят ли се всички. 😂

# 314
Май вашата връзка се е градина само около имотите. Само апартаменти, къщи, ипотеки и ремонти са ви в главата.
 Ако имаше страст и любов нямаше само за имане да говориш. Удобна ти е била, ти на нея по-малко. Скъсвайте.

Общи условия

Активация на акаунт