Пример: когато сядам да се подстригвам и ми затегнат пелерината, едвам издържам до края на сесията; от около 10 години спя с ръка в тениските, за да не се допират до гърлото ми.
Наскоро бях на ендокринолог и докторката ми провери щитовидната жлеза и твърдеше, че е напълно здрава. Същата тази докторка ми изписа Габагама- лекарство за периферната нервна система, дотук го пия вече 3 седмици, като тя каза, че след първия месец трябва да усетя някаква разлика. Засега почти не усещам разлика, все още се душа и имам голямо напрежение вътре в гръкляна, понякога си проверявам тази точка на болка, която все още си е там. Това напрежение и болка ме изваждат тотално извън строя и не мисля адекватно, разсеян съм, трудно се концетрирам, имам дни в които по цял ден ми е като на филм, замъглено и лошо. Бях футболист доста дълго време и понякога съм си мислел да не е травма следствие на удар с лакът или нещо от сорта (общо взето всичко съм си мислел досега. Може ли някой да ми каже от какво друго може да е проблема освен периферна нервна система и дали сте имали подобни или същите оплаквания, моля за помощ, благодаря 🙏