Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 878
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
А аз си мислех, че на НМ са уголемени.

# 256
А аз си мислех, че на НМ са уголемени.
Всъщност това имах предвид,че на сънсей 98 е равна с тениска 92 на Н&М😀😂

# 257
Те повечето марки имат много големи разлики в реалния размер. На HM и аз си мислех, че са уголемени, но си давам сметка, че повечето им дрехи обхващат няколко възрасти, например 2-3, 4-6 години и зависи кога се купуват. Ако е на 2 ще е леко голямо, ако е на 3 няма да е. Аз пазарувам от Окайди и Манго, там пък размерите са още по-странни. Свекърва ми подарява основно от Синсей, умалени са според мен, гащеризон 92 й се врязва в чатала. На Майорал също са умалени, поне с един размер може и два. Мисълта ми беше, че производителите залагат размер 104 за 4 годишно, значи децата на тази възраст са с такава средна височина. Мило, мернах в Рая тойс намалени столчета заради липсваща опаковка, но не погледнах какви са.

# 258
Милото, а защо трябва да сменяш столчето? Мислиш, че ще е пораснала за него до тогава ли?

Ние сега трябва да направим нова конфигурация в колите. Имаме за Рая Besafe izi turn в едната кола и Recaro Salia в другата. Сега за Явор ще ползваме бебешката кошница на Рая до някое време и после ще ни трябват 2 големи столчета(които ние и сега дефакто имаме). Обаче е ужасно неудобно да прехвърляме столчета постоянно и ще вземем още едно.
Аз също оглеждам вариантите до 7години.

Видях реклама на наскоро едно столче на Britax. Britax SWIVEL- моделът се върти и е от 0-7години.  Не съм проверявала какви тестове е минал, но е нов модел на хубава марка и предполагам е сигурен.

Друг стол който съм харесала е Besafe Strech (не се върти,  но изглежда удобен и широк и за пораснали деца). Също така и Besafe beyond, но него още го няма наличен, за да се види на живо.
По принцип са скъпи столчета на be safe, но са много добре направени супер удобни за децата. Ползват се доста дълго време, струват на цената на малко по-скъп телефон. Като го погледнеш така цената е разумна.
Аз бих гледала оферти от чужбина, пускат добри промоции. Така взехме нашето столче Besafe за 800лв.

# 259
Милото, а защо трябва да сменяш столчето? Мислиш, че ще е пораснала за него до тогава ли?

Ние сега трябва да направим нова конфигурация в колите. Имаме за Рая Besafe izi turn в едната кола и Recaro Salia в другата. Сега за Явор ще ползваме бебешката кошница на Рая до някое време и после ще ни трябват 2 големи столчета(които ние и сега дефакто имаме). Обаче е ужасно неудобно да прехвърляме столчета постоянно и ще вземем още едно.
Аз също оглеждам вариантите до 7години.

Видях реклама на наскоро едно столче на Britax. Britax SWIVEL- моделът се върти и е от 0-7години.  Не съм проверявала какви тестове е минал, но е нов модел на хубава марка и предполагам е сигурен.

Друг стол който съм харесала е Besafe Strech (не се върти,  но изглежда удобен и широк и за пораснали деца). Също така и Besafe beyond, но него още го няма наличен, за да се види на живо.
По принцип са скъпи столчета на be safe, но са много добре направени супер удобни за децата. Ползват се доста дълго време, струват на цената на малко по-скъп телефон. Като го погледнеш така цената е разумна.
Аз бих гледала оферти от чужбина, пускат добри промоции. Така взехме нашето столче Besafe за 800лв.
Последните краш тестове имат отзиви за Axkid. В групата “деца на борда” тях препоръчват. Столът който искам ще е  125 см,36 кг. Има и по-добри оферти,но за бустери и съответно тя е малка още за тях. Не е проблем да е по-скъп,ако трябва,ще го взема на изплащане. Вече поне има и такава опция😀

Последна редакция: пт, 02 авг 2024, 17:29 от Милото

# 260
Axkid май нямат въртящ се модел за много кг. нали?
Най-вероятно слагането в столчето ще става все по-лесно и децата сами ще сядат и това, че не се върти столчето няма да е проблем.

# 261
Axkid май нямат въртящ се модел за много кг. нали?
Най-вероятно слагането в столчето ще става все по-лесно и децата сами ще сядат и това, че не се върти столчето няма да е проблем.
Ами от това което съм гледала за момента не. Иначе гледам и на марката Joie и за нея имаше по някои отзив,но няма да избързвам☺Гледах на Besafe  моделът stretch e супер,но не се върти. Сякаш ми се иска да има тази опция🫣🤷♀

# 262
Аз до колкото съм чела, въртящите модели не са до много кг.именно заради теглото на детето. Явно с механизъм на въртене не е устойчиво.

# 263
  • Варна
Нашето е Axkid Minikid 3

# 264
Черпя ви виртуално за рождения ден на Ави

Много хубав ден си изкарахме като цяло. Сутринта реших, че трябва да си направим фотосесия в парка, нащракахме няколко снимки за 10-15 минути, рожденичката естествено не беше съгласна, искаше да се гушка с баща си 😃 после отидохме до мола, голям кеф да се качваме на ескалаторите, искала "горе-долу" 😃 забавлявахме се докато не видяхме един фонтан и тя не реши, че иска да влиза 😃 всеки ден ми казва, че иска да плува и ме моли да ходим на море 😃 днес рева 20 минути, защото не я пуснах да се изкъпе във фонтана. Партито беше скромно, в последния момент няколко гости казаха, че няма да успеят. Но пък Ави истински се забавлява в детския кът, макар и само с две приятелчета. Преди да тръгнем само повтаряше "излизаме, ден-ден, торта". Тортата беше страхотна и на визия и на вкус ❤️ после час си игра сама в стаята с една нова книжка. Малко по-трудно заспа, но без рев, искаше само да лежим заедно и да я гушкам. А най-милото беше, че като се събуди днес ми каза "аз обичам мама". Наистина ми порасна детенцето ❤️

# 265
Честит празник на принцеса Ави!
Нека бъде жива и здрава,щастлива и обичана от мама и тате ❣️

# 266
  • Пловдив
Ангелова, много хубава торта! Нашата беше с почти същото мече.
Да е жива и здрава малката Ави и много да се забавлява и да се обгради със страхотни приятелчета 🌸
Малките мигове на нежност и как казват “Обичам те!” са безценни..

# 267
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Ави! Нека бъде здрава и много щастлива!! Тортата е супер 😊

Милото, паметен рожден ден, поне да бяхте събрали родата на заведение, да не те е яд за тия пари. Важното е че вие сте добре и не е станала някоя беля!

# 268
Честит рожден ден на Ава! Пожелавам и да е здрава и да има прекрасно детство!
Тортата е много хубава.

# 269
Честит рожден ден на Ави... Безгрижно детсво, много здраве и много щастие! Hug

Общи условия

Активация на акаунт