Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 801
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм решена,че в 1 Куфар ще събера и на тримани багажа,в никакъв случай не искам да нося повече от 1 Куфар,писна ми от носене на 1тон багаж

# 76
Утре ще бъде нашия първи плаж. Тръгвам само с две кърпи и два бански.
И кофичка с лопатки.  Като го написах май не е "само" Joy
Ще видим как ще е и от какво ще има нужда или няма да има нужда.
Ние сме във Варна вече Blush

Милото, как е вашия плаж 😊

Лизи, прегръдки!

Grinning Редактирам. Всичко е в Сливен. Отиваме с един бански, една Хавлия и една топка. И торба с храна Joy

Последна редакция: сб, 20 юли 2024, 20:14 от Miss AG

# 77
  • Велико Търново
Благодаря, момичета! ♥️
Честит рожден ден и на Йоанка! Нека бъде здрава, любознателна и много щастлива!! Весел празник! 🎂❤️☀️

Вики е голяма страхливка, запалихме едни свещи тип фойерверки ли се водят, и не пожела да духне свеща, гушна се в баща си и до там 😄.

# 78
И аз имам жаба Joy
Първите 15-20 мин, не искаше да докосне пясъка, водата нищо. Беше се вкопчил за нас като пиявица. Мръсен бил, мокър бил, "страх ме е " вика... Седяхме на хавлията. Единствената играчка която взех " ни спаси " - топката. С нея го залъгах към водата... И оттам се започна, едно скачане, гмуркане, смях, бягане във водата. Едвам си тръгнахме  всички разбраха, рев, тръшкане, баща си го захапа няколко пъти, наби го, голяма драма беше. То и вчера в мола беше същото де Grinning
Мислех си, че се тръшка и реве, но явно е било за загрявка, сега е по сериозно положението Grinning
В Аспарухово ходихме на плаж, водата 50м навътре под коляното, чай, и много чиста. Утре пак.
Ще го покажа тук и ще го изтрия, не знам защо фейсбука ме притеснява повече напоследък.
Шапка няма, защото се гмурна с нея.
Учим се де, утре две шапки, пояс, камион с лопатки, да опитам с него да го държа малко на кърпата.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 22:19 от Miss AG

# 79
Честит празник на всички!
Ние ходим с един чувал, буквално на плаж.
Два багера, два камиона, кофи, формички, лопати, гребла, лейки, сита, фунии,  мелнички. Каквато се сетите всичко по две, а лопати, гребла кофи, че и по 3-4, че става бой.
Във водата не ги пускаме умишлено, ще изпият морето 100%, а с това мръсно наше море не ми се занимава и с разстройства и повръщане, ще си го спестим и тази година.
Водим ги от 16.00ч до към 19.30ч събота и неделя.

# 80
  • Варна
Мисс, много е щастлив! Много готино! И аз пращах Габи днес на плаж с баба й и дядо й - предполагам се е забавлявала много и тя. Големи сладурковци са всички! Честит рожден ден на всички последните дни! Да са живи и здрави мъниците.. и нашите нерви хаха

# 81
  • Пловдив
Честит рожден ден на Вики, с малко закъснение!
Мис, Божко е много щастлив на морето.
Благодаря за пожеланията за Йони 🙂
Прекарахме един хубав рожден ден/уикенд с нашите близки. Така се бях улисала в подготовката на обяда, че за малко да забравим да вземем тортата. Йони я опита и много бързо научи, че с пръст на крема е по-сладко, отколкото да я режат и да ти я дадат на парче 😄 А иначе успя да си духне свещичката (три пъти на бис!)

# 82
Тортата изглежда страхотно, също като малката госпожица !

# 83
Честит празник на всички!
Момичета, виждали ли сте преходна чаша, но стъклена. Ако знаете на някоя фирма. Търся в нета, нищо не излиза. В София ни казаха, че трябва да се махне всякаква пластмаса на Яна, бутилирана вода и шишета. Тя от чаша категорично отказва да пие, взех и с картинки и обикновени, а преходно шише не намирам от стъкло. От сламка също не мога да я науча, какво ли не пробвах, тя духа в сламката, Сами се научи много лесно да пие от сламка, но тя някак няма такъв интерес.

# 84
Лизи защо трябва да махнеш пластмасата? За стъклена чаша не знам, но каката е с метално шише, което е спортна бутилка. Можеш с такова да пробваш. Има такива и стъклени, но моята дъщеря пластмасовите чупи за 1-2 седмици, че мога само да си представям колко ще издържи стъкленото. Другия вариант е на Авент шишетата, които са натурал серията и преходните шишета, които са пингвин серията капачките им са взаимно заменяеми, бибероните също. Само дето не знам дали ги има още. Или да търсиш друга подобна комбинация. В детските магазини продавачките знаят, поне нашата знае, но за съжаление не съм във Варна и не мога да отида да я попитам.

# 85
Довечера ще отида до кауфланд, там има авент, да ги видя. Тя вече не пие от биберон, само от едно шише тип преходна чаша с мек накрайник . Може би метално шише пак ще стане.
Бях ви казвала, че Яна има уголемени млечни жлези и ходим на ендокринолог. Лекарката каза че е ранен пубертет, но за сега хормоните са добре и само наблюдаваме. Трябва да махна пилешкото (отдавна не го давам него) и всякаква пластмаса, защото пластмасата отделя естроген, най много лятото  и пак може да влияе на хормоните.
Вчера ги мерих...
Яна е отслабнала с 1,500кг след боледуването, и Сами е отслабнал доста.

# 86
Аз имам такива пингвински накрайници, бяха някаква стара серия. Единият не е ползван, мога да ти го изпратя, Lizii. Другият го ползвах точно със стъклените шишета на Аvent.
Иначе виж това https://rayatoys.com/nno-k-t-s-dva-nakraynika-2v1-butilka-270-ml-03, съвместимо е със стъклените им шишета, отделно има и силиконови протектори за тях.

Може да пробваш да даваш вода с лъжица, Рая така свикна и после лесно се научи да пие от обикновена чаша.

# 87
Момичета, днес моето малко момче става на 2!
Празнува с другите деца в яслата, а ние ще празнуваме в неделя.
Почерпете се витруалво с домашен шоколадов сладкиш за яслата!

И малкия непослушко:

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 09:11 от Cinnamon Cookie

# 88
Честит рожден Ден на Борис,  Cookie. Честито и на останалите, Йони, Божко, Вики на патерици.
Ние ще празнуваме вкъщи, защото детегледачката ни уведоми да не пращаме нищо шоколадово или сладкиши.
От вчера Тони е с конюнктивит и добре, че баща му може да си стои 2 дни вкъщи да го гледа. Голяма борба е с капките и почистване с тампон отвара от лайка, но се подобрява.
Лизи, не се притеснявай,че са отслабнали, ще наваксат само да са здрави. Не знаех, че пластмасата отделя естрогени. Порцеланова чашка не е ли вариант?

# 89
Лусинда, аз съм питала какво е приемливо да занеса. Имаме обща група с майките на другите деца и знам, че не би станал проблем. Но ми е ясно, че сред родители и възпитатели моя срадкиш ще предизвика дискусия. Даже се чудих дали изобщо да слагам снимката.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт