Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 817
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Честит празник Куки, да бъде  много здрав Борис. Много да слуша и много да ви радва! Heart
Страхотно изглежда рулото, на мен ми се дояде Hug

# 91
Честит да е Борис😍Желая му да е здрав и много щастлив и игрив. Кекса наистина изглежда страхотно☺

# 92
Честит рожден ден на Борис💝
Пожелавам му да бъде на първо място жив и здрав,да расте усмихнат и щастлив заобиколен от любимите хора,да слушка много мама и тате 🩵
Сладкиша изглежда чудно!

# 93
Честит рожден ден на Борис! Да ти е много здрав и послушен!
Ох от кога не съм яла нещо домашно шоколадово, ще хвана да ти дойда на гости Joy

Лусинда, мъча я с порцеланови и стъклени чаши, тя въобще не иска... Сега е в някакъв период, всичко отказва и храната не иска да я пробва дори, само солети яде. АМ го отказа напълно. Сами пък почна да пробва някакви неща, сега да не взема да го урочасам Joy дано продължи да хапва.  Терапевтката по храненето искаше да му спра заготовката (защото не може да търсим такъв вкус в домашната храна) , сладкото ( той ядеше много кис мляко с бисквити и според нея беше пристрастен) и АМ през деня, аз не успявах, той правеше бойкоти и просто решаваше че няма да яде, но сега заради боледуването всички тия неща ги спрях едновременно . Дано си прояде нормално, като съм ги спряла.

Nl_ cl, какви са тия пингвински накрайници. Не ги намирам в нета, за да видя какво е.
Накрайника от линка е подобен на нейното шише, може да свърши работа, само ме притеснява, че пише +6 месеца, да не е много малка дупката! Благодаря!  Ще ги разгледам и тези и на авент.
 Аз работех с дистрибуторите на авент, преди майчинството, но съм изгубила телефоните. Може да питам колежките и да им звънна, те със сигурност ще знаят, кое с кое е съвместимо.
А за водата не знам какво ще правя, аз толкова мразя вода от чешмата, а трябва да я филтрирам в стъклена кана, дано я хареса, да не вземе да откаже пък водата.  Ако знаете и някоя изворна вода в стъкло, кажете, аз не съм виждала последните години.

# 94
Лизи пробвай с тези металните бутилки със силиконовия накрайник може да има и стъклена бутилка.  За друга алтернатива не се сещам

# 95
Куки, аз исках да им занеса торта и балони , даже купих две малки еднакви. Не бях наясно с изискванията им, макар, че можех да предположа. Все пак веднъж годишно има рожден ден.
Кексът изглежда много вкусен, честит празник отново.

Сега като е с възпалени очи не ми е много до празник, от днес кашля  и вероятно ще си стоим вкъщи тази седмица.

# 96
  • Велико Търново
Честит рожден ден на Борисчо! Нека бъде здрав, да има едно щастливо детство и верни приятели! Весело да си изкарате! ☀️❤️🥰

На Вики пробихме ушите за рождения ден и сега като ги промиваме и въртим пада голям рев. Вашите момичета плакали ли са? Сигурна съм че не я боли, просто нея много я е страх от ВСИЧКО 😔, и това започна от скоро време, явно откакто започна да разбира повече. Много се надявам да се оправи като поотрасне и това да е някакъв период.

Доволни ли сте от някой хотел с ол инклузив, търсим нещо за края на август, то първо е хубаво да видим как ще бъде пътя до Родопите с тоя малък ревлив звяр.

# 97
На Пламена не съм и промивала ушите. Дадоха ни крем с който мазах и съответно мърдах,въртях обиците. Не е ревала,но тя беше на 8 месеца. Рева само като и ги слагаха и първите два дни,като исках да ги въртя се дърпаше.След няколко месеца и сложихме златните обици и при смяната пак не е плакала,но просто се мърдаше. Скоро и ги смених,понеже племенника ми беше и купил мини халки и нямах проблем при слагането. Нормално е да е наплашена. Тя е по-голяма и все още помни дискомфорта от слагането,но и при въртенето първите дни има доскомфорт.Ще свикне. Говори и колкото можеш. Пламена пък много обича да и слагам капки в носа. Да и правя инхалации,да и меря температурата. То от толкова боледуване 😃😃Даже като е здрава пак иска🫣

Последна редакция: вт, 23 юли 2024, 23:57 от Милото

# 98
  • Бургас / Славейков
Милото браво на Пламенка .За пръв път чувам на някой да му хареса, да му слагат капки .Все така да е.Ч.р.д .на рожденика.Да е жив и здрав и много късмет.Кекса и на мен ми се прияде като го видях !

# 99
Честит рожден ден на Борисчо! Нека бъде здрав, да има едно щастливо детство и верни приятели! Весело да си изкарате! ☀️❤️🥰

На Вики пробихме ушите за рождения ден и сега като ги промиваме и въртим пада голям рев. Вашите момичета плакали ли са? Сигурна съм че не я боли, просто нея много я е страх от ВСИЧКО 😔, и това започна от скоро време, явно откакто започна да разбира повече. Много се надявам да се оправи като поотрасне и това да е някакъв период.

Доволни ли сте от някой хотел с ол инклузив, търсим нещо за края на август, то първо е хубаво да видим как ще бъде пътя до Родопите с тоя малък ревлив звяр.

Честит рожден ден на рождениците. Куки кекса изглежда много добре, чак ми се дояде.

Скоро сложихме обици на каката, преди 1м. В началото слагах гел и първите дни и тя казваше, че я боли докато свикнем и двете. Според мен не точно я болеше колкото и беше неприятно самото въртене и местене на обицата. Може би 4-5 дни се оплакваше.

# 100
Честито на рождениците, живи и здрави да са дечицата! И нашите две годинки наближават, но ще се съберем вероятно в тесен кръг, както миналата година.
Казусът с носенето при нас продължава. Още в асансьора вдига ръцете да я нося, а ако няма деца пред блока, просто трябва да се прибираме. Не иска да върви, ако седнем на пейка, започва да ме дърпа да ставам и пак да я нося, голям зор! Дано е период и мине скоро.
За пробиването на ушите моето мнение е малко по-различно, вероятно и странно за някои. Според мен това е нещо, което детето трябва да реши дали иска или не, когато порасне, преди това си е удоволствие за родителите - да виждат детето с обеци Simple Smile. Голямата ми дъщеря си проби ушите на 12, защото тя го пожела и си беше осъзнато. Но всеки сам си решава, мнения и възгледи всякакви.
Лизи, дано много скоро споменът за болничния престой и цялото преживяване избледнее и повече да няма подобни ситуации 🙏 Децата са доста по-силни, отколкото си мислим, и вярвам, че и твоите ще се възстановят бързо!

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 00:19 от Mini Me

# 101
Mini Me аз съм на същото мнение за пробиването на ушите. Каката сама пожела да има обици, на 4г и половина е. Всъщност тя от повече от година иска, но аз съм се зарекла, че преди наистина да осъзнава за какво става въпрос и да може сама да си ги пази аз обици няма да сложа на дете. Сама си ги избра, съвсем съзнателно си седна и си седя без да мърда докато и ги сложат. Там две какички пробиват едновременно и двете уши и става за секунди. И после, че и още се уби да се хвали, че има обици. Сама ми напомняше и за гела. На другия ден сутринта предупредих госпожата и за обиците и после вечерта ми разказваха как им е обяснила, че тя вече има обици и трябва много внимателно да си облича и съблича блузата и да внимава да не ги изгуби. На мен ми пробиха ушите като бях 6-7кл. Имах голям мерак за обици, но сега много рядко нося.

# 102
Мини ми, и аз съм била такава като малка, само съм искала да ме носят, направо ме е срам да кажа, до колко години са ме водили с количка, защото въобще не съм искала да ходя Joy
Аз чак днес започнах да мисля за риждения ден, даже още не съм го обсъдила с мъжа ми Joy но поръчах торта с Мими и Биби, много харесват поредицата книжки, аудио приказките им, а в болницата, докато текат системите гледаха и филмчетата им, сега само повтарят цял ден "Мими, Биби, бууу" (бухал демек).
И аз още не съм пробила ушите на Яна, тя има навик да си ги тегли, а и не съм имала мерак. Като попорасне, ще си ги пробием заедно Joy че и мойте дупки зараснаха за стотен път, периодично на няколко години ги препробивам.

Иначе за болничния престой, не мисля че ни е повлиял кой знае колко. Аз съм лежала много пъти в болница и някак не се притеснявах, след първата вечер.   Абоката и инжекцията бяха неприятни, но след тях нямаше нищо страшно, просто чакане. Първите  дни бяха стресирани и ги беше страх като влезе някой лекар , после някак се примириха и спряха да плачат при прегледите, даже си отваряха устата да им видят гърлото. Вярвам, че децата усещат родителите, като са спокойни и в такива ситуации трябва да се държим. Изпуснах се веднъж, да ми текнат сълзи, като дойде Сами, защото ми беше мъчно, до сега не сме се разделяли, а камо ли като е болен да не съм до него, но после си го взех, вече знаех процедурата, какво следва, и двамата си ги държах аз за абокатите, изследванията, инжекциите за всичко, не позволих на мъжа ми да прави нищо, мисля че не би могъл да успокои децата както аз. Все си казвах, че има болни деца, които това им е живота, все по болници, а ние сме само за няколко дни и ще изтърпим. Ще видим как ще е на консултацията, дали ще ги е страх, ще взема някоя книжка за лекари за всеки случай, да ги подготвя.
Все пак, не мисля че скоро ще се усмелим да отидем пак на почивка Joy
Странична тема за козметика!  Има ли някой с мазна кожа, какви продукти ползвате, като рутина Joy взех си някакви неща за бръчки, то акне ми излезе, толко се подмладих, че в пубертета влязох...
Преди да родя кожата ми беше суха, чак се лющеше, а сега е супер мазна и не мога да намеря подходяща козметика.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 01:35 от Lizi:) :)

# 103
Лизи ходиш да ти ги пробиват ли? Как така ти се запушват дупките? Аз не бях слагала обици откакто бях бременна с баткото, демек почти 10г, и сега като пробихме на каката тя вика: "Мамо, а ти защо не носиш обици? Сложи си." И без проблем сложих едни с винт. Само от дупката излиза едно бяло и толкова. Не правя нова дупка и не боли като ги слагам. И предните пъти е било така. Та сега от 1м и аз съм с обици и взеха да ме дразнят вече, но ще ги махна като си ида на Варна, че иначе ще ги оставя някъде и гледай съм ги изгубила. Мойте са сребърни и не са и знае колко ценни ама все пак си ги харесвам.

# 104
Mini me  моя от бебе си го нося ,смятах че като проходи ще е друго ,но не . Ходи 5 метра и вече трябва да го нося. Счупена ни е количката и се налага да го нося до магазина . Не знам до кога ще продължаваме така ,а магазина ни е на 2 мин буквално пеша 🥲 нося торби+него ,не издържам ..
Някой купувал ли е преходни гащи ,какво представляват ?

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 08:01 от Radii :)

Общи условия

Активация на акаунт