Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 18)

• 20 813
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
И аз много ги мисля, не случайно казвах, че не само тя, но и аз трябва да мина през адаптация за яслата 😏 Мъжът ми реши да се шегува, дай, вика, да си направим още едно щом тъжиш, че вече няма бебе вкъщи. Няма да го пускаме никъде, чак като се зажени! А аз, аааа абсурд, още едно дете да изпратя на ясла аз няма да издържа!!! Ако ви кажа, че голямата като ми каже, че ще учи магистратура в Париж, аз си представям как се спуквам от рев на терминала. Ми то само едни 12-13 години остават до тогава!!! 🤭

# 646
Мерси за куража , момичета.Всъщност снощи и Ади вдигна температура и явно още през деня се е чувствала зле.
Радвам се за децата , които се адаптират добре.Аз съм от този емоционалния тип, който и 10 деца да изпрати на ясла/училище сигурно ще се вълнувам.
Хубава стая , Мисс.
Васермана важи 6 месеца.Най - лесно е да се пусне всичко на куп до 7 дена преди почванвто, като акото може да бъде взето предишния ден и да стои 24 часа в хладилник.

# 647
Включвам се само да напиша, намериха бактерия в носа на Яна, мораксела.... Та още 10 дни поне няма да ходят на ясла. Тая вечер тръгваме за София, утре  Яна е на ендокринолог и двамата на  кардиолог. Не знам с тия сополи, да не пречат нещо на прегледа при кардиолога.... Ама това е единственият ден в месеца дето се засича графика на двамата лекари и може да минем в един ден.

# 648
Лизи, дано се приберете с добри новини 🤗 И дано всички оздравяват бързо!

# 649
  • Бургас / Славейков
Лизи дано всичко е наред.Не би трябвало сополите на кардиолога да вредят ,ама знам ли.За адаптацията очаквах ,като сме се гледали само двамата почти с Митко да е по зле .Но той доста добре се представя .Сутрин помрънква малко ,но не е нещо с което няма да се справим.Днес спа в градината ,и на мен ми бяха казали да ида по рано ,та ми го облякоха само и в къщи яде следобедната закуска.Сестрата каза ,че нямало проблем ял ,спал всичко било наред.Аз пък съм от другия тип майки .Дето гледам да не звъня често .Не защото не се притеснявам и не мисля за детето си.Тъй че няма значение дали имаш малко ,голямо ,1,2,или три деца.

# 650
Абе момичета кажете от къде да взема хубави клинчета? Тази година този рипс голяма мода,но обаче се разширява адски много след втория час носене . Искам чисто памучни клинчета и ако може един цвят😀От къде вземате?
Относно звъненето аз звъня и не мисля да спирам. Времената в които живеем са доста непредвидими и смятам,че дори на 16 (и не само)едно дете трябва да знаят родителите му къде и с кого е😉 Въпрос на избор😏

# 651
  • Варна
От HM пазарувам аз. В Пепко и Синсей има ок неща, които са по-евтини. По принцип и Зара и подобни има, но са по-скъпи, аз лично зибягвам да давам супер много пари за клин, който ще носи 2 месеца, та залагам на първите.

Успех, Лизи! Дано и пътуване и прегледите минат леко! А за бактерията на Яна антибиотик ли се пие?

# 652
Милото, виж next. Не знам като мода за момичета, но като качество най-ми допадат, сега като започна да изкарва по един сезон с дрехи (то при нас цяла година е един сезон де, но имам предвид астрономически). Пера ги на дълга програма с препати, защото всичко е на петна и оцеляват 😂

Иначе аз си мисля, че на 16 годишни точно трябва да се звъни по-често 😂 Но като цяло аз също нямах търпение да го пусна на градина и доста поплаках, като разбрах, че нямаме безплатни часове като при Мисс. Естествено ми беше притеснено в началото и се разстройвах, сега по-малко се трогвам.

Не знам с тия бактерии в Бг как ги хващате, тук си ходим със сополите докато минат. Така и с кашлицата после. Няма ли температура, на никой не му пука. Има ли температура - парацетамол 😂 Познавам само две момичета на които децата се спукват да боледуват целогодишго, естествено им дават антибиотици и друго подходящо лечение, на едната детето мина на домашно обучение даже, защото има под 50% присъствие миналата година. Другата беше заминала в Полша миналата година, защото реши че е от климата тук, но сега се върна и каза, че е същата работа и там. Мен много ме притеснява сега как ще изкараме зимата, макар че тук вече е 11 градуса.

# 653
Лизи, с добри новини да се приберете. Стискам палци.

Вещице, защо нямате часове, тези 15 часа, които са за 2 годишните, за тях говорим нали? Аз дори не работя още и ми ги дадоха, а нали условието е двама работещи родители. И мислех да не го пускам, за да нямам проблеми.

И аз май ще съм досадна със звъненето, но пък знам ли има време, нямам опит ще се видя и аз.

За клинчета не мога да помогна.
Аз съм в търсене на обувки, които да са водоустойчиви, тип кецове да по криват глезена, да не са тънки... Ох, не използваме в градината пантофи, а влизат с обувките с които са си, не се преобуват децата. В същото време не може с ботуши. А зимата и в дъжда не става с маратонки.

Орехче, бързо да се оправя Ади и останалите болни децича. На мен също единствено в деня в който Божко вдигна температура ми се обадиха да го взема, че не се чувства добре. Никой друг ден не са ме викали по рано. Но ако трябва да спи там, ще му е аааадски трудно, ще ни отнеме сигурно половин година.
Ако сме в БГ и трябва да ходи там, адаптацията тук ще ми се стори песен просто.

# 654
Аз пазарувам от Сенсей и Пепко. Само дето от Сенсей обикновенно се налага да слагам ластик, че и падат. На каката също пазарувам от там. Само като си помисля как се ликьосват дрехите, как след сапунените мехури стават сиви, как като паднат или се закачат и ги късат и не ми се дават много пари за дрехи. Каката това лято заля чисто нова блуза на първото обличане със смес за сапунени мехури, беше направо за изхвърляне, само се успокоих, че струва 5лв, независимо, че беше много хубава. Изхвърлих на малката блуза, защото така я омаза с домати и лютеница, че и вениш не можа да я спаси. А и бързо им стават малки. От Лидъл също купувам.

# 655
  • Асеновград
Аз пазарувам от H&M предимно и за детето и за себе си дрехи, но понякога и от Пепко и Синсей ако има нещо хубавко му го взимам за ежедневието, доволна съм, за един сезон изкарват, той не се цапа много Тери пък и имам всякакви препарати за петна, до сега не ми се е случвало да не мога да изпера петно. Даже ни купих еднакви бели адидаски и на тримата с мъжа ми да сме в тон.😁😂Една приятелка ми каза че съм голяма оптимистка да купя бели кецове но засега са си бели още.😅😂

Лизи успех и всичко да е наред!🫶🏻

# 656
Моите много се цапат и съм взела всякакви препарати за петна. Но не съм успявал а да изпера шоколадов сладолед върху бяла памучна тениска.

# 657
Пламена се цапа в рамките на нормалното. В смисъл не е без хич,но не е и много. Иначе и аз имам препарати за петна,но не всичко винаги се изпира😏Аз също пазаря предимно от Н&М. От сънсей не съм доволна и то въобще. Въпроса е,че тази година модата при момичетата е масово рипсените клинове. Стоят добре,но се разширяват доста 😏

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 13:46 от Милото

# 658
Памучни едноцветни клинове ватирани и тънки на марката Rach.Купувам ги от близкия детски магазин, но ги има на доста места вкл онлайн.
Мисс , благодаря !
Лизи , надявам се прегшеда мине успешно и с добри новини , бактериите са упорити, но поне знаете какво е !

# 659
Любовчето се цапа много, яде много къпини и малини, но като изгуби интерес започва да играе с тях и става мазало. 3 клина станаха за боклука от по едно влизане в пясъчника, не знам какво има в този пясък, но не се изпраха и останаха кафяви на дупето. Ползвам препарата на ДМ за петна и от храна излизат, но този пясък...🤬 Последно купих доста дрешки от HM, най-големия размер 92 от бебешката серия с котетата и панделките, не са рипсени и всички имат ластици на талията. Има и няколко от Carnival kids, доволна съм. На мен драмата ми е с модата на бозавите цветове. На мен ми харесват много от нещата на Некст, някой ден ще се престраша да поръчам, но като знам, че трябва да се разправям с митница и ЕОРИ код, направо ми се отщява.

Общи условия

Активация на акаунт