Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 146
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 60
ЧРД Елислава! 💐

За Бургаската среща, ако съм до стотина километра ще се грабна и ще дойда.

Днес така, смених чехлите със сандали бързоходки
Скрит текст:
и на бира и кебапчета
Скрит текст:

Макадамия, как си?

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 20:09 от Al Georgieva

# 61
  • Берлин
Клеми и Елислава, да сте честити!
Clo - Camille, добре дошла при нас.
Забравих какво щях да пиша, но след снощните емоции съм неадекватна. С 3 часа сън, толкова. Един колега ме уби сутринта: "красива си като пеперуда". Сега... не знам точно това хубаво ли e, но човекът ме кани все на кафе. Около трийсетака е. То почти набор на сина ми. Докъде я докарах 🤭

# 62
  • Бургас
Честити да са Елислава и Клеми!
За срещата в Бургас няма да мога да дойда, до миналата седмица бях там.
С меки чехли от Тему и аз се сдобих онзи ден. Бях поръчала за дъщеря ми уж 36/37 номер по китайската номерация, което отговаряло на 34 по европейската, но се оказа, че са си точно 36 eu, т.е ми стават на мен и даже са ми широки
Добре дошла, clo
Силно се надявам и с Магни и Макадамия всичко да е наред.

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 21:09 от sunny-n

# 63
Копче, за съжаление хич не е рутинно, проблеми с “моторчето” / сърцето /
Цитат
Макадамия, как си?
Умирам за сън, то не бяха скенери, не бяха ехографии, кардиограми , прегледи …. Бррррр
Но вероятно няма да заспя, утре ми предстои кардиоверзио под пълна упойка….Много ме е страх, но все пак съм в НКБолница и вярвам, че всички процедури са за добро….

Ал, страхотно ти стоят такива панталонки 😍, а с тия кебапчета ми напълни …. очите, скоро не се очертава да ям…..

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 20:46 от macadamia

# 64
  • София
Благодаря за новата тема, Агент. 
Всесезонно обичам Италия. Всичко й обичам и разбирам, ако и да личи от пръв поглед, че не съм местна там.

# 65
Macadamia, стиснати палчета и от мен.
Ще остане само спомен.

# 66
Macadamia, скоро ще идем да ядем с теб торти😍
Аз днес продължавам да съм в кофти серия, но цял ден бях по задачи.Забравих да се снимам, но бях с тези тъмносини ленени панталонки и потник от вискоза и памук.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 11:37 от ДХ3

# 67
Макадамия, вярвам че всичко ще е наред. От мен имаш положителни мисли утре. Въпреки, че съм откровен атеист, вярвам че добрите мисли и пожелания (дори и да не са класически молитви) от много хора имат  положително въздействие при здравословни проблеми. Преди години моята йога група отделяше буквално по няколко минути с пожелания за бързо оздравяване на синът ми, който претърпя коремна операция след тежко падане на пистите. Възстанови се буквално за седмица и след тържествено обещание към лекуващият го лекар да не скача и върши други дивотии, му разрешиха да замине на бяло училище преди да му свалят конците Simple Smile.
Честит празник Елислава и Клеми!
Благодаря за темата Агент. През лятото обичам да съм на море. И през зимата сигурно ще обичам, но не ми се е случвало досега Simple Smile.
Харесвам динамични почивки с повече посещения на забележителности, освен плажуването. Не си представям, че бих могла да изкарам 7-10 дни в някакъв затворен комплекс , колкото и луксозен да е.

# 68
  • Бургас/Пз
Честит рожден ден на празнуващите момичета 🍸🎂
Макадамия, прегръщам те ❤️

Още два дни трябва да оцелея на работа. Честно не знам Сиска как издържа с тези многочасови смени. 🫠

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 21:52 от ani_d

# 69
Хубавиците с късите панталонки, супер сте, Ал, Деси! Heart Eyes
Макадамия, няма страшно, миличка. Болницата е сериозна. Ако можеш се отпусни и поспи. Всичко ще мине! Kissing Heart

# 70
  • тук-там
Макадамия, стискам палци! Всичко ще е наред! (Каква е работната диагноза?)
ЧРД на Клеми и Ели! Бъдете здрави и благословени!

# 71
Макадамия, имаш и моите положителни мисли. Всичко ще е наред!

# 72
Mtz, Диагнозата е предсърдно мъждене, проблем с проводимостта, единствената животозастрашаваща аритмия.
Момичета 🤗

# 73
  • Бургас/Пз
Момичета, някоя ползвала ли е тази серия на Редкен за боядисана коса REDKEN ACIDIC COLOR GLOSS
https://douglas.bg/redken-acidic-color-gloss-shampoo-81003

# 74
Момичета, някоя ползвала ли е тази серия на Редкен за боядисана коса REDKEN ACIDIC COLOR GLOSS
https://douglas.bg/redken-acidic-color-gloss-shampoo-81003
Ани, аз съм имала само шампоана. Доволна бях. Но не е нещо невиждано! Харесваше ми защото след него косата не е пресушена, а приятно мека. Балсам не ползвам никога.

Общи условия

Активация на акаунт