Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 107
  • 1 294
  •   1
Отговори
Добре дошли в новата юлска тема момичета!

Тук си говорим за всичко свързано със стила ни  - облекло, поддържане на тяло и лице, хранителни навици и това, което ни кара да се чувстваме добре - нас, порасналите момичета от форума.

След толкова теми и години заедно, отдавна сме изградили стила си (дали? Wink), приели сме се каквито сме и с удоволствие споделяме малките (и не толкова) акценти и тайни, усещания и настроения.
С удоволствие приемаме и нови пораснали момичета сред нас Simple Smile

Вместо запис, споделете любимите си дестинации през лятото, независимо дали много далеч или много близо до вас.

Линк към старата тема тема юни 24

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 15:51 от Tatti

# 1
Благодаря за новата тема! Да я изпълним с положителни емоции!
Моята любима дестинация е най- близкия ни гръцки безлюден плаж. Дори и когато времето захладнее обичаме да си правим пикник.
Другата дестинация е Банско, заради джаз феста.

# 2
Агент, Gift Heart

Морето е моето, но гръцкото море, защото е на 300км. от София Wink

за сутрешно настроение Wink
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 09:01 от pinko

# 3
Агент 💗
Единодушна с Пинко и Мари! Неустоимия тюркоазен гръцки остров Тасос! И най любимия плаж Алики!

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 08:58 от mimi.7299

# 4
  • София
Халкидики! Изследвах Ситония, наред е Касандра.
Тази сутрин с маска за лев и 50.
И вчера бях на фризьор, ама не си личи. Въобще - малко грижа за себе си.

# 5
Хубава си Рокси! Heart Eyes Прекрасно високо чело, шия, очи и устни!
Халкидики и Касандра са втората ми любов. Там има едно място с един от най красивите залези на света! Wink
Видяхте ли съдията франсе. Със синьото екипче, и синеок беше май! Wink

# 6
  • Берлин
Мими, за теб

Агент, благодаря, че ще ни домакинстваш ❤️

Любима дестинация за финал на лятото ни е Анталия /края на септември- началото на октомври/

А най-най-най любимо ми е да се върна в Пловдив и мама и тати да ме чакат на вратата ❤️

# 7
  • В полите на Пирин планина
Малко от сините води на Йонийско море:

# 8
Записвам се да ви следя от галерията,  момичета! Възхищавам се на духа, стила и финеса ви! Сега много ме зареждат и прекрасните ви морски снимки. Поради ред причини( здравословни) аз може би няма да видя морето това лято, затова съпреживявам вашите слънчеви емоции от морския бряг. Прекрасно лято ви желая!

# 9
Благодаря за новата тема 🌹
Любимо място за почивка ми е навсякъде, където има слънце и вода. Обожавам лятото ☀
Днес, утре - ако се сетите за мен, пратете ми по една добра мисъл- знам, че това прави чудеса🙏
И понеже темата е за стил, взела съм си люлякова пижамка, и тук, в болницата хората ми застлали леглото с люляково бельо 😁

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 09:57 от macadamia

# 10
  • Ямбол
Ха, добро утро в новата тема. Днес ще ходим да записваме Дребосъчката в новото училище.

мтз, стискам палци Flowers Four Leaf Clover

Не знам кои са ми любимите места за почивка лятото, жегите ме съсипват и предпочитам места със сянка и нормални температури. В този смисъл, даже предпочитам да съм на работа, защото лятото в офиса ми е спокойно и ненатоварено, а същевременно съм на сянка и прохладно Laughing .

# 11
Макадамия, стискам и на краката мила! Heart Всичко ще е наред и ще мине бързо. Мисля положително и ти пращам сили...Пижамата е много важна 😄 И аз бях в люляково с кученце и розова на китки! Ма аз поседях повечко! 🤣
Майолче, нещо сад ми се виждаш. Време ти е да идваш към Бургас...! Heart

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 10:37 от mimi.7299

# 12
Благодаря за новата тема, Агентче!!! Heart
Чета ви, но не пиша, защото последния месец съм основно в движение, но си хапех лактите за всяка пропусната среща, тъй като се разминавах с разписване за ден- два. Някой ден, може би... Grinning
Иначе стилово избухнах с поръчки основно на рокли и макси поли, стандартно вече сигурно десета година цяло лято неизменно съм с Биркита на краката. Heart Eyes

Не знам кои са ми любимите места за почивка лятото, жегите ме съсипват и предпочитам места със сянка и нормални температури.

Аналогично. Всъщност, стига да съм със семейството ми и да има достатъчно прохладни места, отговарящи на немалобройните ми други капризи, ми е все едно къде съм.

Макадамия, стискам!!! Hug

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 10:18 от TuЛи

# 13
  • София
Здравейте в новата тема! Снощи се завърнахме от Кавала (Палио всъщност), това е новата ми любима лятна дестинация. Мръднахме и до Тасос, където преди 10 години си оставих сърцето - ами...не знам какво се е слкучило, но пътищата са тотално разбити из острова, едва се добрахме до Марбъл бийч, до Алики не успяхме да се доберем.  Тотално не е останал асвалт.

Поздрав с една снимка оттам, на рождения ми ден:

Скрит текст:

В България обожавах Созопол и си имах лична традиция поне да опитам всяко лято да стигна веднъж до там. Но някак последните години не е същото и не ми носи онова удоволствие.

# 14
  • Бургас/Пз
Благодаря за новата тема, Агент ❤️
Исках да кажа на GB, че в поста и със скрития текст в старата тема не се вижда какво има, защото липсва първата скоба, но ми изписа , че темата е заключена и не мога да публикувам.

Тази седмица съм до сряда на работа и от четвъртък 10 дни отпуска. Дъщеря ми се прибира от Германия в петък и за първи път ще ни запознае с момчето, с което живее, та всички ни е много вълнуващо 😊

Любимото ми място е най-близкият плаж. За мен морето е всичко. Дори последните години пътуванията на различни места не ме привличат така, както преди. Като дестинация иначе бих казала Италия - навсякъде, където и да е, но да е там

Общи условия

Активация на акаунт