Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 123
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 15
В последните +9 години морската ни дестинация е основно Бургас по обясними причини.
Макадамия, стискам палци всичко да е наред.
Ani, поздравче по случай победата снощи.
Скрит текст:

# 16
  • Ямбол
Мими, не си далеч от истината, малко ми се е смотало настроението напоследък. Половинката заминава за 20-тина дни и единственият позитив е, че квартирата в Бургас ще е свободна за посещения по всяко едно време 😁.

Ани, какви хубави емоции ви предстоят 💜.

Клеми, бъди честита! Пожелавам ти вдъхновение и винаги да са ти пълни сърцето и душата 💜🌸🍀🥂!

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 13:26 от Майола Бени

# 17
Магни го беше казала в предната тема-навсякъде е хубаво щом си с любимия човек... Heart Eyes
И все пак когато става въпрос за любима лятна дестинация- Гърция, Гърция, Гърция....Предната година поставихме рекорд- 30 дни общо...Тази година по-малко ще е...В последните години разделяме времето 1/3 на остров и 2/3 на континента...И тази година такива са ни плановете...Има нещо магично на гръцките острови и досега не съм се разочаровала...Всеки един, който сме посетили е оставил хубави спомени, но голямата ми любов е Санторини...колкото и да казват, че е комерсиализиран, претъпкан, туристически...Това беше дестинацията за сребърната ни сватба, макар и година по-късно, че заради ковида не се летеше до там...

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 11:32 от kativita

# 18
  • София

Любима дестинация през лятото - Родопите. С нетърпение очаквам няколко свободни дни в края на този месец.
Септември в Гърция на море.

Клеми, ЧРД на патеричка! Щастлива да е цялата година, така както си ти на снимката Flowers Hibiscus

Макадамия, силно стиснати палчета от мен.

# 19
Макадамия, стискам палци 🙂
Всичко ще е наред 🍀

Мерси за новата тема 🌷🌷🌷
Лятото работя здраво без почивини дни, спя по 4-5 часа, ако се уцели някоя неделя по-спокойна, тичам до някое езеро и някой връх в Пирин.
Почивка от 22 декември нататък, живи и здрави.

Майола, прегръдки 🤗🙂

От Пробната, много ми харесва така комбинирано 🩷
Скрит текст:
и нещо красиво, пак от тях, за дами с деколте/рамене
Скрит текст:

Ани, това са прекрасни емоции ❤️

Малката Заренка не ми слиза от рамото, много ми е удобна за телефони, документи, листчета, химикалка и ключове.

Лятото ходя със сандали 100% кожа и гьон и ми добре, мога да мина километри така.
Изкушавам се за едни обувки от рафия, но като си представя как ритвам някоя издигната плочка и върха цъфва се укротвам 😂

Just Do It! е велико ❤️😎

# 20
  • София
Охооо, изтървала съм ви! Blush
Агент, благодаря ти за това че се грижиш за тази тема! Hug

Ани, в HM пазарувам основно и само безконтактно. Рядко влизам в магазин, ама аз и никъде не ходя по магазини, защото нямам нерви и време. Ако ходя в магазина, то е за да си оставя поредната торба с дрехи за рециклиране там.

Сиска, голям зор с това пътуване! Това е защото ти самата никъде не пътуваш, прехвърляш страхове върху младежта. Спри се! 😊
За пръв път ни се случи да нямаме място върху бордната карта, когато полетът ни от Барселона, миналата есен беше …overbooked. Да припомня. Не ни качиха тогава на борда на ВицЕър и си останахме още една нощувка в Барселона. Получихме и компенсация тогава, освен настаняване в хотел 4* и храна. 😊

Не знам за мачовете, понеже не гледам и даже не знам кой спечели, ама ММ беше за испанците – това със сигурност знам, защото мрази англичаните много.

Изкарахме страхотен релаксираш уикенд в Боровец и късно вчера към 7 се прибрахме в София, понеже ни разрешиха късно освобождаване. Обикаляхме пистите, които странно е  -как изглеждат сега в зелено, като ги помня само от активен ски сезон. Smile
Скрит текст:
Бяхме и в Царска Бистрица и за голяма моя радост, моето момиче  -за пръв път свободна уикенда -дойде с нас!😉

И ...Биркитата с мен на вечеря
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 11:18 от kopche

# 21
Копче, дай едни сандали на токче на тия хубави крака Wink

# 22
  • София
Копче, дай едни сандали на токче на тия хубави крака Wink
Мани, напълних се с чехли!
Вчера от Тему дойдоха тези

Няма такова удобство! Биркитата пасти да ядат! Все едно по облачета стъпваш! На дъщеря ми в бяло поръчах. Simple Smile
Чакам от Зара https://www.zara.com/bg/bg/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D1%83%D1%80%D0%B5% … html?v1=332017890
и
https://www.zara.com/bg/bg/%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%BA … html?v1=367216737
Ще ме изхвърлят от къщи, барабар с всичките чехли! Joy

От Зара се чудя сега, кои да оставя, кои да върна....

Иначе, забравих да кажа - парфюмно в жегите и на Боровец си припомних тази красота:
https://www.fragrantica.com/perfume/Valentino/Valentino-Donna-Ro … -Verde-49046.html
Изчерпан е навсякъде! Но, това е моят представа за летен парфюм!

# 23
Благодаря за новата тема Heart Exl
по темата - не ме вълнува къде е, важното да е достъпен по всяко време плажа, защото ние ходим и зиме и лете
все повече ми е важно, и да е див- заради ограниченията за кучета, а наш куч обича  да се къпе и да плува
Скрит текст:
https://www.transfernow.net/dl/20240715j4xvQvqh
по темата пазаруване Close поне що се отнася до пазаруване за мен ...за тийнките , и дума няма да отварям, че се сдърпах с едната вчера- 4 ти сует , почти еднакъв с другите 3 ме кара да купувам

копче, тия чехли освен удобни, не запарват ли?- аз имам топли крака, и не понасям нищо да ми запарва
велурените са мечта Heart , за който може да ходи с такива Heart

# 24
Клеми, честит рожден ден! Здраве, щастие и обич да има около теб!
Макадамия, стискам палци, пращам положителна енергия! И това ще мине!

# 25
  • София

Добра идея.
Имам тюркоазено цвете-брошка и тъмно син топ. Ще пробвам дали ще се получи.

# 26
  • София
копче, тия чехли освен удобни, не запарват ли?- аз имам топли крака, и не понасям нищо да ми запарва
велурените са мечта Heart , за който може да ходи с такива Heart
За кои питаш? За тези розовите от Тему, или? Ако за тях става дума, те са на дупки на стъпалото, не знам дали от снимката се вижда. Нося ги основно в къщи, защото прекарвам в хоум офис 90% от времето. 2 дни съм в офиса само и то - ако съм си в София.

# 27
Копче, като те изхвърлят идвай у нас...ще си ходим по чехли! 🤣Така като ги сметна и аз бая ги навъртях тая година! 🤣
Днес последен опит с нюд чехлите на Ингилиз, ако не станат ги изтривам от списъка!

# 28
С тея Биркита и мен ме запалихте, а хич не ми бяха по вкуса-но със златничко е друго.
Копче, хубави неща си поръчала, чехлите мн хубави, ще ги погледна.Подобни взех от Шийн, обаче- стояха ба двора 2 дни в жегите и се смалиха 🤷🏻♀🤦🏻♀😄

# 29
  • Ямбол
Ей, Копче, каква си свежарка 🤩! Лилавата рокля е страхотна.

Ал, готина комбинация от блуза и рокля. Аз миналата година ходех така от време на време, ама моята блуза е от Shein и е по-шукаритетна, на едни барокови ангелчета е 😁😅 и  с една подобна рокля в синьо или с дълъг широк гащеризон. А, бе, събирам им понякога погледите тука по улиците с тоалети.

Хванаха ме лудите през уикенда и си резнах бретона 😅. И ще ходя да си търся някаква слънцезащита за косата, че ще се опържи в тия жеги.

На половинката ѝ заръчах да ми снима ръгбистите другата седмица като почне Олимпиадата Grin

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 07:45 от Майола Бени

Общи условия

Активация на акаунт