Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 123
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 1 290
Абе мацки, тая "джанта" е "тас" Smiling Imp

Агент, аз мноооого щях да се чудя на така искания дрес код... Joy май триъгълника ка колие или таса за шапка щях да си сложа...

Иваничка ме разби Flushed Толкова крехка визия, а какви неща прави Broken Heart

Другите май пак изпуснах Wink
Вече съм в офиса, от снощи между пералните съм се почнала с компютърния труд и не ми харесва. Хич! И бялото вино за вечеря не ми се услади, не е като с прясна риба и на морския вятър Thinking
А какво черно цигане съм, няма да ви показвам... Close

# 1 291
МТЗ - този тип графични принтове в такъв размер ти стои страхотно. И моделът на роклята е много, много твой!

Пенева, признавам си, нито на български, нито на английски правя разлика между джанта и тас. Това не е моята сфера на компетенция, опасявам се!  Simple Smile
450 gr, Деси, пластмаса някаква Grinning
Свет, сек. да го гугълна...ето го легендарният 15" тас
Магни, за накривена капела по британски маниер си помислих и аз, но трябваше да намеря и достатъчно стегната диадема, която да носи +400 гр и да намеря начин и да я фиксирам въху нея, а както казах аз съм човек мързелив, който обича да си пие пиенето по партитата без всякакви аксесоари и превземки. Но като се налага се налага Grinning

Агента просто ме разби тотално!!! Ако бях мъж, щях да съм й верен като кученце и да ходя след нея с изплезен език. Такива жени рядко се срещат и човек не може да си позволи да ги изтърве! Жееестооооко решение с тази джанта!
Klemy, това е най-екстравагантният комплимент, който съм получавала! Grinning До какво може да доведе един прост авто тас! Мерси!

Аааа, сетих се най-накрая на кой ми приличаш, Агент. Ребека Фъргюсън.
Ребека е феноменална актриса и жена в моите очи и дори супер бегло да съм ти напомнила за нея е комплимент огромен! След Дюн2 слушах няколко много хубави нейни интервюта и анализи на ролята и. С една единствена актриса са ме оприличавали някога - Анджелика Хюстън.
Скрит текст:
PS Боже, и нея са я стилизирали със шантави аксесоари:

Дайте ми 10 мин за да направя новата тема - ако ви хрумва нещо интересно, което не сме дискутирали - давайте! Дори това да е "трябва ли мъжете да ходят след нас с изплезен език или да ни сготвят е по-голямо признание в любов" Grinning Grinning Grinning Клеми - смях се с глас, момиче!

НОВАТА ТЕМА
Абе днес не трябваше ли да стискаме палци за Майола Бени!?! Дано всичко мине леко и бързо за нея!

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 16:54 от Agent Provocateur

# 1 292
  • София
Поздрави от Крит! Simple Smile

Балос

# 1 293
Иваничка, за мен това граничи с героизъм! Шапка ти свалям,
ДХ3, свекърва ти изглежда не по-малко страхотно от теб!
mtz, не се учудвам, че те взимат за чужденка (беше го споменала), ти приличаш на французойка с този финес!Напоследък се разхубавяваш шеметно, не знам на какво се дължи, но ти пожелавам да продължи вечно.
Агент... Готова си за косплей! Зашеметяваща идея и визия! 🌸
Всичките ми изречения завършват с ! но това ми е емоцията от вас. 😀

# 1 294
  • тук-там
Агентче, аз обожавам подобни принтове и модели. Но ми стана приятно да ме одобри модно гуру като теб Simple Smile.
Диа, какъв хубав комплимент! Благодаря!
Аз предлагам да обсъдим в следващата тема, защо не носим вече късо Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 16:18 от mtz

Общи условия

Активация на акаунт