Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 148
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Бургас/Пз
Мариета, много си хубава с тази рокля. И с балеринките също.

Иваничка, личи си , че си заредила позитивно .

Моонлайт, аз бих съчетала тази рокля с нюд обувки и чанта или нещо в бледорозово

# 1 246
  • тук-там
Иваничка, снимки и пози с настроение!
Мариета, хубава рокля!
От мен закуска по тоскански:

И тосканска разходка:

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 23:05 от mtz

# 1 247
Закуската и мястото са чудесни, но покривката, ах покривката Heart
Текстила ми е такава страст
Мтз, прекрасна си, сияеш от щастие, спътниците ти са Heart Eyes
и да ти кажа, че на снимките за офиса не изглеждаш така Wink

Сладоледа на 100 гр сладки ми хареса много Simple Smile

# 1 248
  • София
МТЗ, опиши подробно закуската, моля. Разпознах само домата и моцарелата. И багетата с масло и подправки. Съдържанието на кутията и буркана са ми любопитни.

# 1 249
Ах, ах, МТЗ сърце нямаш...душа давам да съм при теб! Heart Eyes
Аз хапнах в Поморие, гоакамоле със сотирани скариди, чери домати, рукола и черен хайвер. И узо! 🤣

# 1 250
Иваничка, позитивен заряд лъха от теб !
Мунлайт, и аз като Ани бих съчетала роклята с нюд обувки и чанта!
Мариета отново със страхотна рокля!
Mtz, не мога да ви се нагледам, на теб и кучовци -СТРАХОТНИ 😍
Мими, от моята партия си🤗 Такива разкошотии без узо не ги консумирам.
….. и едно калмарче на скара

# 1 251
  • София
Момичета, с тези чинии сте за другата тема на Агент-чето.

Върнах се и видях Мариета с красивата рокля и спортната и офисна Ива. Чудни.

Гледах днес бокса с нашата Светлана. Браво на нея. Би се като мъж срещу мъж. Не е честно пък.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 19:28 от asa

# 1 252
Весанче, грееш!!! Да си ни честита - здрава, стилна и все така с искрица в погледа!

Мариета - е, това вече е безупречно - и роклята и всичко!

МТЗ - кажи ми, че Тоскана е хладна през Август и сутрин има мъгли и ще дойда. За жега и без мъгли не идвам Simple Smile) Много си хубава и засмяна!
PS Много харесвам и необичайните им и драматични облаци по Тосканско. ММ пак ще звърти очи кой какво вижда!

# 1 253
за днеска ,че и за утре ми стига олимпиада- ревах  със Светлана Disappointed Relieved
после ревнах и с Ноле Heart

# 1 254
... аз ревах с Брад Пит и сър Антъни Хопкинс! Гледахме със щерката стари филми от 90-тте!

PS Клеър Форлани - господи, каква жена!

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 19:38 от Agent Provocateur

# 1 255
Еее, Да срещнеш Джо Блек. Преди много, много години си купих филма на диск.

# 1 256
  • тук-там
Агентче, горещо е в Тоскана - 35 градуса. За твоята нова тема имам доста ястия, чудя се от кое да започна Wink. Аса, италианската закуска не е по моя вкус. Хапват предимно сладко. Аз обичам само кроасаните им. Мен ме впечатли преживяването. Връчват ти една кошница, която носиш до един парко в съседство. Вътре има кафе в термос, фреш в шишенца, закуска в азиатски дървени кутии и покривка Simple Smile А парко-то и обстановката са толкова романтични, както само в Тоскана и Прованс-а им се получава.
Пристигнахме в едно агритуризмо във Фриули. Не е толкова подредено като в Тоскана, но определено областта е богата и чудно красива:

# 1 257
  • Бургас/Пз
Ще имаме тема за Август???

# 1 258
Много ми е трудно да се впиша като ви изпусна за повече от седмица. Само ще отбележа, че последните страници са толкова летни, цветни и…секси Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес се разходихме по търговската улица. ММ се сдоби с четири нови ризи - памук и лен. Аз пробвах едни сандалки като последните нюд на Мими на Next, но както много ги харесвам на чуждите крака, така не ги одобрих на моите. Явно тези квадратни модели ще ги пропусна. А иначе чакам от Манго това

# 1 259
... аз ревах с Брад Пит и сър Антъни Хопкинс! Гледахме със щерката стари филми от 90-тте!
Агент, за сър Антони, да не става дума да оскаризирания филм от 1993, където играе домоуправител (знам името на филма на фр).
Този филм и аз гледах за пръв път поне 25 години след Оскара и плаках Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт