Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 146
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 1 260
Иваничке, ти си наш'та голяма гордост! Браво момиче! РЕСПЕКТ!!!

Магни, ще си зашеметяваща с тази малинова рокля!

Пеп, не - гледахме "Да срещнеш Джо Блек", а ти си мислиш за "The Remains of the Day"! А като споменахме сър Антъни ще гледаме ли новата версия на "Мълчанието на агнетата"?!?

Ани, ако до утре обедно ваше никой не е направил нова, ще направя аз... сега се оправям за парти си съскам, че има дрес код "оригинален, смешен аксесоар". Толкова да не обичам дрес кодове за партита пък! И за капак вали, а трябва да е в задния двор. Та си обух високите гумени ботуши, намерих една автоджанта за "огърлица" - нанизах я на един колан и сега си търся най-старата черна рокля, че джантата дере, а аз няма да си съсипя хубава рокля за да се направя на  още по "оригинална и смешна", отколкото съм. Та така... Пако Рабан  ми се усмихва отгоре!

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 16:00 от Agent Provocateur

# 1 261
Иваничка/машина!❤😱

# 1 262
  • France
Браво, Иваничка!!! Само така! Завид, завид Simple Smile

# 1 263
Юхууу, а аз бях в Морската да Слушам Сигнал и Данчо Караджов. Wink. Ех, младост, младост...!

...

....Липсваш ми, във ледените утрини, липсваш ми, и вечер край огнището.
Липсваш ми, в забързаните делници, липсваш ми, в усмихнатите празници...
липсваш ми ...

# 1 264
  • тук-там
Мими, много яко! Страхотна емоция!
Иваничка, адмирации!

# 1 265
Мими, много яко! Страхотна емоция!
Иваничка, адмирации!
Мале МТЗ, край морето страшен купон, цяла поляна с маси, хора, огромни табли с миди, раци, риби на грил...и пеят наборите, пеят! Wink

# 1 266
Браво, Иваничка! Flowers Hibiscus

Цитат
намерих една автоджанта за "огърлица" - нанизах я на един колан и сега си търся най-старата черна рокля, че джантата дере
Агент, знам естествено какво е автоджанта, проверих за всеки случай в Гугъл - да същото е и тук въображението ми отказа. Нали ще пуснеш една снимка please.

И аз харесвах и харесвам Сигнал,  купонясвай Мими!

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 23:13 от Sweta

# 1 267
Аз си представих тас за джанта иначе ще я обявя Агентчето за олимпиец с джанта като висулка на огърлица!

# 1 268
Че тас малко ли е и него не си представям - пак проверих в Гугъл за всеки случай.
Единственото, което мога да си представя окачено на тънко вратле и то за продължително носене е капачки за джанти, ама не е това бижуто на Агента.

# 1 269
Иваничка, браво момиче! Огромно браво всъщност!
Агент, моето въображение също не ми стигна. Ще чакам снимка поне на аксесоара. Иначе ти и смешна в едно изречение категорично не се връзва. Забавна е нещо друго. А роклята е фуксия и нямам търпение да видя цвета реално. Както и на пуловера.
За Хопкинс - мълчанието на агнетата нова продукция? Няма как да пропусна.
Мими, аз съм страшен фен на старите рок групи - щурците и сигнал, няма тяхна песен да не запея с кеф. Enjoy Heart Eyes
Ани, вчера пристигна поръчката ми за едни балански в бургунди за щерката - в Асос бяха 52 евро само. Страшно съм доволна, че ме инфлуенсна за тях. Heart

# 1 270
Нали трябва да е странен тоалет- по-странно от тас на врата здраве му кажи.😀
Миме,завидях ти за емоцията.
Mtz, изглеждаш щастлива и в супер форма.
Ако пропускам да ме прощавате, ама ви четях в движение и забравям.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 01:21 от ДХ3

# 1 271
Супер сте ДЗХ. а ти грееш и каква хубава синя рокля на точки. Hands Plus1

# 1 272
Супер сте ДХЗ!  Да е жива и здрава!
Като говорим за хапване  - аз днес правих паста с пилешко, сушени домати и песто…
Липсва поръка за завършек, зная Simple Smile

# 1 273
Иваничка, браво, супер постижение !

# 1 274
  • София
Иваничка е нашата олимпийка Heart
Как го правиш?
Мен на нормален ход денивелация сигурно 5-600 метра , хайде 900 да е ми се отрази на кръста и тазовете кости, та днес охкам.

Агент, с джанта-ще ни се покажеш ли? И мен ме затормозяват дрес код-овете.

ДХЗ, прекрасна си и ти и младежите. Свеки да се гордее с вас Smiley

Общи условия

Активация на акаунт