Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 123
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 30
Любима лятна дестинация през лятото ми е морето . Да има слънце пясък и море плюс хубава храна и удобства. Напоследък  харесвам и спата с минерални басейни през лятото. Не са толкова пълни както през зимата и е прохладно и спокойно.

# 31
На мен ми се ходи на Павел Баня на Севтополис. Такава разкошна външна градина имат до басейна. Но лятото абсурд да се завра на спа, не е ли да ме милва слънчицето, да ме роши вятъра и да скачам във вълните, забрави! На Севтополис ме кефи външния басейн, пека се и гледам хората как се къпят!
Мале Ани, вълнуваш ли се за младежа. От кога чакам такава емоция и аз! Wink Да разказваш после, те нашите са наборки май! Hug
Топовете на пробната са страхотни, рокля с поло не ме кефи!

# 32
И аз съм по чехлите, днес с тия любими, като за махалата 🙃
Ингилиза са в колата, щракам с тях насам-натам, но са шумни, а аз обичам безшумни токчета и като цяло обувки.
Тия са безшумни, много са ми удобни.

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 08:37 от Al Georgieva

# 33
  • тук-там
Тези ги видях на живо и сега полудях по тях (нямаше моя номер):
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/birkenstock/sandali-milano-lena-19023720 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/birkens … ano-lena-19023720

# 34
Аз исках и тези, и като спах те свършили. Simple Smile
МТЗ твоите не ми се отварят!
На Ал са жестоки!

# 35
Мими, много са красиви 😍
умирам си за цветни и красиви сандали и чехли

# 36
  • Sofia
Благодаря за новата тема🍀
Навсякъде обичам да ходя с любими хора. Морето ми е любимо от дете, планината я обикнах на 40+😂 Но трябва да ми е комфортно и на душата, и на тялото😘
Много ми харесват цветните ви чехли, но ще се въздържа - ще си стоят така необути, че с моето пешеходстване с тънки подметки няма да издържа с такива чехли. Бирки като на Ани искам, но трябва да пробвам задължително, а не ми остана време да отскоча до Спорт Депо преди отпуската.
Клеми, жива и здрава бъди!
Момичетата от Бургас, давайте да организирам среща, време е😜 Казвайте коя кога може като време от деня и като седмици.

# 37
За разсейване в жегата..

https://fb.watch/tkQQO6szZL/

п.с. 60- те и 2020 се доближават

# 38
Веси, аз в сряда заминавам на вилата. Утре вечерта обаче ще се виждам с колегите, че им домъчняло. Ще дойдат пред нас. Кога ще се връщаме не знам. Ако се организирате и кажете кога мога да се върна евентуално за ден. Wink

# 39
  • Бургас
Мен ме няма за съжаление в Б-с, тук съм днес и утре, но няма да ми стигне времето за всичко,  което искам да свърша.

За торти -
Скрит текст:
аз харесвам предимно шоколадови и ядкови -Даркрид и  Fanani's общо взето са ми любими.Сладоледи Yelow cat, но напоследък ми се струват малко променени и не толкова хубави.Иначе любим ми е Черноморец на Победа в кутията.     

# 40
Момичетата от Бургас, давайте да организирам среща, време е😜 Казвайте коя кога може като време от деня и като седмици.
С Ани се разбрахме за четвъртък, 17:30ч в Хаш таг.

# 41
  • Бургас/Пз
С Ани се разбрахме за четвъртък, 17:30ч в Хаш таг.
+ Веси. Който е в Бургас да идва, дори и да е само на почивка тук. Simple Smile

# 42
Скрит текст:
Агент, благодаря, че ще ни домакинстваш ❤️

Любима дестинация за финал на лятото ни е Анталия /края на септември- началото на октомври/

А най-най-най любимо ми е да се върна в Пловдив и мама и тати да ме чакат на вратата ❤️

Нови пораснали момичета приемате ли?

Нищо, че от малко повече от десетилетие съм в категорията 40+
Mr. Green

# 43
  • София
Бирки като на Ани искам, но трябва да пробвам задължително, а не ми остана време да отскоча до Спорт Депо преди отпуската.
Няма и смисъл да отскачаш, ако е само за Биркитата. Моделите, които виждаш в сайта си пише -само онлайн. Ама и аз като теб - не чета малките букви Joy и понеже ми е до офиса в Младост4, скокнах миналата седмица до  магазина, надъхана да меря, ама- не. Нямат на живо в магазина нищо! Само с поръчки са тия Биркита. Smirk

Clo - Camille -добре дошла!

Клеми, ЧРД на патерица! Simple Smile
Макадамия, дано не е нещо сериозно посещението ти в болницата или е рутинна процедура?

# 44
  • София/Севлиево
Благодаря за новата тема.
Обичам да пътувам из България -има толкова много интересни места на които да се иде и да се повтори.Фаворити са ми Велико Търново и навсякъде по морето,също обичам да ходя по църкви и манастири (и това доста преди да реша,че искам деца,после си стана задължително и знам кое от двете деца къде си го измолих -големия в Рилския манастир,малкия- в Св.Мина).А днес съм рожденичка.Ето за мое здраве

Общи условия

Активация на акаунт