Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Юли 24

• 109 123
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас/Пз
Веси, ще пробваш моите като се видим. Да добиеш някаква представа поне

# 46
Честита да си Ели! Много здрава и щастлива!
Благодаря за темата, Агент!
Лятото е време за море, плаж и разходки.
Резервирах седмица в гръцко днес, само да сме здрави!

# 47
  • София
Елислава! ЧРД! Simple Smile Жива и здрава и всички около теб
Правилно ли виждам домати и краставици с луканка на тази торта? Joy

Днес и ММ празнува имен ден.  Как се сетих сутринта, ли? Ами свеки донесе бонбони сутринта, за да ни почерпи от негово име! Laughing

# 48
  • София/Севлиево
Абсолютно правилно,Копче.Солена палачинкова торта.Утре свекървата има р.д.-там ще е сладката.

# 49
  • Sofia
Бирки като на Ани искам, но трябва да пробвам задължително, а не ми остана време да отскоча до Спорт Депо преди отпуската.
Няма и смисъл да отскачаш, ако е само за Биркитата. Моделите, които виждаш в сайта си пише -само онлайн. Ама и аз като теб - не чета малките букви Joy и понеже ми е до офиса в Младост4, скокнах миналата седмица до  магазина, надъхана да меря, ама- не. Нямат на живо в магазина нищо! Само с поръчки са тия Биркита. Smirk

Моделът, който гледах, проверих и го имаше в близкия мол, къде ме търсиш😜 Просто не намерих време да отида, не че е далече.

# 50
Момичета, аз ще пробвам да се върна, пазете едно място и за мен! Wink

# 51
  • Sofia
Момичета, аз ще пробвам да се върна, пазете едно място и за мен! Wink
Ще те чакаме, Мими 👍

# 52
Елислава и Клеми /на патерица/ честити бъдете момичета. Желая ви много усмивки, щастливи емоции и винаги свежо настроение.
Нямаме топла вода, присъединяват новата детска болница, на аз ИМАМ бойлер! 🤣
Ако дойда ще нося парфюма Ани! Grinning

# 53
  • Бургас/Пз
Елислава и Клеми /на патерица/ честити бъдете момичета. Желая ви много усмивки, щастливи емоции и винаги свежо настроение.
Нямаме топла вода, присъединяват новата детска болница, на аз ИМАМ бойлер! 🤣
Ако дойда ще нося парфюма Ани! Grinning
И аз ще нося Амарата 😉 . Дано да успееш да се върнеш

# 54
  • София
Бирки като на Ани искам, но трябва да пробвам задължително, а не ми остана време да отскоча до Спорт Депо преди отпуската.
Няма и смисъл да отскачаш, ако е само за Биркитата. Моделите, които виждаш в сайта си пише -само онлайн. Ама и аз като теб - не чета малките букви Joy и понеже ми е до офиса в Младост4, скокнах миналата седмица до  магазина, надъхана да меря, ама- не. Нямат на живо в магазина нищо! Само с поръчки са тия Биркита. Smirk

Моделът, който гледах, проверих и го имаше в близкия мол, къде ме търсиш😜 Просто не намерих време да отида, не че е далече.
На моята страница изписва навсякъде: Този артикул може да бъде поръчан само онлайн и не е наличен в магазините
В магазина им, който е и Централен офис в Младост 4 специално провериха и в тяхната система.
Късмет си имала! Дай да видя за кой модел?

# 55
  • Sofia

На моята страница изписва навсякъде: Този артикул може да бъде поръчан само онлайн и не е наличен в магазините
В магазина им, който е и Централен офис в Младост 4 специално провериха и в тяхната система.
Късмет си имала! Дай да видя за кой модел?
О, възможно е вече да има само онлайн, това беше веднага, когато Ани показа нейните - тогава ми даваше наличен моя размер във физически магазин.

# 56
  • Ямбол
Охх, изкушавате ме да си хвана влака в четвъртък и да дойда за една следобедна бургаска среща 😅.

Ели, честит рожден ден! Здраве и късмет, и любов ти желая!

И на мъжа на копче честит имен ден!

Поздравче за бургазлийките 😁😅

https://www.facebook.com/share/r/h8tJQGYfu8UMPgHC/?mibextid=UalRPS

Последна редакция: пн, 15 юли 2024, 20:08 от Майола Бени

# 57
  • Sofia
Охх, изкушавате ме да си хвана влака в четвъртък и да дойда за една следобедна бургаска среща 😅.
Направо идвай - и празен апартамент имаш, както стана ясно 🥰

# 58
Елислава, честита бъди, здрава и щастлива!🌹
Clo-Camille, добре си ни дошла!😘
Клеми какво пропуснах за теб- поздравена се чувствай от сърце?😍
Какъв ден е днес, кой има имен ден?Честити да са всички!🥰

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 13:52 от ДХ3

# 59
  • София/Севлиево
Благодаря ❤️
Честит рожден ден с малко закъснение и на Клеми.
Днес навсякъде из ФБ чета,че празнува Владимир (иначе знам че е Св.Кирик и Юлита)...

Общи условия

Активация на акаунт