Термин март 2025

• 42 514
  • 807
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, моят преглед беше на 16.07. 6г.с. ,установи се сърдечна дейност 🍀🤞🏼
Притеснява ме това,че нямам почтиии никакъв апетит, а не ми се гади. Симптомите ми са болезнени гърди и умората..
Вие как сте с апетита?

# 16
Аз до преди 5 дни бях така, не ми се гадеше, просто нямах никакъв апетит...но вече дойде гаденето. Особено сутрин е ужас, още със събуждането ми се гади много, дори от пиенето на вода ми става кофти. Минава ми чак като хапна нещо, но пък ям насила, защото ми се гади Grinning
Следобед вече ми идва апетита, защото ми се гади само сутрин и малко наобяд.

# 17
според моята АГ трябва задължително ядене сутрин още със ставането и после хапвнане често и по малко, за да се избегне повръщане и крайно гадене.. при мен също го има проблема, че нищо не ми се яде, а същевременно съм гладна Grinning

# 18
Здравейте момичета Simple Smile Включвам се и аз с положителен тест от преди една седмица и със свито сърце. Не съм ходила още на ехограф, чакам да мине малко време, за да се засече евентуално пулс. При нас нещата не бяха планирани този месец, имам бебче на 7 месеца, но положителният тест беше приятна изненада, защото по принцип искаме породени деца. Пуснах си веднага изследвания на витамини и щитовидни хормони, че имам лош опит с предишни загуби. С Хашимото съм, притеснява ме че ТСХ ми е 6,8, съответно увеличихме дозата на хормона. От вчера обаче съм със зацапване и за съжаление очаквам най-лошото, най-вече заради хормоните на щитовидната. Гушкам си бебчето, кърмя си и се надявам, че ако тази бременност не е успешна, ще вкарам хормоните в граници и след няколко месеца започваме пак с опитите. За тези, на които им е първа бременност, съветът ми е да си пуснете едни изследвания на щитовидната, за да контролирате нещата ако има хипо или хиперфункция навреме. Успех бъдещи мамчета!

# 19
Здравейте момичета Simple Smile Включвам се и аз с положителен тест от преди една седмица и със свито сърце. Не съм ходила още на ехограф, чакам да мине малко време, за да се засече евентуално пулс. При нас нещата не бяха планирани този месец, имам бебче на 7 месеца, но положителният тест беше приятна изненада, защото по принцип искаме породени деца. Пуснах си веднага изследвания на витамини и щитовидни хормони, че имам лош опит с предишни загуби. С Хашимото съм, притеснява ме че ТСХ ми е 6,8, съответно увеличихме дозата на хормона. От вчера обаче съм със зацапване и за съжаление очаквам най-лошото, най-вече заради хормоните на щитовидната. Гушкам си бебчето, кърмя си и се надявам, че ако тази бременност не е успешна, ще вкарам хормоните в граници и след няколко месеца започваме пак с опитите. За тези, на които им е първа бременност, съветът ми е да си пуснете едни изследвания на щитовидната, за да контролирате нещата ако има хипо или хиперфункция навреме. Успех бъдещи мамчета!

Irki стискам палци всичко да е наред! При мен след няколко дни зацапване, вчера най-накрая една изключително мила лекарка в Шейново ми обърна внимание и ме прегледа. Според ехографа плодния сак се е смалил доста от първоначалния преглед 3 дни по-рано. Все пак ми назначи терапия за задържане, но откровено нямам особени надежди. Би ли ми казала какви изследвания освен щитовидна си пускала след предишни загуби?

# 20
Sunshine, стискам палци всичко да е наред. Освен щитовидните съм пускала и основен панел тромбофилия, където се установиха доста мутации. Съответно успешната ми бременност бях на терапия с клексан и натаспин през цялото време, както и с по-високи дози еутирокс. Отделно пускам и железен панел, б12, витамин д и като бях на терапия панел кръвосъсирване.

# 21
Здравейте! Записвам се в темата, имах положителен тест на 10.07, и на 12.07 се видя сакче в матката. Следващият преглед ще ми бъде на 26.07, като тогава по календар се пада да съм в 7+1 г.с. За първи път съм бременна, като при нас отне повече време, но съм много щастлива и благодарна в момента. Треперя малко и все още ми е като на филм. Доста готино ми стана, защото малко преди сватбата ми през юни казах на една приятелка как вътрешно си мечтая за дъщеря, зодия Риби🥹😂

# 22
Моят положителен тест беше точно на рождения ден на мъжа ми, въпреки че бях сигурна, че ще е отрицателен, защото нямах никакви симптоми.
А терминът ми е ден преди рождения ден на малкото ни дете и на племеника ни, имат рожден ден на една дата. Като нищо бебето може да се роди на тяхната дата Heart

# 23
Мислите да правите пренатални тестове и ако да, какви? Аз искам за вътрешно спокойствие да направя, но има толкова голям избор, че не знам на какво да се спра..

# 24
Здравейте, включвам се с положителен тест и аз. Имам само един преглед в 5г.с. и се видя сакче в матката.
Чакам 22.07, в 7г.с.+1, да чуем и пулс. И да се успокоя, че е наред.

Имах няколко дни с ужасни киселини и гадене по всяко време на денонощието. А за храната - не ми се яде. Ям насила буквално, а съм си чревоугодник.

Имам си подуто коремче, което мъча да крия под широки дрехи. Не смятаме да казваме нищо още, докато ненвляза в 3тия месец.

Аз имам Хашимото, и за съжаление чаак във вторник съм на преглед. Лекарката ми я нямаше, после на някакъв форум била...и от положителния тест не съм пускала тсх. Преди прегледа ще пусна.

# 25
MmeBovari и аз съм така. По принцип при втора и всяка следваща бременност започва да личи по-рано. При мен е трета бременност и едва се прикривам вече. А и на мен ми се иска да мине поне 12-та седмица и тогава да кажем. Но малко трудне ще скрия корема още месец.

# 26
Bibi85, благодаря за утехата с корема. Мислих, че съм само аз в тоолкова ранна и с такъв корем Simple Smile крия с широки рокли, с 1 размер по-големи от което нося. Есента ще е проблем какво ще нося 😆

На мен ми е 2ра бременност, първата приключи по неприятен начин.
И двете до момента са тоолкова различни. Тогава освен, че ми беше все топло (зима), подути гърди и желание за с*кс Simple Smile

Пък сега...нито желание имам; гърдите ту подути ту не; студено ми беше 2 седмици; апетит 0.

# 27
Здравейте! Искам ви попитам какви са ви стойностите на чхг в 6 гс или 7 гс? Понеже моята АГ има опасения, че плодът не се развива. В петък пуснах кръвни изследвания и стойностите бяха 2423.00 утре ще пусна отново

# 28
Ниско е и според мен. При мен в 5 г.с. и 2 дни беше около 8000. Освен да си била с късна овулация? Пускала ли си втори ЧХГ тест след 48 часа?

# 29
Ниско е и според мен. При мен в 5 г.с. и 2 дни беше около 8000. Освен да си била с късна овулация? Пускала ли си втори ЧХГ тест след 48 часа?
Предстои утре! Имаме съмнения за кухо яйце

Общи условия

Активация на акаунт