Термин март 2025

• 42 496
  • 807
  •   1
Отговори
# 780
Аз в 15-16 седмица имах две странни усещания и помислих, че усещам бебето, но сега съм вече в 18та + и наистина го усещам, та явно се заблуждавах тогава. Simple Smile Сега не е постоянно, но явно много обича сладичко, защото след него започва да подритва повече. 😁🤷🏻♀❤

# 781
Аз продължавам с утрогестан в 18г.с. съм.
Доколкото знам се спира поетапно, не изведнъж.
А орално или вагинално го приемате?

# 782
Аз съм на Утрогестан 3х2 вагинално. Коментирах с лекарката от ЖК, че трябва да го приемам поне една седмица чрез устата, за да може да ми пусне микробиология. Репродуктивната ми каза, че ще намалим дозата, но най- вероятно ще го приемам докрай.
От снощи съм с леки болки ту в кръста, ту в яйчниците, в бъбреците... Имам доплер и всичко с пулса на бебето е наред, нямам и кървене,но малко ме притесняват тези болки, защото сякаш са малко по-различни от преди. Мисля, ако утре все още ги има, да направя един извънреден преглед, защото следващият ми е чак на 9-ти.
Вие имате ли болки все още и как бихте ги описали?

# 783
Elinceto00 вагинално, 2х2 е при мен.
YanchiM знам, че сладкото ги активира 🙂 както и топъл душ, определена музика (то си избира на коя да реагира).

# 784
Аз с предишната бременност спрях утрогестана от раз, този път поставях 4 дни 2х2, а последните 3 дни само вечер х2.

Моята лекарка изписва пренатал денк, като на по-късен етап изследва в12, вит.д и желязо и в зависимост от нивата назначава нужното като отделна добавка към комбинираните.

Още не съм усетила бебето, а много, много искам. (14+5)

# 785
При мен не знам от какво се активизира, но засичам, че на всеки 2 часа усещам движенията му Heart Eyes. Не е от сладкото, защото килограмите ми рязко тръгнаха нагоре и го избягвам.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 22:50 от Bibi85

# 786
При мен не знам от какво се активира, но засичам, че на всеки 2 часа усещам движенията му Heart Eyes. Не е от сладкото, защото килограмите ми рязко тръгнаха нагоре и го избягвам.
Дъщеря ми се активизираше като ядях ребърца или някакво друго месо 😂 и най-много докато гледахме Игри на волята и чуваше Димо Алексиев.. 😁
Случайно или не и това бебе ще го чува, хахах

# 787
Момичета, имам страничен въпрос. От вас има ли такива със сушилня за дрехи, която да не е в отделно мокро помещение или баня? Трябва ли да се притеснявам за качеството на въздуха, ако я сложим в някоя от стаите на апартамента? Имаме двустаен преустроен на тристаен и нямам подходящо място за отделна сушилня, а смятам, че ще е доста в помощ с малко бебе.

# 788
Нашите сушилня и пералня са в отделно помещение. Забелязала съм, че като работи сушилнята леко овлажнява въздуха в помещението. Но понеже не стоим там не съм мерила колко е влажността. Но я усещам.

# 789
Момичета,да ни попитам вие имате ли някакви книги за бременни,които четете? Да ми препоръчате някаква.

# 790
Аз си купих на Майко Мила по време на Алея на книгата, стори ми се забавно четиво, но не съм я започнала. Иначе са ми препоръчали книгата на Хедра за кърменето, но за четене на по-късен етап. Споменаваха ми и за книга на Олга Дукат за раждането, не съм търсила повече инфо. Сега си чета каквото ми харесва, информацията за бременни ми е от интернет, приятелки и АГ 😅

# 791
Не съм чела книги нито с предните бременности, нито сега. Всичко научих в процес на гледане на бебето, от интернет и от мнения от форума на майки с  деца .

# 792
Леко се овлажнява, но ние си взехме апарат за влагата и няма проблеми. Гледах, че ги има сега в брошурата на Лидл или Кауфланд.

***Освен интернет, чета 2 книги - утре ще им напиша авторите, тъй като съм днес при мама.
Момичета, имам страничен въпрос. От вас има ли такива със сушилня за дрехи, която да не е в отделно мокро помещение или баня? Трябва ли да се притеснявам за качеството на въздуха, ако я сложим в някоя от стаите на апартамента? Имаме двустаен преустроен на тристаен и нямам подходящо място за отделна сушилня, а смятам, че ще е доста в помощ с малко бебе.

# 793
Благодаря за отговорите, ще вземем и ще сложим такъв апарат за влагата в стаята 🩵 При някоя друга започнаха ли промени в гърдите? Аз в 13-та седмица имах леко изтичане на секрет от едната, а тази сутрин (17гс) след душ забелязах и от другата след душ, че имах леко. 😬 Тези дни са ми пак супер чувствителни и ако не нося спортен сутиен е много дразнещо.

# 794
Момичета...днес тотално забравих за суровите яйца...и седнахме в  Costa coffee и си хапнах едно парче тирамису..и чак сега се усетих за суровите яйца. Надявам се не съм навредила на бебето Sad притесних се. Може би няма за какво ама... 😒😒😒😌

Общи условия

Активация на акаунт