Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 179
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 210
Зачетох се за след 2-ро класиране.
Мястото, което освобождаваш от 2ро кл. ако не се запишеш, къде отива в 3 или 4 класиране?

# 211
Взехме свидетелството от старото училище.
И хоп, записана в новото.
Беше много стресирана.

# 212
laurentin, защо стресирана?

# 213
  • София
Cabo, следвайте желанията. Не може отсега да се предвиди в какъв клас ще попадне и дали ще се сработят децата. Поне да е училище/профил, които са желани. Да де, това е мое мнение.

laurentin, моят 2ра седмица е на салта на обяд и май само това. Е, и вода/сок пие. Предполагам, че стресът му е дошъл в повече и още не може да се отпусне.

# 214
  • София
Мястото, което освобождаваш от 2ро кл. ако не се запишеш, къде отива в 3 или 4 класиране?

Зависи кога го освободиш, ако е когато си видял свободните места за 3то , тогава ще отиде за 4то класиране.
Ако го освободиш в рамките на записването преди обявяването на свободните места за 3то , ще отиде и вашето място на 3то класиране.

# 215
  • В Страната на чудесата
Имаше си цел (не мога да кажа чак мечта) и си я гони до дупка. Сам, без школи и частни уроци, само с наученото в училище. Не съм предлагала поощрения и мотивации, не се е налагало - това, което прави, го прави за себе си. Най-голямата възможна награда му е успешно постигнатата цел и последвалото вътрешно удовлетворение. Довечера ще отбележим успеха му на ресторант в по-широк семеен кръг. Похвалвам се.

# 216

Зависи кога го освободиш, ако е когато си видял свободните места за 3то , тогава ще отиде за 4то класиране.
Ако го освободиш в рамките на записването преди обявяването на свободните места за 3то , ще отиде и вашето място на 3то класиране.
Там е работата, че неможеш да видиш свободните места. Доколкото аз разбирам до 24 юли трябва да си приключил с решението за 2 ро, а на 25 отварят системата. Дефакто на 3 то.

# 217
Стресирана от новото, което предстои. Иначе тя е по-доволна от езиковото училище, в което се записа, отколкото от икон.гимназия. Иска и се да има съученици, които да не се подиграват, ако сбърка някъде. Това май и е най-големият проблем. Предвид факта, че училището не е елитно, пък тя е старателна, вероятността за обиди се надяваме да е малка.

# 218
  • София
За съжаление, нашият младеж не може да се наслаждава на безгрижно лято след героичните усилия през последната година. Свърши си работата, влезе в Испанската според първото му желание, но още на 8 юли започна футболната година. В момента е в режим на подготовка за новия сезон на елитната юношеска дивизия до 15 години, което включва двуразови тренировки всеки ден, тренировъчен лагер и старт на шампионата на 10 август. Щеше ми се да може да си даде почивка, но сам си е избрал това призвание. Наградата пак ще е футболна - мач на живо на любимия му Байерн (Мюнхен) през септември.
и ние сме така. В кой отбор е младежа? Моят всеки ден тренира, тича, пращат на тренера. След седмица заминава 10 дни на лагер и после започват. Как ще е с тренировки при тези смени. Искаха 5 дни в седмицата от 16ч, но той ще е 2 смяна, както и много деца предполагам от отбора.

А ние билетите за Тейлър купихме юли, 2023

# 219
След колко време статусът от "незаписан" се променя в "записан" ?Вчера се записа, но статусът е непроменен и тя нещо се е притеснила, въпреки увещанията ми, че има входящ номер .

# 220
laurentin, пожелавам й искрено да попадне в чудесен клас и да намери много нови приятели.

umi, при нас веднага, защото администрираха на място. В някои училища (от прочетеното тук) разбрах, че е на куп до края на срока, т.е. днес. Защо не им се обадиш контролно да видиш ситуацията?

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 15:11 от zlatenceto

# 221
След колко време статусът от "незаписан" се променя в "записан" ?Вчера се записа, но статусът е непроменен и тя нещо се е притеснила, въпреки увещанията ми, че има входящ номер .
Някои училища отразяват промените на по-късен етап за разлика от други, при които промените се виждат веднага.

# 222
  • Sofia
Не знам изобщо защо се коментира първи/последен по бал. Като учител мога да ви кажа, че въобще не знам с какви балове са влезли децата. Е, ако някое е с 500, сигурно ще стане ясно, но в училището, в което бях досега, такива няма Laughing По време на записването от любопитство прегледждам баловете, но това са само някаки имена, после не ходя да издирвам кои деца стоят зад тях.

Отворих Гугъл да видя какво е това чудо Тейлър Суфт, дето го приказвате. У нас се слуша хард рок и друга по-алтернативна музика, това име не съм го чувала. Наборката може да го знае, но не ми е говорила.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 14:20 от aniK

# 223
Стресирана от новото, което предстои. Иначе тя е по-доволна от езиковото училище, в което се записа, отколкото от икон.гимназия. Иска и се да има съученици, които да не се подиграват, ако сбърка някъде. Това май и е най-големият проблем. Предвид факта, че училището не е елитно, пък тя е старателна, вероятността за обиди се надяваме да е малка.
Всичко ще е наред! Пожелавам й успех и да си намери истински и добри приятели, които да й останат за цял живот Simple Smile

# 224
Наборката влезе на второ класиране в досегашното училище в "е" паралелка, след 4 клас беше първа приета и с еднакви точки с още едно дете в хуманитарната паралелка и завърши на 6 място, предвид мързела, който накрая на годината я обзема и кара до завършването на изпарения. Сега бал 456.

Общи условия

Активация на акаунт