Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 964
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Хайде, приключи и за нас тази кандидат-гимназистка кампания! Последната!!! Нямам повече бъдещи седмокласници. Ще се празнува тази вечер! Наздраве на всички приключили и здрави нерви и успех на участващите на следващи класирания! Още един гимназист в СМГ излъчва нашето семейство. Дано всички деца да имат едни пет години, пълни с радост и устойчиви знания!

# 886
  • София
Аз съм в тотален шок, не мога да се зарадвам на класирането, защото детето реве от разочарование 😞 В точно обратната на Николина ситуация сме - девойката я приеха в допреди седмици желаната Вазова, но тя категорично отказва там и съжалява, че е прескочила 7-мо. Акълът не ми го побира как изпаднахме е такава абсурдна ситуация да се откажем от така желаната паралелка и да се впуснем в чорбата на трето класиране, за да се върнем евентуално назад. Ад е това 😖

При нас е същата работа , едно към едно , редихме заедно желания , паралелки , училища , накрая на първо я взеха в 138мо с японски , това за нея беше изненада ,дори се разочарова като видя, айде мислихме какво да правим , подадохме за втора, днес я приеха в НФСГ , пак реве , ама реве много, искала си в 138мо, ама не с японски , а в друга специалност, която ние изобщо не сме писали, поиска я сега от както разбра, че има познато деца приети там.
И иска да следя за трето класиране, но няма да я слушам, с тия тийнейджърски работи дето обяд иска есно, следобед друго, после пак на мен ще ми крещи , че съм я послушала.
Незнам и вашите ли девойки са такива нерешителни .

# 887
vivi_23, да. Аз се оплаквах в предната тема, влияят се основно от връстници и "моди". Ако можеш, не си го слагай тоя рев на сърцето и с риск да прозвуча "недемократично", вземи ти най-доброто решение за нея. Иначе влизаш в техните емоции и няма край. Пожелавам щастлива развръзка, каквото и да решиш.

# 888
Моят син е прекласиран в Първа английска, АЕ/ФЕ. Това му беше второто желание в това училище, за АЕ/НЕ не му стига. Такъв му е късметът, аз съм доволна. В понеделник се записваме и сагата приключва за нас Simple Smile
Аз съм голям фен на ФЕГ и се надявам да продължи да се вдига балът за нея докато си вземе заслуженото място сред езиковите гимназии в Сф
Тоскана в един клас ще са нашите деца Simple Smile

# 889
Аз съм в тотален шок, не мога да се зарадвам на класирането, защото детето реве от разочарование 😞 В точно обратната на Николина ситуация сме - девойката я приеха в допреди седмици желаната Вазова, но тя категорично отказва там и съжалява, че е прескочила 7-мо. Акълът не ми го побира как изпаднахме е такава абсурдна ситуация да се откажем от така желаната паралелка и да се впуснем в чорбата на трето класиране, за да се върнем евентуално назад. Ад е това 😖

При нас е същата работа , едно към едно , редихме заедно желания , паралелки , училища , накрая на първо я взеха в 138мо с японски , това за нея беше изненада ,дори се разочарова като видя, айде мислихме какво да правим , подадохме за втора, днес я приеха в НФСГ , пак реве , ама реве много, искала си в 138мо, ама не с японски , а в друга специалност, която ние изобщо не сме писали, поиска я сега от както разбра, че има познато деца приети там.
И иска да следя за трето класиране, но няма да я слушам, с тия тийнейджърски работи дето обяд иска есно, следобед друго, после пак на мен ще ми крещи , че съм я послушала.
Моята е точно обратното. Тя си науми ФЕГ и за друго училище не иска да чуе. С много мъка направихме списъка с желанията, в който да включим и други училища. Сега и на второ класиране не стана ФЕГ, остана си в 31-во с немски, в което беше приета и на първо класиране. Това беше първата паралелка след ФЕГ и 1 АЕГ, която заедно решихме да пишем, но тя не иска и да чуе като ѝ казвам, че училището също е добро. И каквото и да ѝ обяснявам, е безкрайно разочарована и нещастна. Наумила си е ФЕГ и всяко друго училище било ужасно.

# 890
Момичета, здравейте!

Моето момче е прието в 73.СУ, профил НЕ с РЕ!
Толкова го искаше! Беше си го подредил най-най-първо желание, дори преди НЕГ, после по мое предложение (заради лайстунга) ги размести. Вселената е знаела той какво най-силно си иска!
Балът в тази паралелка за момчета падна с 4 точки от първо класиране (на него не му стигаха 2).
Аз като видях мечтаното училище и му ревнах, мъжът ми само гледа и вика "Що ревеш? Че е влязал или че не е?" SmileSmile
Голямо напрежение ми беше чакането на това второ класиране, дано с малкото дете нещата да се случат от раз!

Поздравления на всички дечица, които успяха да стигнат мечтаните паралелки на второ!
За тези, които ще чакат за трето - разгледайте още веднъж предимствата на училището, в което е прието сега детето, вярвам че всяко училище има с какво да се гордее и с нещо, което е ценно за децата ни!

Мили родители, поздравления и за всички нас! Напрежението за нас бе не по-малко, че даже и по-голямо от това на децата ни. Ние сме наистина голяма опора и подкрепа за децата ни и това даване е даване не просто и само за днес и сега, но и за годините, които предстоят в израстването им като уверени и устойчиви млади мъже и жени.

Благодаря за общата подкрепа!

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 17:23 от korali

# 891
  • София
Благодаря за отговорите, момичета Flowers Hibiscus Е, за нас няма събота-неделя, изобщо не съобразих да погледна календара Joy Категорично няма да слушам щерката за трето - ще ми реди паралелки, на които вече можеше и да е приета. Звучи гадно, но ми изпили нервите с този испански и то в 3 конкретни училища - 2АЕГ, 1АЕГ и 32-ро. Да й е на късмет и това е Hug

# 892
  • Sofia

Моята е точно обратното. Тя си науми ФЕГ и за друго училище не иска да чуе. С много мъка направихме списъка с желанията, в който да включим и други училища. Сега и на второ класиране не стана ФЕГ, остана си в 31-во с немски, в което беше приета и на първо класиране. Това беше първата паралелка след ФЕГ и 1 АЕГ, която заедно решихме да пишем, но тя не иска и да чуе като ѝ казвам, че училището също е добро. И каквото и да ѝ обяснявам, е безкрайно разочарована и нещастна. Наумила си е ФЕГ и всяко друго училище било ужасно.

Ами тогава да си поеме риска за трето или четвърто класиране. Дори да не успее отново на първи две желания, все ще се закачи за някое училище от ранга на 31-во.

# 893
И ние сме в групата на прекласираните във ФЕГ - ФЕ/АЕ.
Тази година баловете във ФЕГ наистина се покачиха и дори на второ класиране се задържаха.
В паралекатата ФЕ/АЕ при момичета движението е само 0,5 т.

Sanaka, благодаря за точните прогнози за ФЕГ момичета. Наистина ни беше полезно при приоритизирането на желанията.

# 894
  • София
Да си проверя четенето с разбиране. Ако реши младежът да се пробва на трето класиране, на 26-и или на 29-и се отписва на място в училището, в което е приет, и подава ново заявление за участие през системата?
П.П. И аз благодаря на санака за прогнозите, но от Испанската не са я чели с нужното внимание Grinning

# 895
  • Sofia
Да. Ако не стане през системата, както при нас, отивате в училище гнездо да ви съдействат.
Гимназията няма общо с мин.балове. тях ги определят желаещите, които Санака не знае колко ще са.

# 896
  • в града на вечния купон
При Девойките е явно по сложно,като чета.
Моята поне си нареди желанията правилно.
И въпреки че от миналата година ми говореше за 18то с корейски, когато на 1во там се класира, отказа категорично да остане там.
Вярно, че ни беше резервен вариант.
Бяхме решили,ако и на 2ро не се класира да участва до последно класиране.
Но днес на 2ро се класира и приключваме.
Отново пожелавам на всички късмет и успехи!

# 897
ние не мръднахме от първото класиране и си оставаме в НТГ търговия.Има ли други приети там

# 898
  • София

Е поне знае какво иска твърдо, компромис е било за нея 31 СУЧЕМ за това не го иска, следете, дори и през учебната година , ако има и минимален шанс пробвайте, колко точки и трябват за ФЕГ.
Ние също искахме ФЕГ, но нали знаехме че няма как там, и сега с цялата ми наглост ми вика не искам ФЕ хаха , а е писала ФЕГ отгоре в желанията.
Нашата се успокои вече, явно и е трябвало малко време да го осъзнае.
Но кви ги блещеше, в първия момент като видя 138мо ми казва , а отиваме на второ класиране ужас японски, днес ми казва , а отиваме в 138мо ама нали с друга специалност хаха ох голяма драма, голямо шоу.

# 899
Мале като ви слушам/чета... а аз си мислех, че моята е неориентирана, не ви завиждам момичета- сутрин едно, вечер друго, в такъв режим и аз няма да оцелея Flushed

Общи условия

Активация на акаунт