Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 178
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 225
  • София
За съжаление, нашият младеж не може да се наслаждава на безгрижно лято след героичните усилия през последната година. Свърши си работата, влезе в Испанската според първото му желание, но още на 8 юли започна футболната година. В момента е в режим на подготовка за новия сезон на елитната юношеска дивизия до 15 години, което включва двуразови тренировки всеки ден, тренировъчен лагер и старт на шампионата на 10 август. Щеше ми се да може да си даде почивка, но сам си е избрал това призвание. Наградата пак ще е футболна - мач на живо на любимия му Байерн (Мюнхен) през септември.
и ние сме така. В кой отбор е младежа? Моят всеки ден тренира, тича, пращат на тренера. След седмица заминава 10 дни на лагер и после започват. Как ще е с тренировки при тези смени. Искаха 5 дни в седмицата от 16ч, но той ще е 2 смяна, както и много деца предполагам от отбора.

А ние билетите за Тейлър купихме юли, 2023
Там където тренира синът ми имат и сутрешни, и следобедни тренировки и всеки ходи спрямо смяната, но определено иска ли едно дете да спортува в БГ е жабешка работа между училище и спорт. От училище директно на тренировка или от тренировка, тича до вкъщи, душ и тръгва за училище.

# 226
За съжаление, нашият младеж не може да се наслаждава на безгрижно лято след героичните усилия през последната година. Свърши си работата, влезе в Испанската според първото му желание, но още на 8 юли започна футболната година. В момента е в режим на подготовка за новия сезон на елитната юношеска дивизия до 15 години, което включва двуразови тренировки всеки ден, тренировъчен лагер и старт на шампионата на 10 август. Щеше ми се да може да си даде почивка, но сам си е избрал това призвание. Наградата пак ще е футболна - мач на живо на любимия му Байерн (Мюнхен) през септември.
и ние сме така. В кой отбор е младежа? Моят всеки ден тренира, тича, пращат на тренера. След седмица заминава 10 дни на лагер и после започват. Как ще е с тренировки при тези смени. Искаха 5 дни в седмицата от 16ч, но той ще е 2 смяна, както и много деца предполагам от отбора.

Ние сме в Национал (София) вече 10-та година и сега дойде време за елитните дивизии. Много ще им в тежко на младежите с елитен спорт и училище, но и досега не беше лесно.

# 227
Аз също съм спортувала активно от 4ти клас до 2 курс студентка.
В гимназията имахме 2разови тренировки. Всяка събота и неделя бяхме на състезания! Бях в ПМГ и успявах да уча и тренирам.
Толкова хубави години! Радвайте се, че децата ви спортуват!
Дано след години пак гледаме България на европейско по футбол, а защо не и световно!

# 228
  • София
По въпроса за подаръците на децата, да, и ние не останахме безучастни към труда му, но всъщност младежът знае, че когато го запишем, аз ще очаквам подарък от него, който вече съм си харесала, защото през цялата минала учебна година беше безкрайно изтощително за мен да гледам лошо, да се карам, да подтиквам към " хайде, още едно тестче", да окуражавам и задавам граници и всичките тези безсънни нощи, които изкарах... Докато аз бях лошата, ММ беше най-якият татко. Сега очаквам и от двамата обща "благодарност" и им напомням, в случай че вземат да забравят...  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 229
  • София
Спортът е на почит и у нас, въртележката е зашеметяваща Joy
Иииии, да ми е по-гадно, щерката споделила с брат си, че всъщност няма нищо против да учи и френски като втори. Ха сега де, защо ли я слушах, можеше да е записана вече. Както и предположих, явно се е подвела по приятелката си, но беше толкова крайна, че не посмях да разместя подредбата на желанията. Но явно съдбата не иска да скучая това лято Joy

laurentin, прегърни силно детето, всичко ще е наред Kissing Heart

atsekov, адмирации за момчето! Баткото беше част от екипа на Национал, но после се отказа. Наборът пък отхвърли с лека ръка предложенията на известни български отбори, сега не му стиска да се яви на проби при тях.

# 230
  • Варна
Някакъв шанс второ класиране да излезе утре?

# 231
Момичета от Варна помагайте!
Моят е до 20.08 във Врана. Опитваме се да намерим учител по Английски за 2 пъти в седмицата. Не е добър моя по английски и иска малко да наблегне на него преди 8ми клас.
Моля пишете ми на лични, ако мислите, че познавате някой, който би се заел с него за толкова кратко време.

# 232
  • София

И аз си мислех същото одеве, после се сетих, че МОН ни мрази тая година, така че, не мисля да се надявам за утре.

# 233
Момичета от Варна помагайте!
Моят е до 20.08 във Врана. Опитваме се да намерим учител по Английски за 2 пъти в седмицата. Не е добър моя по английски и иска малко да наблегне на него преди 8ми клас.
Моля пишете ми на лични, ако мислите, че познавате някой, който би се заел с него за толкова кратко време.

Писах Ви на лично.

# 234
  • София

Ние сме в Национал (София) вече 10-та година и сега дойде време за елитните дивизии. Много ще им в тежко на младежите с елитен спорт и училище, но и досега не беше лесно.

Браво, силен отбор. Ние сме в Олимпия. Да, знам, че има тренировки 2 на ден, но миналата година 3-4 деца бяха друга смяна и тренираха с набор 2011, което според мен не е много ок, защото е добре да са си с отбора.
Ще видим как ще е тази година, според мен на родителска казаха ранни тренировки, защото не са мислили как ще са децата, но масово са на 2 смени.

# 235
Някъде мернах новина с Кастрева и министъра и казват, че ще е в петък а записванията от другата седмица.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 20:54 от /Hope/

# 236
  • София
На Кастрева е малко под въпрос колко може да й се вярва все пак Simple Smile
Иначе ми се иска и на мен де.

# 237
Съмнявам се да е утре, пак ще сме под напрежение до последно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 238
  • Sofia
Мисля, че имаше хора, които се интересуваха от втората дата.
Излезе съобщение на МОН.

15 седмокласници от осем области на страната са подали заявления за явяване на допълнителните дати за национално външно оценяване – 18 юли (български език и литература) и 19 юли (математика). Изпити ще положат деца, които са били в карантина или в болница в София-град (4), София-област (1), Враца (1), Пловдив(2), Хасково (1) , Ямбол (2), Благоевград (1) и Бургас(3). Подадените заявления след 7. клас по български език и литература са 13, а по математика – 10. Част от учениците ще положат и двата изпита, а други ще се явят само на един.
За тези ученици ще бъде направено отделно класиране, съобразно свободните места, което ще бъде обявено на 12 август. Ако такива няма, учениците ще се приемат над държавния-план прием в съответствие с бала, който са постигнали и физическата среда в училището.

# 239
Това как да се разбира - че директно отиват на трето класиране ли?! Ами че това е ужасно за тези деца. Нищо, че са 15, просто не е измислено добре... Какво значи, ако няма места, тогава се приемат над държавния план - прием? Ами ако има места само в БУЗЕМА и подобни, а децата имат висок бал? Значи ли това, че при бал, достатъчен за НЕГ, ще трябва да отидат в БУЗЕМА, защото там има свободни места?!

Общи условия

Активация на акаунт