Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 98 065
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 420
И желанията още не са заредени, и класиране няма. Тия хора що се натискат за нощен труд, семейства нямат ли си?

# 421
  • София
Впечатлена съм как за тридесет (и повече) години темата за наркоманите в елитните училища все още не е погинала. Wink
Мда, завършила съм Първа АЕГ, баща ми също и слуховете са още от негово време. Спомням си угрижените съседки, съчустващи на майка ми, щото ще уча в това "наркоманско" училище.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 19:34 от annie13

# 422
Значи, косъм не искам да пада от главата на френската. Едно от най- прекрасните училища в София и езика е чудесен. Сега, и пияници и наркомани има наоколо, мисля че не учат в нея...

# 423
И желанията още не са заредени, и класиране няма. Тия хора що се натискат за нощен труд, семейства нямат ли си?
На моето дете желанията са заредени и в двете области, в които кандидатства.
Втори ден сме на море. Влизам да ви чета от време на време. Детето още се чуди кой град да избере, но в момента изобщо не мисли за това - на плажа сме.

# 424
  • София
И да са заредени, и да не са - все тая. Както обикновено - всички чакат София. Joy

# 425
  • Пловдив
Не че искам да не спите тази нощ, но да спомена, че през 2013-та второ класиране излезе около 22 часа. Joy

Ама то кой ще спи?

Довечера играе любимият ни градски отбор - Ботев Пловдив с Марибор Словения. Миналия четвъртък драхме гърлата на нашия стадион и ги бихме. Надяваме се и на чужд терен да се получи. Така че - никакво спане... Само стиснати палци и здраво викане, да живее Диема Спорт.  Simple Smile

# 426
  • при моите любими
Като някой спомена 1АЕГ, едно време като бях ученичка, мълвата беше, 1АЕГ са наркоманите, а във 2АЕГ са чалгата и пропадналите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
  • София
О, тук пак е станало забавно. Всички наркомани произлизат само от езиковите гимназии и от АК. Много е опасно. Да се знае! Хич никой да не пише подобни желания. Най-добре си е в кварталното, до нас, под контрол. Аз съм от Варна. И по мое време беше така - отиваш в езиковата и веднага продрусваш. Как съм оцеляла, направо не знам.
Уф... хайде да излиза това второ класиране и да се свършва вече!
Чакайте да ви разкажа един майтап. Отивам вчера в 1 АЕГ да подавам заявление за второ класиране и там ми обясниха, че детето на второ може да мръдне едно място напред. Нямал значение бала, а реда на желанията. Не можело системата да го класира на второ желание ако сега е приет на четвърто. Щял да стигне до трето желание. Почти загубих ума и дума. Обясних, че това не е вярно, но ме контрираха, че го били обсъдили с учителите и така било... Обясних пак, но ми казаха да правя каквото реша, щом съм убедена, че има шанс за по-високо желание. Така и направих Wink Ама после дълго време си ходих потресена през града.

# 428
  • София
Като някой спомена 1АЕГ, едно време като бях ученичка, мълвата беше, 1АЕГ са наркоманите, а във 2АЕГ са чалгата и пропадналите.
Тъй, тъй. Но разбира се заедно с ФЕГ се дрогирахме. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 00:18 от annie13

# 429
За наркотиците.
Ето това клипче показах на синът си когато стана 4ти клас.
https://www.youtube.com/watch?v=HUngLgGRJpo
Сега мисля преди училище да му пусна "Баскетболни дневници".
Мисля, че наркотиците и хазарта са навсякъде.
Аз му говоря и се моля!!!

# 430
Скрит текст:
Не смятам, че с училищна подготовка само 50т са ок. За какво вземат заплати учителите?
Дъщеря ми е дъщеря на учителка 🤣🤣 и след 2 години ходене на уроци по математика при две учителки, изкара 49 т. 😉😉 Просто детето толкоз си може, милото 🤣🤣 е, поне е хубава 🤣
Иначе взимам заплата, опитвайки се да направя от тиквата диня и понякога, за да наливам от пусто в празно 🤣
едно момиче трябва от сега да знае, че може много повече да постигне  от това просто да е хубава. Grinning Най- малкото понеже хубостта е до време. Grinning Ако пък я оставите малко сама да се блъска? Един вид, да не разчита толкова на това, че мама е учителка? Чудя се просто. Може пък да се стегне Thinking
Съмнявам се, че интелектуалните и възможности стигат до това да осъзнае, че няма да е хубава цял живот, звучи гадно, но има и такива момичета. С баща и сме я оставили да се блъска сама още от 5.клас и общо взето от тогава сме извадили пуканките и гледаме сеир. Най-лошото в цялата ситуация е, че аз съм свободна от 29 май и все още съм в София 🤣 А от това, че мама е учителка, не е спечелила нищо, напротив, и за двете ни беше минус да сме на едно и също място - на мен идваха да ми се оплакват от нея и това ми пречеше на работата, и за нея това със сигурност не и е било приятно. Надявам се от есента да се излагаме на две различни места вече. 🤣🤣

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 16:35 от didanka

# 431
И да са заредени, и да не са - все тая. Както обикновено - всички чакат София. Joy
Не е само София Simple Smile
Вече започнах да се филмирам с тия незаредени желания...

# 432

И Варна, и Варна! 😂

# 433
Вижте сега, в интерес на истината тези (простотии) за френската и аз съм ги чувал, много преди да започна да пиша във форума. Вече от форума "научих", че и в АК било така. Така че такива неща наистина се говорят из София. Друг въпрос е, че се говори и как ваксините против ковид били отровни. И тогава аз на един приятел, висшист, уж интелигентен човек, му казах - "аз съм си сложил три дози и още не съм умрял", на което той убедено ми отговори -"Но ще умреш!" Като беше съвсем сериозен.... дори е учител в техникум...

# 434
Татко Мецан, ем то никой от нас няма да е вечен и все някога всички ще умрем Simple Smile
Ето, сега казвам на детето: "Темата се оживи и спорим в кое училище са наркоманите". Тя ми каза "Навсякъде са."
РУО-София нищо не е заредило. Кое време стана?!

Общи условия

Активация на акаунт