Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 885
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 900
Честито на успелите! Може ли малко разяснение. Записваме се, където е приет на второ класиране и на 25.07. си изтегляме документите и участваме на 3-то. Мястото ни от второ класиране ще играе ли на трето, за да го напишем като един вид подсигуряване.

# 901
  • у дома
Честито на успелите! Може ли малко разяснение. Записваме се, където е приет на второ класиране и на 25.07. си изтегляме документите и участваме на 3-то. Мястото ни от второ класиране ще играе ли на трето, за да го напишем като един вид подсигуряване.
Не,ще се появи за 4то.

# 902
Не, ако се отпишете след като излязат местата за трето класиране, вашето място няма как да е сред тях, защото към момента на обявяването им е заето . Ще бъде обявено за четвърто класиране. Като цяло желаните места са единични и на трето и четвърто има голяма вероятност да са дори с по-висок бал.

# 903
nel.ds, но ако не се запишете на мястото, където сте класирани на втория етап, това място би трябвало да се появи като свободно на трето класиране Wink

# 904
Моля ви, дайте линк  към оня хубав сайт "Три години по-късно" (или нещо подобно беше) - не го намирам!

# 905
  • София
vivi_23, да. Аз се оплаквах в предната тема, влияят се основно от връстници и "моди". Ако можеш, не си го слагай тоя рев на сърцето и с риск да прозвуча "недемократично", вземи ти най-доброто решение за нея. Иначе влизаш в техните емоции и няма край. Пожелавам щастлива развръзка, каквото и да решиш.

Благодаря, успокои се 😀
Ще свикне има време.
Обадих се на госпожата и по МАТ да и кажем къде ще бъдем, и тя потвърди, че по-добрия избор е НФСГ пред японския , нищо лично към езика и хората , които ще го учат.
Така, че като я чу и нея и съвсем се кратна.
И на мен камък ми падна най накрая.
Но бях твърдо решена да я вкарам в правия път след толкова колебания.
Децата, които не знаят какво искат, трябва малко с по -твърдо отношение, иначе многото избори ги объркват и стават неадекватни в решенията си.
Те милите нямат силата да решават сами понякога и дори такава отговорност би им натежала. За нашия случай говоря. Все пак всеки е различен.

# 906
  • София
Да си проверя четенето с разбиране. Ако реши младежът да се пробва на трето класиране, на 26-и или на 29-и се отписва на място в училището, в което е приет, и подава ново заявление за участие през системата?
П.П. И аз благодаря на санака за прогнозите, но от Испанската не са я чели с нужното внимание Grinning
Еее, в Испанската отклоненията са съвсем в рамките на допустимото. Simple Smile

# 907
nel.ds, но ако не се запишете на мястото, където сте класирани на втория етап, това място би трябвало да се появи като свободно на трето класиране Wink
                   Това не означава ,че ще се класира на същото място там. Може да има някой с по-висок бал на 3-то и .....пиеш една студена вода.

# 908
  • София
Да си проверя четенето с разбиране. Ако реши младежът да се пробва на трето класиране, на 26-и или на 29-и се отписва на място в училището, в което е приет, и подава ново заявление за участие през системата?
П.П. И аз благодаря на санака за прогнозите, но от Испанската не са я чели с нужното внимание Grinning
Еее, в Испанската отклоненията са съвсем в рамките на допустимото. Simple Smile
Така де, колкото да не ни допуснат Joy

# 909
Искам да ви попитам какво се учи в тези предприемачески профили, че и в МГ ги видях?
В 1 АЕГ има предприемачески НЕ и АЕ и чуждоезиков НЕ и АЕ/

# 910
Здравейте,
Дъщеря ми е приета в 22 СЕУ с интензивно АЕ и второ език ИЕ (профил БЕЛ/Фил)
Придвижихме се от 23-то желание до 11-то.
Тя е разочарована, тъй като до мечтаното училище не ѝ достигнаха 3 т. и желае да продължим с трето класиране. Ще следим дали след второ класиране ще останат незапълнени бройки в желаното училище и вероятно ще действаме.

# 911
Скрит текст:
Аз съм в тотален шок, не мога да се зарадвам на класирането, защото детето реве от разочарование 😞 В точно обратната на Николина ситуация сме - девойката я приеха в допреди седмици желаната Вазова, но тя категорично отказва там и съжалява, че е прескочила 7-мо. Акълът не ми го побира как изпаднахме е такава абсурдна ситуация да се откажем от така желаната паралелка и да се впуснем в чорбата на трето класиране, за да се върнем евентуално назад. Ад е това 😖

При нас е същата работа , едно към едно , редихме заедно желания , паралелки , училища , накрая на първо я взеха в 138мо с японски , това за нея беше изненада ,дори се разочарова като видя, айде мислихме какво да правим , подадохме за втора, днес я приеха в НФСГ , пак реве , ама реве много, искала си в 138мо, ама не с японски , а в друга специалност, която ние изобщо не сме писали, поиска я сега от както разбра, че има познато деца приети там.
И иска да следя за трето класиране, но няма да я слушам, с тия тийнейджърски работи дето обяд иска есно, следобед друго, после пак на мен ще ми крещи , че съм я послушала.
Незнам и вашите ли девойки са такива нерешителни .
Моята е точно обратното. Тя си науми ФЕГ и за друго училище не иска да чуе. С много мъка направихме списъка с желанията, в който да включим и други училища. Сега и на второ класиране не стана ФЕГ, остана си в 31-во с немски, в което беше приета и на първо класиране. Това беше първата паралелка след ФЕГ и 1 АЕГ, която заедно решихме да пишем, но тя не иска и да чуе като ѝ казвам, че училището също е добро. И каквото и да ѝ обяснявам, е безкрайно разочарована и нещастна. Наумила си е ФЕГ и всяко друго училище било ужасно.
Ами тогава да си поеме риска за трето или четвърто класиране. Дори да не успее отново на първи две желания, все ще се закачи за някое училище от ранга на 31-во.
Кои са от ранга на 31-во? Доскоро даже не го бях чувала и наистима ми е любопитно... А, всъщност, то какво се води? Видях, че е с училищата от високите балове май.

# 912
На шефката детето си остана в 35 СУ, за НПМГ не стигат 4т. Голям рев, голямо чудо. Не ще 35СУ, не ще частно, иска си НПМГ...Чуди се за трето класиране. При тези балове, аз лично не бих рискувала. Така я посъветвах. Вече всеки си преценя
..

Много са 4т. тази година. На набора не му стигаха 3.25т за първо желание паралелка математика в пмг. Добре, че не искаше да участва на второ класиране, балът е паднал с 3т. и пак нямаше да стигне.
В паралелка софтуерни и хардуерни науки пмг, в която се записа, мин.бал е паднал с 0,5т. и са приети 2 деца.

# 913
  • София
Моля ви, дайте линк  към оня хубав сайт "Три години по-късно" (или нещо подобно беше) - не го намирам!

https://izberi-gymnazia.info/predstava-rezultati/

# 914
  • в града на вечния купон
431,5 е бала за 2ро класиране...
Проверете как са се движили баловете от миналата година, което може да е само ориентир.

Общи условия

Активация на акаунт