Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 876
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Значи е било след 4-то класиране, при класирането по училища. Обаче тази година в уравнението ще има и още едни поне 5 деца, които ще се борят за свободните места след 4-то класиране. Не са много и не се знае с какъв бал ще са, но те и свободните места след 4-то не са много.

# 976
Гарганела, нали и аз това написах. Свидетелството си е в училището на МК, а онлайн си пише желания за МОН. Кое му е невъзможното не стана ясно

Извинявайте за въпроса но какво е МК?

# 977
  • София
Няма похабен бал, има щастливо (дано) дете.
Да, това имах предвид. Финално - блазнело я да е в 1АЕГ, но на сърце й били 2АЕГ с испански и 32-ро с испански. Мисията е изпълнена Hug

# 978
Аз не писах къде е приет сина ми, защото сме от провинцията и едва ли някой знае училището и профилите в него, освен 2-3 майки, които също са от Варна. За протокола - 8 СУЕО А.С. Пушкин, профил АЕ и РЕ.  На първо класиране беше приет в същото училище, но с профил РЕ и АЕ. Балът падна с 5 т. на 2-ро класиране за желаната паралелка.

# 979
Гарганела, нали и аз това написах. Свидетелството си е в училището на МК, а онлайн си пише желания за МОН. Кое му е невъзможното не стана ясно
  Министерството на културата. Училищата към него са с отделно класиране, преди това на МОН
Извинявайте за въпроса но какво е МК?

# 980

Факт, миналата година момче влизе в Испанската (трето или четвърто класиране) с бал малко над 400.
                  Я помисли да не е на 5-то или след това! Yum ЩОТ такива балове се появяват малко по-късно. 6 години следя приема, а и след него. Smiling Imp

# 981
  • София
Значи не бъркам, дори написах в темата, че Фортуна обича смелите.

Да, така беше, но 5то класиране и рискът беше премерен. Майка му игра умно, защото от училището, от което теглиха документи, също имаше места и класирането излизаше след това на Испанската. Та имаше време хипотетично, ако не стане в Испанската, да тегли оттам и да тича да подава пак в старото училище.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 21:37 от jenap

# 982
  • София
Ама, Invierno, темата не е само за София.
Цяла година се борим с тази драма и накрая изпускаме развръзката. Аз се радвам или ми е мъчно за всяко дете, но като не се казва и ми става тъпо.
А сега на трето и четвърто, със сигурност всички ще гледаме свободни места, ще смятаме и ще се надяваме. В наборната на голямата на трето беше най-напрегнато.

И мен ме кафи ФЕГската група, защото и в предишната наборна имаше 22 броя там. Но този път и аз съм в кюпа. Че тогава много ме беше яд.

# 983

Факт, миналата година момче влизе в Испанската (трето или четвърто класиране) с бал малко над 400.
                  Я помисли да не е на 5-то или след това! Yum ЩОТ такива балове се появяват малко по-късно. 6 години следя приема, а и след него. Smiling Imp
Това вече го изяснихме - на 5-то беше. Май две места за момчета обяви тогава Испанската. А 1НЕГ имаха по бройка- две кажи-речи до Коледа, обявяваха ги на сайта си.

# 984
Докато ние тука си бъбрим, децата ударно си създават групи в Инстаграм на новите класове и училища. Wink

# 985
Чакайте малко, споделянето на лична информация е въпрос на личен избор. Никой не е длъжен да се отчита къде точно е прието детето му, колкото и да ви гложди любопитството. Joy

# 986
Ох, досега беше състезание по балове, сега стана състезание по инстаграм групи.
Мислех че приключихме с ударницитте, но не би.

# 987
  • Варна
За първо и второ класиране няма проблем деца записани в училища към МК да си участват. Но за трето могат да участват само деца, които не са записани в нито едно училище към държавния план - прием.

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 22:25 от ivka_smile

# 988
Трето и четвърто са през системата. Какво ще ги спре до участват?

# 989
  • София
Dame, не мисля, че любопитството е това, което ме гложди. Естествено, че е личен избор. Но с по-голямата част от пишещите тук ходихме цяла година на курсове, на пробни, решавахме задачи, споделяхме, плакахме и се смяхме. Затова цялата тайнственост ми направи впечатление. И попитах. Пак казвам, радвам се и ми е мъчно за децата.

Общи условия

Активация на акаунт