Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 885
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 960
  • Сф
Честно казано не знам дали се възхищавам на смелостта или не разбирам тези, които са приети в едни от най-елитните училища и ще рискуват за я има , я няма едно място в явно по-елитна гимназия.

Точно такъв един страх дава шанс на деца, приети в не най-елитните гимназии - да речем от т.нар. втори ешелон - да скочат за първа топка, и нерядко да я спечелят Wink
Не и на трето. Няма как да не сте успели на второ,когато падат баловете и да очаквате да хванете топката на 3 то и четвърто в най- желаните училища с по едно две места. Особено с тия високи балове тая година. Вижте колко хора не влизат дори за 0,5 на второ. Ужас!

# 961
PureLove, категорично ти е изказването, също както и фактите от миналите години, които го оборват. Има как, разбира се - отиващи в други области, в МК, при близнака, в чужбина и т.н. Е, има и едни 15 деца, които са на втора дата на НВО и те са тера инкогнита, но не са много и едва ли всички ще са 480+ бал

# 962
  • при моите любими
Сидония, с какъв втори език е във Втора английска, че се чуди?

Не разбирам защо трябва някой да се отписва от училище към МК, за да подаде за трето?
Той за второ език не се е чудил. Само една паралелка писа. АЕ с ИЕ. НЕ не е искал изобщо.

# 963
  • София
Скрит текст:
Честно казано не знам дали се възхищавам на смелостта или не разбирам тези, които са приети в едни от най-елитните училища и ще рискуват за я има , я няма едно място в явно по-елитна гимназия.

Точно такъв един страх дава шанс на деца, приети в не най-елитните гимназии - да речем от т.нар. втори ешелон - да скочат за първа топка, и нерядко да я спечелят Wink
              Или първата топка профучава покрай теб и....оставаш и без втора такава. Рискът е и в това ,че и други са решили да се борят за първа топка и ...... дружно на 4-то и стискаш палци да има нещо .
Рискът си е риск, но "Койт' играй - пИчели, койт' нИ играй, нИ пИчели!". А в училището от второ класиране мястото ти може би също ще е вакантно за 4-то.
Факт, миналата година момче влизе в Испанската (трето или четвърто класиране) с бал малко над 400.
Тц, няма такъв факт. Joy Най-ниският бал за момче в Испанската миналата година е 435,5 на четвърто класиране.

# 964
133-то е по-добрата опция. Не бих я питал.

Ок Санака, не помня явно бала, но беше значително нисък.

# 965
Защо да няма как да е записано в училище към МК и да участва в трето към МОН? Свидетелството е в МК, детето е записано там, но си кандидатства за трето и след това решава да се отпише ли или да си остане към МК
Защото местата към спортните училища и към тези към МК пак се явяват част от държавния план - прием.
Може да участва ако първо се отпише от училището към МК.
Мои познати се обадиха в МОН преди първо класиране и оттам казаха, че може да се запише в училището при МК и след това да участва в класирането на МОН. Записването в училището при МК беше по-рано от първо класиране.

# 966
Скрит текст:

Или първата топка профучава покрай теб и....оставаш и без втора такава. Рискът е и в това ,че и други са решили да се борят за първа топка и ...... дружно на 4-то и стискаш палци да има нещо .
Рискът си е риск, но "Койт' играй - пИчели, койт' нИ играй, нИ пИчели!". А в училището от второ класиране мястото ти може би също ще е вакантно за 4-то.
Факт, миналата година момче влизе в Испанската (трето или четвърто класиране) с бал малко над 400.
Тц, няма такъв факт. Joy Най-ниският бал за момче в Испанската миналата година е 435,5 на четвърто класиране.
На пето класиране беше паднал там балът - помня, че уговарях близко дете, но те не посмяха.

# 967
Може, помня че направи впечатление.

# 968
  • София
С 10т. по-нисък от второ класиране. В друга паралелка на Испанската пък беше с 18т. по-висок от второ класиране. Вече на класиранията по училища след 4-то не съм следила.

# 969
  • София
И мен ме кЕфи ФЕГ-ската компания на овартолените рендета-съоткачалки Kissing Heart Както и на 2АЕГ Kissing Heart Другите не съм следила. Всички си ме кефите Hug
Аз казах за моите - 32-ро с испански. Щерката е ходещ пример за "похабен бал" Joy

# 970
Няма похабен бал, има щастливо (дано) дете.

# 971
Гарганела, нали и аз това написах. Свидетелството си е в училището на МК, а онлайн си пише желания за МОН. Кое му е невъзможното не стана ясно

# 972
  • София
133-то е по-добрата опция. Не бих я питал.

Аз го помня, защото познавам детето, а майка му ми е най-добра приятелка. Влезе с 403т. Моят, тъй като и той знае, си прави устата, но няма да рискуваме.

# 973
Значи не бъркам, дори написах в темата, че Фортуна обича смелите.

# 974
А ще има ли къде да се видят паралелките със свободни места за 3то класиране, дори вече да сме се записали?

Общи условия

Активация на акаунт