Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 709
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 1 320
Децата бяха към 300, на олимпиадата по география не знам колко са били.
От тези 300, максимум 50 -60 имат резултат с който могат да участват в класирането.
Та ако е сметнато правилно точно тук риска е премерен.

# 1 321
От тези на състезанието всички могат да ползват точките (дори 30т са си точки), от олимпиадата са по-малко, те могат да ползват само над 60%, т.е. над 60т... Голяма част от участниците в олимпиадата са се явили и на състезанието, а и някои пропуснали олимпиадата...
Не може преди да обявят свободни места да сте с очаквания да падне бала. Ако няма изобщо свободни места?

# 1 322
  • София
Съоткачалки мили,
дето желания лелеяни сме редили-
пАрата изпуснете,
за пусто НВО забравете...
Лесно е да се каже,
но когато има вероятност след време детето да ни каже
"Ей, бг-мама такава, ти си виновна за моята драма!" -
ей тогава гьостерицата грабнете, руйно бЕло си сипете
и всички МОН-човци благословете!
Joy

# 1 323
За какво ви е пълномощно ако ще я записва баща й?
Може ли? Аз знам, че само майката може. За това питам.

Ако можеше само майката моето горкото и в детска градина нямаше да ходи. Единствено го е записвал само баща му, защото аз съм мързелива майка 😂

# 1 324
  • Sofia
Точно и аз това щях да напиша като Хоуп. Кандидатите са много ограничени. А се и припокриват от олимпиада и състезание. Вероятно и разликите между тях също са големи. Например две точки разлика в НПМГ вероятно означава едно дете  , докато в другите училища в тези две точки може да са 10 деца.

# 1 325
  • София
Мили дами, малко ви изпуснах, поразпуснах на морето...
Ще бъда много благодарна, ако споделите мнение за училище Ел. Вазова, спец. графичен дизайн. Хлапето, за което питам (момче) е прието там и се колебае дали да ходи на трето класиране.
Добри ли са преподавателите там? А тези по английски?

отивам да ви дочета...
Ние се борим за там. Знам от приятелка, синът й е 10 ти клас, че е много хубаво училища, добра база.

Ние ще се явяваме на 3то.

2 деца от нашето училище , 145 в София, едното е с 100 по БЕЛ от нашия клас, от съседен е с 100 по БЕЛ И МАТ

# 1 326
Съоткачалки мили,
дето желания лелеяни сме редили-
пАрата изпуснете,
за пусто НВО забравете...
Лесно е да се каже,
но когато има вероятност след време детето да ни каже
"Ей, бг-мама такава, ти си виновна за моята драма!" -
ей тогава гьостерицата грабнете, руйно бЕло си сипете
и всички МОН-човци благословете!
Joy

beb4o_fb, като не се разпишеш известно време и почваш да ми липсваш Heart Eyes
Строила съм ги вкъщи днес и съм казала, че утре запишем ли, мандалото лопва! Smiling Imp

УВО-то ми наближава дет се вика
и на моренцето ще тропам с чепика. Smiley

# 1 327
  • София
Мда, разочароващо би било да отидеш на 3- то класиране, но да се окаже, че за желаното от теб училище, уви, няма свободни места ( особено тези, които са с квоти), а вече си загубил мястото от 2- ро класиране.

# 1 328
Скрит текст:
Съобразих се изцяло с първото желание на дъщеря ми, след като се убедих, че и по моя преценка е ок. Но й казах, че ако изкара достатъчен бал за първите си желания ще избира тя, ако е по-нисък ще избирам аз, съобразявайки се с нещата, които я влекат, разбира се.
Когато разгледахме 18 су се убедих, че наистина искам да учи там. Нереално добро е.
Дъщеря ми е приета в 18-то, френски с испански език. Още се колебая дали да я запиша, или да се пробваме на 3-то класиране. Според мен училището е добро, но за източните езици. За френския език последните години, няма особено добри отзиви. За 133-то и 35- то балът щеше да и стигне, но тя не иска да учи руски език.
Отзивите и от родители, и от деца (наборката сама си провери) са много добри за френския - силни са и се учи на много добро ниво. Ние опитахме на второ класиране "за спорта", но утре отиваме да запишем дъщеря ми точно ФЕ/ИЕ. Тя беше до 7 клас там и с бал 450 имаше само 2 желания - ФЕГ и да си продължи тук.
Помислете и преценете Simple Smile Успех!

# 1 329
  • София

2 деца от нашето училище , 145 в София, едното е с 100 по БЕЛ от нашия клас, от съседен е с 100 по БЕЛ И МАТ
Нищо не разбрах, честно. Joy Дете с бал 500 отива на трето класиране? Защото?

# 1 330
  • София
zlatenceto, мААх гащи насред природата, само с мъжО. То испански, то френски, то туй, то -онуй, край няма. Присетих се, че и аз съм човек Joy
Успех на всички, които ще се решат на стъпка 3 Flowers Four Leaf Clover

# 1 331

Нищо не разбрах, честно. Joy Дете с бал 500 отива на трето класиране? Защото?
Не. Софийското дете  с 500 е от 145то. То си е в НЕГ, доколкото знам.

# 1 332

Какво означава това? Може ли да поясните написаното? Има дете с 500 точки, което ще участва за трето?
Обърках се...

# 1 333
  • София
Рони преведе по-горе. Laughing

# 1 334
  • София

Какво означава това? Може ли да поясните написаното? Има дете с 500 точки, което ще участва за трето?
Обърках се...
говоря за няколко неща на потребители.
Ние отиваме на 3то, и споменах коментара за колко деца в София са с 100т

Общи условия

Активация на акаунт