Седмокласна 16.07-23.07 - Силно стиснати палци за ВТОРО КЛАСИРАНЕ!

• 97 702
  • 1 652
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
След обиколки на училищата, в които може да се запише, каза я на 3то класиране.

Моля ако някой има примерно пълномощно, защото няма да сме в Бг този период. Баща й ще е "мега" доволен.
Аз се надявам да мога да подам през системата за 3 или 4то

# 1 291
Ако няма да я записваш и съответно да теглиш преди 3то за какво ти е пълномощно Thinking Или за записване след трето класиране, ако се получи...
Да не се окаже, че таткото е записал, после отписал, но не са отразили в системата и трябва редене в училище гнездо, а той да не е подготвен какво къде и как... Та ако категорично не записвате сега, то не си/му причинявайте главоболия само, следете и подавайте желания за трето, а таткото да записва след него Hands V

# 1 292
  • София
Ако няма да я записваш и съответно да теглиш преди 3то за какво ти е пълномощно Thinking Или за записване след трето класиране, ако се получи...
Да не се окаже, че таткото е записал, после отписал, но не са отразили в системата и трябва редене в училище гнездо, а той да не е подготвен какво къде и как... Та ако категорично не записвате сега, то не си/му причинявайте главоболия само, следете и подавайте желания за трето, а таткото да записва след него Hands V
такава ми е идеята. Да не я запиша сега. И се надявам да мога да подам през системата.
Нас ни няма 28.07 до 4.08
За това, ако се класира на 3то и е доволна баща й трябва да я запише, нали?
Само гледам, че в някои пълномощно се иска номера на училището, а то няма как да го знаем

# 1 293
За какво ви е пълномощно ако ще я записва баща й?

# 1 294
  • София
Може ли? Аз знам, че само майката може. За това питам.

# 1 295
Ако не сте разведени/разделени, т.е. всеки от вас има родителски права, може и той.

# 1 296
  • София
Ако не сте разведени/разделени, т.е. всеки от вас има родителски права, може и той
О, супер. Това много ме успокои. Това дете ще ме побърка явно цяло лято

# 1 297
Може ли? Аз знам, че само майката може. За това питам.
Това ще е скандално, ако го пише някъде. Няма майка, няма баща, пише "родител".

# 1 298
  • София

Моля ако някой има примерно пълномощно, защото няма да сме в Бг този период. Баща й ще е "мега" доволен.
Кое не хареса на училищата, тя беше последно в 7мо , зле ли е там.

А какво стана с втората дата на матурите, някъде публикува ли се какво се е паднало , кой вариант и самия вариант. От любопитство питам, интересно ми е е какво е било сега.

# 1 299
  • София
И аз само от любопитство да питам, колко стана минималния бал момичета за 73 с втори език руски? Не можах да отворя пдф-а на Мон по някаква причина.

# 1 300
# 1 301
  • София
И на мен ми е интересно да видя изпитните варианти от допълнителните дати, но никъде не са публикувани. Разбира се, винаги могат да бъдат изискани по реда на Закона за достъп до обществена информация.

# 1 302
  • София

Кое не хареса на училищата, тя беше последно в 7мо , зле ли е там.

А какво стана с втората дата на матурите, някъде публикува ли се какво се е паднало , кой вариант и самия вариант. От любопитство питам, интересно ми е е какво е било сега.
Да, в 7мо с АЕ и ФЕ. Днес се разходим, видя и 7мо и 133 и каза ще пробваме още. Нали все имам варианта с 133

# 1 303
Колко е тихо тук... Радвам се да видя, че мамите са се поуспокоили Simple Smile Наздраве! Simple Smile

# 1 304
  • София
И на мен ми е интересно да видя изпитните варианти от допълнителните дати, но никъде не са публикувани. Разбира се, винаги могат да бъдат изискани по реда на Закона за достъп до обществена информация.
Би трябвало да си ги публикуват в МОН както беше на официалната матура, веднага ги публикуваха. Сега какво се крият ,да не е няква тайна.

Общи условия

Активация на акаунт