Фентъзи и фантастика - 25

• 25 976
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Да, изглежда интересно и поне са само две книги .
Първата книга излезе преди две години по спомен, аз я четох и ми хареса. Сега поръчах двете нищо, че имам първата с друга корица и друг формат.

# 676
Лично аз предпочитам да не са с порезки, но и така са красиви тук. Ще ги имам предвид, когато ми остане малко време за още някоя, макар и в случая кратка, поредица.

# 677
Прегледах отзивите в Гудрийдс и май се навих, вероятно ще ги взема в пакет на панаира на хартия тези.

# 678
  • София
Меган, кажи нещо повече? 🙃 Как е подплатата със смисъл, емоционално как стои книгата, стилът как е? Защото ми изглежда интересно, но имам много за четене и никакво време.
Феникс, на Вещерът хубавото е в самотността на неразбрания борец за добро Гералд ❤️
Докато в Землемория имаш богат свят с много закони и една разкошна динамика. Тоест много хубавини.

# 679
Благодаря, Marisha ☺, все по-нагоре в списък предстоящи за четене отиват.

# 680
Меган, кажи нещо повече? 🙃 Как е подплатата със смисъл, емоционално как стои книгата, стилът как е? Защото ми изглежда интересно, но имам много за четене и никакво време.
Сега погледнах през април 2022 съм я чела и съм и дала 5 звезди. На пръсти се броят книгите на които давам толкова. За съдържанието се сещам общо, детайлите ми се губят, но си спомням, че ме държеше в напрежение. Сега пак ще прочета първата и ще си припомня.

# 681
  • Разпиляна във въображението
Да, изглежда интересно и поне са само две книги .
Първата книга излезе преди две години по спомен, аз я четох и ми хареса. Сега поръчах двете нищо, че имам първата с друга корица и друг формат.

Авторът пишел третата книга.

# 682
С двете книги няма ли завършеност тази поредица, бях останала с впечатление че са само тези две? Не съм търсила много информация за тях, ще трябва да погледна в такъв случай.
П.п. Според този линк излиза, че наистина трябва да има трета книга, но няма никаква допълнителна информация за нея

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 10:58 от fenyx

# 683
Да, май на второ търсене наистина ще има трета, но няма обявена дата. Феновете в Редит спекулират, че оптимистичната дата е края на 25-та, но по-вероятно по някое време догодина.

# 684
Това обаче означава вероятно, че втората книга е с отворен финал?

# 685
Не смея да се зачитам много в ревютата в гудрийдс, да избегна спойлери, но явно всяка книга завършва дадена сюжетна нишка. Очевидно са свързани обаче, един и същ сетинг, герои, итн. Все пак 4,20 средна оценка от 8к+ ревюта обикновено винаги сочи добра книга, та определено ще й дам шанс, само ще реша дали на хартия или в ел. вариант.

# 686
За тези специално не исках да чета ревютата в ГР, видях няколко отзива, че е епично фентъзи и това беше достатъчно да ме привлече. Ще са за по-късно, има други поредици които ме чакат преди тях, но ще ги имам предвид.

# 687
То и аз имам купчина непрочетени, ама сърце юнашко, не трае.

# 688
Поръчах аз. Трупам ги, пък кога ще успея да ги прочета е отделен въпрос.Grinning

# 689
Понеже немалко натрупани имам, сега гледам първо тях да поотхвърля. Ама що ми трябваше да гледам “Вещерът”, та сега и тази поредица да искам да чета (вярвам, че книгите ще са още по-интересни). Страхотен магичен свят е!

Общи условия

Активация на акаунт