Съседско дете на 3 не спира да реве

• 4 992
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
  • София
имах съседи с бебе до нашия апартамент до 6 месец бебето много ревеше, даже съседите бяха дошли до нас с кутия бонбони за шестата месечинка и да благодарят, че не сме се оплаквали от тях, защото съседи от 3етаж даже се били оплаквали, пък ние живеем на първия, та това че едно бебе/дете реве е нещо нормално, тука е ненормално че родителите крещят, за това и детето изпада в тези състояния, доста неща са неглижирали за да се стигне до тук според мен... по скоро на тях да им се помогне да се справят със ситуацията, може да са си читави хора, но на тази етап да не могат да се справят сами

# 61
Да се обаждаме на полиция, защото детето реве.

# 62
Неприятна е ситуацията, но така е в апартаментите. На авторката ще кажа просто,че имат късмет те да не са от другата страна. Моето дете страдаше от нощен терор година и половина! Когато идваше време за сън, направо ни ставаше лошо и не искахме да идва това време и да спим. Детето ми се събуждаше, ревеше, крещеше, не ни познаваше. Искаше да излиза от кошарата, след което ходеше и блъскаше по външната врата. Абе ужас беше. После пък като мина този нощен терор и се почна детската градина и болестите. Малко да й текне носа и вечер не можеше да спи и почваше да реве. Имало е случаи да легнем с нея към 10:30 и от 12 се почва рев, рев през двайсет, трийсет минути, защото е болна и не може да спи. И всичко това до към 5 / 5 и половина и аз в 06:15 ставам да ходя на работа. Не ме питайте как! Така че, тези от вас, които не са имали такова дете нищо не са видели. Извинявайте, но две години и половина да не можеш да си почиваш нито през деня, нито вечерта не в работа. Защото нали се сещате,че като е постоянно болна няма градина. Та, така!

# 63
Аз пък искам да се оплача от съседите, всяка вечер си счупват леглото, какво да направя?😋

# 64
  • Варна
Предложи им компания. Заформете една тройка и на теб вече няма да ти пречи, а другите около вас ще се оплакват 😂

Общи условия

Активация на акаунт