Месечно помощи за деца

• 1 859
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!
Аз пък имам следната ситуация. Трябва този месец да подавам за детски, обаче имам и бъдещ осмокласник, който ще е в ново училище.  От там казаха, че ще издадат служебна бележка, че е записан след 1-ви септември. Дали ще мога да подам все пак заявлението без тази бележка, защото вече имам издадени от два работодателя сведения за доход, които после ще ми отнеме време ако трябва да ми правят нови, а и така няма ли да изгубя детските за един месец?

# 16
подайте си молбата в последния работен ден на август, за да може да ви дадат време да се дадат и другите бележки.

# 17
Да. Полпълвала се някаква молба за липсващ документ, който да представите в двуседмичен срок и приемат документите, така ми обясниха на мен за подобна ситуация.

# 18
Имам следния въпрос,февруари месец 2026 ще трябва да подавам документи за детски надбавки. От 17.01 до 15.09 съм регистрирана в бюрото по труда като безработна и взимам обезщетение. От 15.09 до 13.10 ще съм без работа и обезщетение. От 13.10 започвам работа. За периода в който съм на борсата какъв документ и от къде трябва да търся за да представя за дохода?

# 19
От никъде

Общи условия

Активация на акаунт