Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 436

• 39 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Тази  година се бях притеснила, но вече съм спокойна. Имаме традиционното  подводно плуване  и почивка, всичко е ок.

# 316
  • Пловдив

И видео от срещата на фенката с Енгин. Качено е от арабките.
Пише: Толкова си развълнувана да видиш Енгин. Очаквайте още утре много, много повече.

Тази фенка е българска туркиня. По времето на "Мръсни пари и любов", тя бе на сета и качваше снимки.
Ееее, намерих ги - слагам ги в спойлер, защото са от м.май 2015:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 00:46 от mariana51

# 317
Е каква да е в Гърция, ако не българка, сигурно всеки втори турист в Гърция вече е българин 😂

Много естествена среща ,браво, все едно видя някой съученик от 8клас

# 318
  • Пловдив

Добро утро в ден четвъртък.
Нека е вълнуващ като вчера. Снимки ще има, чакаме подводни...

От феновете... Силвестър Сталоун - Роки...

# 319

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Е-ха, колко нови снимки сме имали... Проспала съм ги снощи.
Обаче явно ще има още.

# 320
  • Пловдив

https://x.com/_denizsever/status/1826517419961065932

Перихан Челик, така се казва, ни направи съпричастни към радостта си от срещата с Енгин.
На каченото видео пише:
В началото: Какво се случи, след като видя Енгин? Ето какво се случи... Емотикон калинка.
В края: Беше толкова красив момент. Емотикони калинка и сърце.

# 321

Опитвам се да си представя какво е било усещането ѝ при срещата с Енгин.
Сещам се за моите вълнения само при възможността да си направя снимка до банера на ШЕЛ-а.

# 322
Привет момичета!
Вчера голяма радост ни споходи-неочаквана среща на Енгин с фенка,а оттам снимки, клип.Блазе и на Перихан,дано и ние някога имаме нейния късмет!Днес ще чакаме още изненади, а дано де!
Спорен да е деня и изненадите да не свършват!

# 323
  • Пловдив

Ретроспекция на приятелството, чрез Емре.

А аз се чудя, какво ли "мърмори" Енгин на финала от срещата с Перихан...

# 324
  • София

А аз се чудя, какво ли "мърмори" Енгин на финала от срещата с Перихан...

Няма място за чудене, Марианка. всеизвестно ,че Енгин уважава феновете си ,държи на тях и пази личния си живот .Със  сигурност и казва-Беше ми приятно, явно и на вас също, много и то добри снимки направихме ,но умолявам Ви не показвайте всички снимки наведнъж,  моите фенове не са свикнали ,да не им се ускори пулса от ударна доза на снимки, аз ги уважавам  и те мен също ,нека нещата си останат  в този диапазон на съприкновенност.   В кръга на шегата разбира се. Нали си изкарва  добре, очите му са усмихнати ,той е отпуснат, така да продължава. И нашите почивни дни идват ,така че да вземем пример от Енгин ,и ако не можем да сменим дестинацията ,можем поне компанията да изберем по наш вкус .Така ,че да има много усмивки ,от тях дните са по светли и ведри.

# 325
  • Пловдив

Бека подборка само с Енгин.

# 326

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък! Почти докосваме почивните дни, така че работете по-бързо и да им се насладим по-отрано.

Колко добре се получи да разберем къде е Енгин и какво прави.
Септември "чука" на вратата и трябва да започва работа по проекта. Мисля си, че снимките няма да са толкова натоварени и че екипът ще се съобразява с Аслъ Е. Скоро тя пусна снимки с дъщеричката си, която е точно в период майката да бъде до нея - първи стъпки, думи... въобще малко човече изискващо внимание.
Осем серии за колко време биха ги заснели - 4-5-6 месеца? А самият сериал догодина към пролетта ли да го чакаме?
Но времето си върви бързо и няма  и да се усетим как ще започнем с коментарите.

Сега задължителното кафе/чай и да си подреждаме деня.

# 327
  • Пловдив

Здравейте в ден петък, успешен, прохладен да е и си чакаме снимки, и новини.
През 2013 г., след приключването на КВФ, Енгин бе на остров Кастелоризо.
Малко снимки от тогава.

Видео от подводното с Енгин - от сега: https://x.com/eakyurek_int/status/1826873355070300485

Още едно, по-дълго видео с Енгин и приятели от подводното днес - пусна ни го mr.bayindir: https://www.instagram.com/p/C_AGSYTIEux/
И тук: https://x.com/Giusy2808972/status/1826871906567438625

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 10:51 от mariana51

# 328

Вижте каква коса имаме вече...

Мариянка Two Hearts мерси за видеото!  Любимото му хоби - радвам се, че си почива добре.
Разгледах профила и видеата, а музиката към тях е направо трепач!

# 329
  • Пловдив

Обедна прохлада.

Общи условия

Активация на акаунт