Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 195
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
Избирам да бъде лека, здрава, да има достатъчно разпределения за всичко необходимо. И разбира си детето да си я хареса като десен.
Все още не съм я подменяла, защото ще бъде втори клас.

# 136
Здрава, лека и удобна, като следва да е с ергономичен гръб.

# 137
Избирам раниците по размера и теглото.

# 138
Лека с повече джобове и отделения, всяка година се купува нова .

# 139
  • Враца
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?

Мека, лека, с хубави шевове.
По възможност, с много джобове и отделения.
 Сменяваме, когато се скъса.

# 140
Да е достатъчно голяма, да е с прегради, преден джоб и страничен за вода; да е здрава, особено дръжките, да е от материя, която лесно се поддържа и пере в пералня.
Сменяме я като има нужда, обикновено се къса мрежичката за водата отстрани.

# 141
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си?
Първо гледам раницата да е удобна и ергономична, лека и да има няколко прегради. Дизайна и цветовете са също от значение при избора.
Колко често се налага да подменяте раницата? - през 2 години.

# 142
За мен е важно раницата да е лека, здрава, удобна за детето. Да има достатъчно прегради и разделения.
Ползвали сме раниците на Ташев и те наистина отговарят на изискванията ни. Много здрави, удобни и издържливи са.

# 143
Подбирам раницата по големина, функционалност, удобство и издръжливост. За съжаление едва успяват да изкарат една учебна година.

# 144
За мен е важно раницата да е лека, с повече прегради, да е от качествен материал и не на последно място да е удобна.

# 145
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?
Избираме заедно със сина ми. Той държи да има много джобове, за мен е важно да е лека и удобна. Всяка година сменяме раница, и аз не знам защо или нашия не може да пази или раниците които купуваме не са особено качествени

# 146
  • София
Избирам раницата да е лека, удобна и да събира много неща. Ако качествена и издръжлива издържа доста години. Разбира се и дизаъна е важен, за да си я харесва детето.

# 147

Избирам раница предимно по препоръка на приятели, които вече имат опит с дадената марка. Друг фактор определящ избора ми е броя отделения и размерите на самата раница. Предпочитам да има повече прегради, за да има някакъв ред в хаоса, които създава детето. Сега ми предстои избор на нова раница. Старата издържа две години. Сменяме я, защото един от циповете се скъса непоправимо.
Много бих се радвала да тестваме качеството на Вашите раници. Не бях чувала за марката, но сега направих бърза справка в интернет и видях прекрасни отзиви.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 20:16 от Vesi2015

# 148
Гледам да е лека, да събира всичко необходимо, да има достатъчно (много) джобчета и да се харесва на детето. Имам първокласник, тепърва ще видя колко често ще се подменя, но очаквам да е често.

# 149
  • Пазарджик
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата
Избирам раницата според размера, качеството и комфорта ,който предлага.Трябва да е лека,с достатъчно прегради за да е удобна на дъщеря ми.Сменям когато се повреди цип или се скъса плата.

Общи условия

Активация на акаунт