Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 197
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
Важното за мен е раницата да е удобна, здрава и дъщеря ми да хареса десена. Не бях чувала за раници Ташев, но с удоволствие ще ги разгледам.

Раница ползва две последователни години,  после сменяме.

# 151
Да е лека, здрава и удобна, сменям раниците като се изнасят.

# 152
Раницата е важно да е достатъчно голяма, с удобно разпределение на джобовете. Важно е да е с красив дизайн, стабилни ципове. Платът не задържа петна и изсъхва изключително бързо. Доверих се на проверена марка и вече пета година раницата на дъщеря ми е в перфектно състояние.
Да, не беше на цена като от магазин за хранителни и промишлени стоки. Такива неща се купуват от специализирани сайтове и магазини. Не съжалявам нито за момент, че съм дала малко повече пари.

# 153
  • Русе
Да има повече разделения, място за шишета вода, анатомичен гръб,
Да здрава и не много скъпа. Да е водонепромокаема.
Сменям раници рядко, тъй като свиквам с това къде са ми определени неща и не обичам да размествам в нова такава.

# 154
  • Плевен
Раницата е най- важно да е лека и с количество джобове съобразени с големината на раницата, да е от непромокаема материя и да е с ергономичен гръб.
Също трябва да е с достатъчна височина, за да побира някои по-високи учебници, за да не им се подгъват ъглите.

# 155
  • Пловдив
Гледам раницата да е по-голяма, с повече отделения и джобчета.
Почти всяка година се налага да ги подменяме

# 156
Избирам раницата по нейната функционалност, здравина и лекота. Сменяме раница след като предната се нуждае от смяна.

# 157
  • София
Избирам раници по размер, здравина и дизайн.

# 158
Раницата трябва да е здрава и удобна.
Сменяме я когато се съсипе.

# 159
Тази година за първи път се сблъсквам с избора на ученическа раница. Дъщеря ми ще е първи клас и наистина ми беше изключително трудно да преценя адекватно кое е най-доброто на пазара и как да подредя критериите си при избора.
В крайна сметка най-важно май се оказа да е ергономична, лека, удобна и разбира се в подходящия десен (критерий на госпожицата 😁). Искрено се надявам да не трябва да я подменям още през следващата учебна година, но със сигурност ми е любопитно да прочета на какво са заложите другите родители.

# 160
  • Плевен
Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си? Колко често се налага да подменяте раницата?
Да е лека, удобна на гърба, да е непромокаема, със страничен джоб за вода и достатъчно голяма, за да събира всички учебници.

# 161
Тази година имам първокласник. Разпитах доста мои приятелки с ученици и се спрях на определен тип раница, която да е лека, с ергономичен гръб, твърдо дъно(промазано), да е водоустойчива, да има поне 2 прегради за тетрадки/учебници и странични джобчета-за шише с вода и за чадърче.

# 162
Лека, здрава, ергономична, практична.

# 163
Държа да е олекотена, с ергономичен гръб, с много прегради и джобове и най-важното да си я харесва детето.

# 164
Раницата трябва да бъде с хубава материя, лека и с удобни прегради и джобове.
Почти всяка година се купуват нови раници

Общи условия

Активация на акаунт