Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 200
  • 362
  •   1
Отговори
# 165
За мен е важно раницата да бъде изработена от качествени материали, да бъде олекотена, с ергономичен гръб, достатъчно джобове и интересен дизайн.
Голямото ни дете ще бъде 8 клас, до тук сме купили 3 раници. Малкото ще бъде 3 клас, за него сме купили една за първи клас за новата учебна година се налага да купим нова.

# 166
  • Варна
За мен най-важното е да е лека и да има встрани джобове за шишета. На първата му раница за първи клас гледах да има и ергономичен гръб.
Предполагам, че играта се организира, за да се сондират мненията на потребителите. По този повод ще споделя нещо. Реших, че сам ще си избере първата раница, най-вече заради десена, защото като характеристики горе-долу знаех каква искам да бъде. Заведох го в книжарница, в която се предлагат висок клас раници. И той взе, че се лепна на най-нефункционалната според МЕН раница. На такава, която е с много щракалки, все едно ще ходи на преходи в планината. Част от щракалките си имат определена роля и не са случайни, но не очаквам малко дете да ги ползва прилежно. Ще метне раницата и хич няма да се разправя да ги закопчава, а колкото и да са леки, те допълнително утежняват раницата. Бяха ред сълзи, ред сополи, но отказах да му я купя.
За раница съм готова да дам повече пари, но да ми хареса и най-вече да знам, че е качествена и здрава.

# 167
Не ми се е налагало да избирам раница, но ми предстои тъй като детето ми ще е 1ви клас есента Simple Smile
Нямам още ясни критерии, но не искам да е твърде голяма, искам да има отделни отделения/прегради и странични джобове.
Може би трърдо дъно

# 168
Избирам раница според: нейната тежест, да има място за вода, да е удобна и здрава
Подменяме я през около 2-3години.

# 169
  • София
За мен най-важното е да е лека, учебниците са достатъчно тежки. Вътрешното разпределение също е важно, но на второ място.
Синът ми ще е втори клас тази година, раницата му от първи клас е в добро състояние и ще се ползва.

# 170
Дъщеря ми  гледа цветове и картинки. Иска водоустойчива.
Разглеждам леки и цветни, с отделения и удобни за носене, в цветове, които тя харесва, за да имам избор. Разбира се, водоустойчива.  Без значение цената.
Бих я сменила, ако не й е удобна или не побира всичко необходимо.

# 171
Първо трябва да има повече отделения, да бъде здрава и на последно място цвета да се хареса на детето.

# 172
  • на дъното
Избирам според материя, която да е водоустойчива, според големина и най вече да е удобна за носене. След 4 клас вече всяка година подменяме.
Порастват и да били в крак с модата цвят,дизайн и т.н

# 173
Раницата трябва да бъде лека с меки и удобни презрамки. Разбира се и да се харесва на ученика. С голямото ни дете допускахме много грешки и първите 4 години сменихме три раници. С малкия се поправихме и първите 3 години изкара с 1 раница, която сменихме, защото според него е " бебешка ".

# 174
  • Sofia
Раницата е важен артикул и във всеки случай необходимост преди всичко, трябва да е с дизайн който създава не усещане за огромна чанта а за компактност, със сигурност ергономична и с добро разпределение. За синът ми който ще е в 4 клас, през около 2 години се закупува раница ,а за дъщеря ми, която ще е в 8 клас в новият етап в гимназията ще закупя раница през този месец.

# 175
  • 1st floor
Трябва да е преди всичко удобна на детето и съобразена с ръстта му. След това гледам да е лека, с добро вътершно разпределение, външен джоб за вода, дебели подплатени презрамки, твърд гръб, здрави ципове и да е някаква весела отвън. Не харесвам средно статистически раници - едноцветни и скучни. Simple Smile
Подменяла съм, когато се наложи - на година, две или повече.

# 176
Здравейте,
Избираме раницата да е удобна и здрава,хубаво е да има и  няколко джоба. Задължително ад е от качествени материали.

# 177
  • Разпиляна във въображението
Да е лека, удобна, да е в размер подходящ за учебници и блок за рисуване. Сменям на две,три години.

# 178
Понеже имам второкласник ще гледам раницата да е лека, удобна, с много прегради, материята да е непромокаема и да му хареса

# 179
Винаги гледам раницата да е с ергономичен гръб, да има достатъчно джобове и отделения и не на последно място да харесва на детето. Много важно да е здрава, тъй като доста тежи. Ако към нея има несесер или друга чантичка ще е страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт