Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 189
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
Здрава, лека с много джобове.
Малкият, ако и се зарадва, нашата е.

# 241
Да е лека, с повече прегради, единият най-добре за храна, да има място отстрани за шише за вода и да с твърд гръб.

# 242
Имам две деца. Предпочитам раниците да са качествени и малко по-скъпи, за да издържат на ежедневното ползване поне две години. Размер, материя, разположение на преградите и не на последно място цветова комбинация са нещата според, които правя избора си.

# 243
За мен е важно раницата да има достатъчно прегради и джобове. Също да бъде лека, здрава и удобна.

# 244
  • София
Преди всичко гледам раницата да е здрава и да е подходяща като размер. Предишната, която купихме е на 3-4 години.

# 245
Избирам удобна, лека, но достатъчно здрава раница, да има поне 2 големи джоба, да изглежда добре. Сменяме я на 2-3 години.

# 246
Ще си имаме първокласник и ще търсим здрава раница, с достатъчно отделения, която да е същевременно лека.

# 247
Синът ми ще е 1 клас тази година. Все още избирам раница. В интерес на истината се обърках от толкова много информация за раниците. То си е цяла наука. Ще гледам да е лека, с ергономичен гръб и хубави цветове. Ще се съобразим и с неговото желание.

# 248
За нас е важно раницата да е лека и компактна, водоустойчива и здрава.
Инвестирам в хубави раници и се е налагала подмяна само заради промяна на модата Sweat Smile

# 249
Трябва да са с повече джобове и да е по-лека за носене  според мен. 🙏❤️

# 250
Да е с повече отделения, място за храна и вода. Най-важното е детето да си я харесва. През година се купува нова.

# 251
За нас е важно раницата да е здрава ,да е удобна за носене на гърба на детето ,да има достатъчно джобове .

# 252
За моите деца избирам качеството - държа раниците да са качествени- с ергономичен гръб, сравнително лека и с достатъчно джобове:)

# 253
  • На морето!
1. Лека
2. Практична
3. Здрава
4. Да се пере в пералня
5. Красива и стилна

# 254
Гледам да е лека, здрава, с твърдо дъно, с подплатени презрамки, ергономичен гръб и да може да се пере в пералня. Тази година имам първокласник, та  ще купувам за пръв път.

Общи условия

Активация на акаунт