Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 178
  • 362
  •   1
Отговори
# 255
Държа раницата да е удобна и здрава, с много джобове и от качествени материали. Купуваме през 2-3 години.

# 256
Избирам раницата да е от по-твърд и здрав материал, с форма, да е удобна на детското гръбче, с широки презрамки. Не е маловажен и десена. Всяка година купуваме нови раници за децата.

# 257
Да има анатомичен гръб и външни джобове за шишета. Да е здрава и с много прегради/ джобове.

# 258
Важно е да е лека и удобна, с достатъчно място да събира каквото е нужно, а се купува нова, когато старата вече става неудобна за ползване.

# 259
Гледам да има твърд гръб и дебели презрамки, за да е удобна и възможно най-ергономична; да има повече прегради и джобове, да има странични джобове за вода/чадър. Досега не се е случвало да сменяме, тъй като предстои сина ми да бъде във втори клас.

# 260
Избирам раницата да  е  с качествена изработка и материя. Разбира се е важен  и външният вид.
Сменям я през 2 години.

# 261
  • София
Да изглежда добре, да е здрава, лека, удобна.

Сменям ги през 3-4 години, или ако детето си избере нова.

# 262
  • Ямбол
При избора на раница за децата ми винаги е било важно да бъде лека  и да изглежда издържлива на ежедневен товар за дълго време и да има повече прегради и джобове. Десена да бъде изчистен и по-тъмна гама цветове.Да е удобна с ергономични презрамки и гръб. Сменят се , ако вече не е по вкуса на детето или състоянието и налага подмяна.

# 263
Да е лека и здрава. Да има повече джобове и прегради.

# 264
  • София
Сменяме раницана през година, т.е. на 2 години.
Първо да хареса десена. Да не е много светла, че бързо се цапа. Да е удобна да детето, с много джобове. Задължително се гледа да е лека. Циповете да са здрави, защото най-много се използват.

# 265
  • София
Избираме достатъчно голяма раница,за да побира всичко необходимо на сина ни.Харесваме да има повечко джобчета/отделения,удобно такова за шишето с вода,стабилни и комфортни презрамки.
С две раници изкарахме 1-4 клас.По принцип и детето иска да сменя и търсим нова раница за предстоящата учебна година.

# 266
Изискванията ми за раница са да е удобна, с достатъчно джобове и разделения, да не е прекалено тежка и разбира се да бъде здрава. Дизайнът също е важен, за да може детето да я носи с удоволствие.

# 267
Избираме раница, която да е удобна, да има достатъчно джобове и разбира се с красив дизайн Simple Smile

# 268
Синът ми ще е 1 клас тази година. Все още избирам раница. В интерес на истината се обърках от толкова много информация за раниците. То си е цяла наука. Ще гледам да е лека, с ергономичен гръб и хубави цветове и твърдо дъно. Ще се съобразим и с неговото желание.

# 269
  • Sofia
Раницата трябва да е лека, лесно да се пере и да не изпотява гърба. Трябва да има и страничен джоб за вода. Сменяме веднъж на 2-3 години, ако е достатъчно здрава.

Общи условия

Активация на акаунт