Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 166
  • 362
  •   1
Отговори
# 270
Раницата трябва да е лека, удобна,  с повече прегради, с анатомичен гръб, платът да е здрав. Имали сме раница Ташев- повече от преди 15 години е купувана, не е мръднала- нито цветът е избелял, нито има скъсано някъде, а е използвана интензивно, особено по екскурзии и почивки. Скоро си мислих, че ми трябва още една - и за дъщеря ми.

# 271
Да е лека ,с удобни прегради и с анатомичен гръб, платът да е здрав.

# 272
Раницата трябва да е лека и удобна.Да е достатъчно висока, за да може да побере всички учебни помагала, без да се подгънат.Да има достатъчно на брой джобове, за несесери и други.
Аз съм имала раница Ташев в студентските си години, мисля че изтърпя огромна експлоатация над 15 години. След това купихме друга раница пак Ташев.Изключително доволна съм от качеството и функционалността на тези раници.

# 273
Избирам на първо място да е лек,удобна за детето, на второ - да ѝ допада на външен вид. Важно е и да побира всичко.
Всяка година сменяме Simple Smile

# 274
Търсим удобно разпределение, ергономичност, издържливост, интересен цвят (десен).
Понякога търсим и препоръки от приятели или четем мнения във форума.

# 275
Основният фактор при избор е размера на раницата.
Външният вид също не е за пренебрегване;)
Сменям раницата на дъщеря ми на всеки 2 години.

# 276
Раницата трябва да е лека за да не утежнява допълнително. Трябва да има много джобове, за да е по-удобно за малките ученици и не на последно място трябва да е много, много здрава за да изкара поне 1 учебна година. Първата раница на детето не можа да изкара цялата година, скъса се по шевовете. Втората раница доизкара първи клас и целия втори, но за трети вече не става и предстои да купим.

# 277
Избирам раница  да е здрава и удобна,да има отделение за бутилка вода.
Четири години беше с една раница,сега ще купуваме нова.

# 278
  • Елхово
Да бъде здрава, удобна за носене и да има много прегради!

# 279
Здравейте!
Раницата избирам според това на първо място да е удобна за гърба, да е здрава, да има повече прегради, отстрани да е с отделение за шише за вода.
Да, случва ми се по средата на учебната година да се наложи да я сменим.

# 280
Задължително ученическата чанта трябва да е лека и удобна.

# 281
Трябва раницата да е удобна, лека, издържлива и разбира се, детето да си я харесва като десен!

# 282
За нас е важно раницата да е лека, да има минимум 3 големи отделения и няколко малки вътрешни джобчета. Раниците на децата сменяме почти всяка година.

# 283
Да е здрава, удобна, лека, с много джобове и отделения.
На всеки 4 години.

# 284
Лека,практична ,удобна,отстрани с джоб за бутилка....

Общи условия

Активация на акаунт