Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 162
  • 362
  •   1
Отговори
# 285
Достатъчно удобна,с подсилен гръб,с доста прегради.. всички критерии,които тази раница покрива, почти всяка година купувах..

# 286
Гледам раницата да е здрава, лека, удобна, с не много джобове, разбира се в десен, избран от децата. Купувам раници през 4-5 години.

# 287
Ranicata trqbva da e leka i udobna,izrabotena ot ka4estveni materiali.Smenqm q na 1,2 godini.

# 288
Здравейте,

Раниците са мноого яки, леки и удобни за децата. Взех на дъщеря ми такава за първи клас, ами носи си я детето до четвърти. Сега аз я използвам като ходя на спорт. Също и като ходим по разни пътеки  винаги си я използвам за водата и храната. Вече...имаме тази раница 7 години. Препоръчвам ги.

# 289
Раницата сменяме поне на 3 години. Гледам да е с подсилен гръб, ергономична, водоустойчива, лека, удобна и по- тъмен цвят, за да не става на петна.

# 290
Раницата задължително трябва да е лека и удобна ,но в същото време от качествени материали.Дизайнът също е важен за децата.

# 291
Изборът ни на раница е съобразен на пръво място с това да е лека, с повече прегради и джобове и да има отделение за бутилка. Сменяме на около 2г.

# 292
Това би му било първата по сериозна раница за ученика. Държа д сина много джобчета и отделения, да е с по широки презрамки.

# 293
Ще гледам да е лека, с ергономичен гръб и хубави цветове и твърдо дъно. Ще се съобразим и с неговото желание.

# 294
Важно е раницата да е издържлива, лека, подходяща като размер за дъщеря ми, с добро разпределение, да има светлоотразителни елементи и не на последно място - да е с хубава визия. А идеята за персонализация е повече от чудесна.

# 295
Здравейте,

Най-важните неща при избор на раница са:
-да е лека;
-да има повече от едно отделение;
-да е водонепромокаема.
Раници се купуват всяка учебна година у дома.

# 296
  • софия
Моите изисквания са раницата да ергономична и да събира всички учебници и пособия.

# 297
За мен е важно раницата да е удобна и лека, с подплатен гръб, подплатени и ортопедични презрамки, здраво дъно, практични джобове и отделения и странични джобове за чадър и шишета. Подменя с израстването и при нужда

# 298
Трябва да е лека, малка - за да пребира всичко  и да има 2 отделения за бутилки отстрани.

# 299
Раницата трябва да е лека, голяма, с много отделения и да е ергономична. Първата ученическа раница издържа 4 години без да има каквито и да е следи от употреба.

Общи условия

Активация на акаунт