Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 157
  • 362
  •   1
Отговори
# 300
След няколко сменени раници гледам да е с ергономичен гръб, да събира блок А4 и да има страничен джоб за шишето с вода.

# 301
Привет! ...здрава,качествена раница,с много  джобове,да е удобна,лека,компактна,с красив дизайн .

# 302
  • Горна Оряховица
Да е удобна и здрава, не сменям често, понеже купувам качествени.

# 303
  • София
Детето ще бъде 4ти клас, не сме сменяли раницата му от 1ви. Избрахме я да е лека, с достатъчно разделения, удобна при носене и най-важното да му харесва на него на външен вид.

# 304
Важно е раницата да е лека, удобна, с повече джобчета и от качествени материали Simple Smile

# 305
Раницата трябва да е лека с ергономичен гръб и удобни широки презрамки.
При дъщеря ми подменяхме на 2 -3 години, при малкия ще видим как ще е. Първокласната му раница е здрава, така че засега продължава с нея.

# 306
Раницата трябва да е лека и да има достатъчно джобове за по-голямо удобство‼️

# 307
  • София
За мен е важно да има ергономичен гръб и подплатени презрамки, да събира голям формат тетрадки и на основно място - да е удобна на детето ми. Затова пробваме раници във физически магазин, преди да купим съответно.

# 308
  • София
Гледам раницата да е здрава, лека, с много джобчета и ергономичен гръб.

# 309
За мен е важно като родител раниците на децата ми да отговарят на ръста на големия ми син ( ще е в 6 клас) и малкия ми син ( малкия ще бъде в 1-ви клас). За да може да побира учебници и пособия. Обикновено те са листи формат А4.
Твърд или мек гръб. Твърдите раници са подходящи за началните класове, тъй като държат гърба изправен. Меките раници са за по-големите ученици.
Ергономичност също е важен фактор. Раницата трябва да разпределя теглото равномерно и да е удобна за носене.
Светлоотразителни елементи те ще осигурят видимост и безопасност, особено при зимните месеци.
Ципове и водоустойчивост трябва да бъдат здрави и да издържа на влага.

# 310
Избирам по тежест, а хлапето по цвят. Обикновено са здрави, но се налага смяна заради неработещи ципове или протриване отдолу.

# 311
Избирам раници с ергономичен гръб и презрамки, удобни джобове и разбира се и визия, която се харесва на детето.
За 7 години сме сменили раницата само веднъж, в 4 клас, и смятам, че вече е време за нова, макар и сегашната да е все още здрава.

# 312
Стараем се да изберем лека, удобна и здрава раница.

# 313
Гледам раницата да е лека, но същевременно да има много джобчета - поне 2 големи, 1-2 по-малки, 2 странични. Дишаща материя е плюс. Регулируеми презрамки също. Добре е да има и по-плътно дъно, за да не пада като се слага по земята на класната стая, а да си седи изправена.

# 314
  • Пловдив
За мен е важно раницата да бъде практична, да има достатъчно раздели , прегради и джобове. Да е лека, удобна и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт