Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 155
  • 362
  •   2
Отговори
# 315
Основното е да е достатъчно голяма, но и удобна като за дете. Да е здрава, устойчива на всекидневна употреба, но и симпатична. От съществено значение е да е водоустойчива и добре направена (да съхранява нещата вътре, така че това да е непромокаема е изключително важно), да има прегради и джобове за безброй важни и не чак толкова важни неща. Това се сещам на първо четене. За подмяната с нова - когато се наложи или поне веднъж в годината.

# 316
Удобна и здрава раница, която да е достатъчно голяма да събере всичко необходимо. С удобни дръжки и ергономичен гръб. На две години сменяме раницата.

# 317
Раницата трябва да е издръжлива, с повече джобове и да е ортопедична.Детето ми ползваше раница на Tashev от 1 до 5 клас. Невероятно качество. Износи се от пране, и сега я ползва когато ходи на плуване.В 6 клас ползва обикновена раница, която вече е в контейнера.

# 318
  • София
По моему раницата трябва да е от лека материя, за да не тежи на детето, но в същото време да не е много малка, за да може да побира ученическите потреби и учебници.

# 319
  • някъде
Да е качествена, лека, удобна, да има джобове. Сменяли сме няколко през годините.

# 320
За мен е важно раницата да е лека, здрава и да има повече джобове.Подмяна с нова-когато се наложи или на 2-3години.

# 321
Да е лека,удобна и с повече джобове,за да събере всичко необходимо.Подменяме през 1-2 години

# 322
  • Г. О.
Трябва да бъде удобна, да е практична, а и да ми хареса на външен вид. Подмяната е през година-две.

# 323
Гледам раницата да е удобна и здрава и лека да е с много джобове.
От качествени материали.
Почти Всяка година купуваме.

# 324
  • Samokov
Лека , удобна , ергономична, размерът да отговаря на нуждите в момента,  да има достатъчно външни джобове, да е качествена.

# 325
Важно е да здрава, удобна и с достатъчно преградки за възможността да е максимално подредена. Когато раницата е качествена се използва доста време, а когато децата искат да разнообразят с цветове и дизайн, използваната вече раница даваме на деца с по-малко възможности, кое е страхоно.

# 326
  • Варна
Най-вече да е удобна, с няколко отделения. Платът да е здрав и да позволява лесно почистване.
Раницата обикновено се сменя по причината да се скъса или ако омръзне на ученика 😀

# 327
Лека, удобна, с твърдо дъно и красив дизайн. Тази година ще имам първокласник и изборът е труден.

# 328
  • Велико Търново
Раницата избирам да бъде удобна, с повече прегради и джобове, за да се прибира всичко прилежно вътре. Трябва да е в ярки, свежи цветове, за да създава настроение, все пак тя е част от аутфита и се ползва ежедневно. Когато избираш качествен продукт съответно смяната му е на доста по дълъг период от време

# 329
Тепърва ми се наложи да избирам раница, имам си първокласник. Основните критерии бяха да е лека, удобна, хубава материя и с много отделения, да е препоръчана од други родители. Естествено съобразих десена с желанието на детето.
Ще видим колко ще издържи с нея.

Общи условия

Активация на акаунт