Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 157
  • 362
  •   1
Отговори
# 330
Избирам раница като гледам да е достатъчно голема да побере всичко необходимо, да е удобна, здрава и с много джобове.

# 331
Избирам раницата първо като изработка и качество на материалите. Задължително с хубави здрави дръжки, удобство на гърба, разпределение на джобовете (повече е по-добре, поне при нас). Материя, която е водонепропусклива, качествени ципове, копчета. Важен момент ми е и това раницата да не е прекалено малка, за да побира достатъчно. Цветови решения за плата, които позволяват носене по всяко време и при всякакви обстоятелства. Без излишни картинки и шарении, надписите да са балансирани и деликатни. Празна раницата трябва да е с нормална тежина. За момента при ръководене от тези критерии сменяме раница на 6 години, защото ни омръзват, а самите раници са в перфектно състояние и има още живот в тях.

# 332
  • София
Избирам раницата според теглото, разпределението, качеството на материалите. Предстои да имам първокласник и се надявам раницата, която изберем да е издръжлива и да се използва поне няколко години.

# 333
Качество на материалите и изработката, удобно разпределение на отделенията и джобовете, меки и подплатени презрамки, които да не се врязват в раменете, светлоотразителни елементи, водоустойчива материя, това са основните неща, които търся в една ученическа раница.

# 334

Ето я нашата раница, чака началото на учебната година.
Няма да казвам точния брой на годините в които е използвана.
Невероятно издръжлива материя, циповете не са мръднали, при ежедневна употреба и то няколко години.
Единствената ми забележка е , че двата малки предни джоба са почти неизползваеми.
Би било добре да се обединят в една малка преграда или поне единия да се увеличи с 1-2 см., за да може да се побере сгъваем плосък несесер/ троен/14 × 21 см.
Така раницата ще стане още по- функционална.

# 335
Да бъде  лека и здрава раница, с джоб за бутилка вода , джоб за телефон и портфейл, с ортопедичен гръб.

# 336
1. Според какви критерии избирате ученическа раница за детето си?
Да е сравнително лека, с по-голям обем, да има много джобове, а също и странични такива за шише с вода.
2. Колко често се налага да подменяте раницата?
Може би на около 2-3 години сменяме раниците на учениците, защото тогава или се къса ципа, или се протъркват отдолу от търкането или суркането по пода в училище.

Раниците на Ташев са лично изпробвани от мен през студентските ми години и бях изключително доволна от качеството и издръжливостта. Определено ще ги потърсим и разгледаме по магазините. Надявам се все още да са със същото качество. Simple Smile

# 337
Критериите за избор на ученическа раница при нас са:
- да е качествена
- да не е тежка
- да е щадяща за гръбнака
- да е удобна
- да му хареса на детето и по външен вид
Когато се скъса или захаби, например на 2-3г.

# 338
Критериите ми за избор на раница са да е лека, с ортопедичен гръб, да е функционална, с удобно разпределение на джобовете и разбира се, да е здрава и да изглежда добре.
Налага се да подменяме раницата максимум на 2 години.

# 339
Предпочитам раницата да е по-лека, с анатомичен гръб , да има няколко джоба с добро разпределение. Не е маловажно и да изглежда добре на външен вид, за да я носи детето ми с удоволствие.

# 340
Дръжката да е  здрава на раницата, голяма А4, с ортопедичен гръб, повече джобове за химикали и бутилка за вода.

# 341
Тази година ще имам първокласник. Критериите, по които ще избирам раница са: да бъде лека, непромокаема, с ергономичен гръб и усилено дъно. Трябва да се хареса и на бъдещия ученик.

# 342
Раницата трябва да е удобна, лека и функционална и да се харесва на детето. Купуваме нова раница през 2 години.

# 343
Лека, удобна, с твърдо дъно и красив дизайн. Тази година ще имам първокласник и изборът е труден.

# 344
Миналата година купувахме раница. Избирах я да е практична, да е достатъчно голяма за да събира всичко, но и не твърде огромна, защото детето ми е дребничко.

Общи условия

Активация на акаунт