Включете се в играта и спечелете награда от Tashev Outdoors!

• 10 155
  • 362
  •   2
Отговори
# 345
Тази година избирах раница за ученика. Търсех да е с удобна дръжка за носене в ръка от мен, удобни презрамки, големи ципове за лесно отваране, джоб за бутилка и детето си избра десен на еднорози.

# 346
Да е лека и голяма. Купуваме на всеки 2г. нова.

# 347
Когато избирам ученическа раница за детето си гледам да е достатъчно голяма, за да побира всичко, да има различни отделения и външни джобове, да е до 1кг,
материята да е лесна за почистване и водоустойчива, да има приятен дизайн.
Все още не ми се е налагало да подменям  раница, защото детето ще бъде втори клас. Не бях чувала за тази марка български раници и съм приятно изненадана от добрите отзиви и гаранции за качество.

# 348
  • Пловдив
При избор на раницата обръщаме внимание на големина, ергономичност, брой и големина на прегради и джобове, ципове и да е с интересен десен.Първата ученическа раница издържа 3 години, втората е на две .

# 349
По принцип обичам всички чанти и раници да имат много джобове и прегради. Точно ученически още не съм избирала, понеже детето още не е започнало училище, но след година и това ще ни предстои, така че бих се радвала да ползваме от тази марка.

# 350
Предпочитам да е лека и със здрави презрамки.

# 351
Раницата трябва да е здрава, визуално подходяща за възрастта, лека, с много прегради и джобове, широки и ергономични презрамки и гръб. Трябва да има отделение за шише отстрани. Сменяме раницата когато омръзне на детето или се скъса.

# 352
Раницата  трябва да е здрава, лека, удобна и детето да хареса цветовете . Сменяме раницата когато се наложи.

# 353
При избора на раница винаги гледам да е с повече отделения, да има отстрани отделение за шише и много важно на което държа - широки стабилни презрамки, да е с дишащ и регулируем анатомичен гръб, както и да има коланче, за да се разпредели тежестта. Предстои ни купуване на раница за 1-ви клас и 6-ти, определено раницата е важна и трябва да се купи качествена и издръжлива. През 2 години купуваме раници.

# 354
Удобна, здрава, лека и красива. Трябва да има много джобове, странични отделения за вода и да е визуално изпипана. Сменяме раницата през няколко години.

# 355
За мен е важно раницата да бъде практична, да има достатъчно раздели , прегради и джобове. Да е лека, удобна и здрава.

# 356
Качеството!За мен това е едно от основните неща за раница.На второ място да е лека .Но за всяко едно нещо се отнася ,че  качественото е хубаво !!

# 357
На първо място раницата трябва да е качествено изработена . На второ място ако се използва за училище да е достатъчно голяма да побира всички необходими учебници и да може да се използва и за тренировки - да събира спортните обувки + екипировка . На последно място разумна цена , която отговаря на качеството . Раниците в нашето семейство издържат между 3 и 7 години .

# 358
  • София
На първо място да има допълнителна опора на гърба, ергономична. Задължително странични джобове за вода. Да е лека и плата да е здрав

# 359
Лека, удобна, с твърдо дъно и красив дизайн. Тази година ще имам първокласник и изборът е труден.

Общи условия

Активация на акаунт