Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 200
  • 848
  •   1
Отговори
# 60
Момичета , моето ембрионче е спряло развитие 🙁 Вчера , на пети ден , ми звъннаха и ми казаха , че е на стадий морула , уж хубава морула 🙄 . Днес вече е спряло развитие 😒

# 61
Ех, Съншайн съжалявам Sad

# 62
Нищо, имате си вече няколко!! Може те да са вашите деца.
Как е зацапването, спря или ?

# 63
Съжалявам, слънчице 🥺 може вашето детенце да е някое от замразените 😍 знаеш, стискам ти палци ❤️

# 64
Имаме само две и те не са с добро качество , за морфологичната оценка говоря . Остават ми две пункции по фонда , но повече няма да рискувам с по един Ф , ще дебнем месец с поне два-три . Аз имам съмнение , че високото ЛН е скапало яйцеклетката този път . Спря ми зацапването  , Одри 🤗

# 65
Разбира се, не питам дали са симптоми на бременност, а дали идва от Утрогестана. Бях на 12-ти ден фоликулометрия и той ми каза от следващия ден да започна утрогестана по 2 капсули вечер. Не ми каза какви размери имам на фоликул, дали имам доминантен или прочие. Искаше да отида след 2 дена, но имахме пътуване и след това се падаха не работни дни. След седмица като отидох ми каза, че имам киста. Дали е подтиснал, дали е видял жълто тяло, дали е некомпетентен - не мога да кажа. Търсих доста и според отзиви намерих този. Аз също съм неинформирана. Знам, че съм в отлично здравословно състояние, не пия, не пуша и се храня чисто. И започнахме опити с приятеля ми. За друго не съм се интересувала.
Станалото - станало. Не мога да върна времето и да пропусна прегледа си при доктора.

# 66
Съншайн, съжалявам за яйчицето.. Пожелавам ти следващата пункция да е успешна и някое от събраните блатоцистчета да е вашето бъдещо дете! Animal Hatching Chick

Деси, добре дошла! За Варна не мога да ти дам предложения, но ти пожелавам скорошен успех! Flowers Four Leaf Clover

Аз минах на лекар, каза ми за момента да не пия антибиотик, но ще го следим след месец пак. На мен днес ми дойде, направо се зарадвах. Следващия месец, така или иначе мислехме да пропуснем, така че с нищо не променя плановете ни. Следващата седмица съм на профилактични прегледи от работата, така че тъкмо ще може да да видя общата картина как е. Благодаря ви много за съветите и предупрежденията, приемам ги сериозно и ще се следя из късо! Heart

# 67
Аз пък бях пропуснала новата тема.
rave, благодаря! Фън, много прекрасна история!
Аз да подкрепя мнението на Одри за Лаймската болест - нелекувана навреме може да има много лоши последствия, които да се проявят след години даже. Мога да препоръчам д-р Ралица Йорданова, прави и онлайн консултации.
Съншайн, много съжалявам за ембриончето!
Стискам палци следващия път вече всичко да се развие както трябва.
На момичетата в периода на двете седмици чакане - пожелавам да ни зарадвате с много наситени чертички до края на месеца ❤

# 68
Съжалявам, Sunshine! Дано следващият път да бъде успешно!

Аз се отчитам с първа инсеминация от сутринта. Станулов беше доста доволен след обработката на мъжкия материал и каза, че било инсеминация, от която наистина имало смисъл, а не само за фонда.
Да видим какво ще стане... след 15 дни отивам за кръвен тест. Relieved

Успех на всички!

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 13:43 от _snowflake_

# 69
Snowflake, успех! На спукан фоликул ли беше инсето? Можеш да пуснеш кръвен и по-рано - 12 ден например.

Sunshine, съжалявам за морулката Sad Знам какво изпитваш. Аз така много страдах след неуспешния ми трансфер (първи), но вторият беше успешен и сега, гледайки детето си, преливам от щастие, че именно той се случи....

# 70
Започвам да се отчайвам , защото никой не може да ми обясни защо се забавят ембрионите и какво допълнително да включим , за да имаме хубав бластоцид Sad

# 71
На спукан беше да. Може по-рано да го направя тоя тест наистина. То важното е да минат 10-12 дни да се изчисти овитрела от огранизма ми.

# 72
Sunshine HugHug Дано другия път е по-успешен!

Ние ще пътуваме и се чудя дали да си взема тест или нарочно да не взимам нищо в мен? Отиваме на безлюдно място и мислих да се предизвикам, ама като дойде времето на заминаваме и се чудя дали да не взема 1-2 теста? Вие какво ще кажете Joy

# 73
rave, благодаря ти за тази така енергизираща темичка!

fun, чудесна история, бъдете здрави и щастливи заедно. Дано повече от нас имат същия късмет да им се случат чудеса!

Файонка, аз съм била болна от лаймска болест и мога да кажа, че лечението си е направо задължително. Поне на мен ми бяха обяснили, че е изключително опасно да не се лекува, а и е много важен момента на лечение, има период в който е вече късно, а в бъдеще може да доведе до редица сериозни усложнения. Имах страшен късмет да я разпознае лекар и да ме насочи правилно, защото беше преди много години и в града ни нямахме специалисти и почти никой не знаеше какъв е този обрив. Пожелавам ти всичко да е наред и ако трябва се консултирай с няколко лекари!

sunshine, съжалявам за ембриончето, дано следващите месеци имате късмет да увеличите бройката. А докато има и 1 ембрион, и надежда има!

Snowflake, чудесни новини! Стискам палци за две хубави черти.

Успех на всички останали! Flowers Four Leaf Clover

# 74
Записвам се в новата тема, но ще съм на скамейката дълго време. Успех на всички бебеправещи!🍀

Файона,Igg са антитела, не би трябвало да е проблем това.

Съншайн 🩷

Сноу, стискам палци! 😊

Момичета, да помрънкам, днес мина нашият час, ами оказа се, че СГ не е добра, както са ни я представяли до сега, на границата била. Оказа се, че на мен където ми беше излязло Igg за хламидия, не било безобидно и вероятно все още я има тази хламидия по тръбите и затова не излиза на PCR и затова ММ не е заразен, защото се е качила нагоре. От там шанса за ИМ бил огромен. И освен това, миомата ми, която уж не пречи, щяла вероятно да пречи при имплантация. Отвсякъде ни има нещо, а уж ни нямаше.. Сега така или иначе лекувам ЩЖ поне още 2 месеца, та сигурно ще пия успоредно и АБ за хламидията. Абе направо разкош..

Общи условия

Активация на акаунт