Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 215
  • 848
  •   1
Отговори
# 75
Сънлайт, прегръщам те ❤

Сноу късмет ❤

Моето зацапване беше 2 дни… и вече го няма. Много странно. Ама беше ръждиво към такова с червени нишки.
В неделя ще се приберем от почивка и евентуално чак понеделник може да си направя тест Thinking

# 76
Вики, много съжалявам, че така ти се събра! На мен обаче ми звучи като най-накрая някой да е обърнал адекватно внимание на ситуацията. Ще имаш няколко месеца, в които ще трябва да стиснеш зъби, обаче съм супер обнадеждена, че после ще ви се случат нещата!
Ти ходи при Станулов, нали?
Moonmama91, хайде дано е това, което всички си мислим 😍

# 77
Съншайн, приеми и моите пожелания това да е последното ти разочарование!
Одри, напълно ясно е какви са последствията от лаймската, но когато човек проследява динамиката й редовно, както и отражението й върху организма не винаги се налага АБ. Освен това има много нови проучвания по въпросът с антибиотичното лечение на Лаймска болест на по-късен етап, съобразено с циклите на възпроизводство на бактериите и мненията са противоречиви като самостоятелно лечение. Следят се титрите, симптоматиката и др. Не казвам, че в повечето случаи не се налага, само че при девойката най-вероятно не е първи стадий, когато ударният АБ курс може са стопира всичко. При по-късните стадии курсовете наистина може да са с месеци или кимпозиции от силни АБ с различно действие и се прилагат при симптоматика и отклонения с цел изтребването на цялата популация. Както и да е, това е обширна тема... Дано не й се случи нищо от евентуалните проблеми! Смятам, че лекарят й за сега подхожда добре.

# 78
Да Дудъл, при него сме и да, откри се проблема. Новата СГ на ММ е… ами спокойно можем да си кандидатстваме за инвитро с МФ. Даже не мисля, че имаме някакъв шанс за естествено. Не знам старата ли е била грешна, защото за 1 година няма как да се влоши толкова.
Направо ни върнаха в първи клас и даже и с инвитро шансовете не са много големи.

# 79
Е чакай малко, до сега не ти ли ги правеше той инсеминациите? Как изведнъж ги откри тия проблеми? Цветна снимка нямаш ли преди да почнете да ги правите?

# 80
V_gs, да разбирам че сте доволни от д-р Станулов? Радвам се, че реши да му дадеш шанс и като гледам май е обърнал внимание на доста неща за разлика от предната клиника. Не се отчайвай, ще се наредят нещата и силно вярвам, че той ще ви доведе до успех. Просто малко търпение и вяра. Simple Smile А доктора начерта ли конкретен план за действие освен лечението на ЩЖ сега и на хламидията?  Колко е зле спермограмата, ако ти се споделя? Старата ви спермограма в МЦАР Варна ли беше, където с теб си обсъждахме, че там не позлват стриктните критерии и май ги завишават, или с някой друг беше.

ПП Не знам дали ти бях казвала, но имам приятелка която беше с неизяснен стерилитет. Отидоха при Станулов, оказа се, че тя има завишени антитела на хламидия. Проведе едномесечно лечение, направиха инвитро и от първия опит забременя.

Alison, това ѝ е първичния преглед при Станулов, сигурно се бъркаш с Ванила, snowflake или Flowering1808, мисля че те правиха инсеминации при Станулов и може и да изпускам още някой.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 17:15 от S.G.C.

# 81
Сигурно бъркам да, голям ред флаг за там където са й правили инсеминациите значи. Да напише пак къде е, за да знаят повече хора

# 82
Момичета , които ходите при Станулов , той занимава ли се с жени с намален яйчников резерв ?

# 83
Аз съм от разочарованите от МЦАР Варна, като ние не сме правили процедури, а само СГ и цветна снимка там. СГ беше нереално перфектна, което не се потвърди от други две направени в различни клиники, а цветната снимка беше правена без назначена микробиология. По-късно открих уреаплазма и я лекувах, но не с тях.

# 84
Алисън, на друго място са ми инсеминациите и всичко до сега. Тя SGC е написала къде. Все пак различни лекари, навсякъде има доволни и недоволни. Не искам никой да обвинявам. Ядосвам се ама поне стигнахме до някъде - инвитро.
СГ е с 2% морфология и 8млн/мл (при минимум 15). Иначе общия брой го покриваме и подвижността е добра. Сега ще изчакаме 30 дни за да направим втора СГ и евентуално да подадем документи за фонда.
Иначе от доктора съм много доволна, много внимание ни обърна и ни обясни всичко.

# 85
Аз почти винаги съм на пункциите в стая с жени, които са с намален резерв и правят опити на ЕЦ. Така че, със сигурност се занимава, но каква успеваемост има при тях вече не мога да кажа.

V_gs, не е чак толкова зле спермограмата, но не е и оптимална. Ти сигурно си знаеш де, ама аз като стара свекърва да си кажа, проверете следващия път и днк фрагментацията, че с малък брой и морфология се успява лесно, ама с висока днк фрагментация е мъка. За фонда щом е втората спермограма трябва да е в друга клиника, може да направите следващата в Надежда или в Майчин Дом Варна, за да не се разхождате до София. На нас и на двете места ни бяха еднакви резултатите, така че мисля че са добри.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 17:30 от S.G.C.

# 86
Момичета , които ходите при Станулов , той занимава ли се с жени с намален яйчников резерв ?

Моя приятелка забременя на 40 с амх 0.55 от втори опит на ЕЦ. Преди това имаше в Надежда и в Доверие опити. Има и други момичета дето правят опити с намален амх

# 87
  • Ст Загора
Вика хареса ли го Станулов?

# 88
v_gs, аз ще съм funbreaker. Тъй като промениха изключително тъпо критериите за кандидатстване с МФ, ако общия брой в еякулата е над 35млн, не покривате изискванията на фонда за олигозооспермия (въпреки че с 8млн/мл си е такава). На страницата с изискванията е грешно написано 35млн/мл, потвърдила съм го с тях. Писах едни писма на МЗ, нищо не стана след това. Май трябва пак да ги сръчкам.
Иначе е много жалко, че ви загубиха времето в старата клиника, но вече като знаете какво е реалното състояние ти пожелавам да оправиш ЩЖ, а скоро след това да се похвалиш и с + !

sunshine, съжалявам за ембриончето.

Успех на всички чакащи, независимо дали естествено или след процедури!

Я кажете, как се казваха противогъбичните глобули? Нещо с М беше, но съм забравила. А днес изпих първата таблетка АБ, пия пробиотик (и то уж рекламиран и за женска флора) от 3 дни, но от следобед почна парене.
Имам час при гинеколог в понеделник, който се надявам да не ми се наложи да ползвам, но репродуктивната ми ще е отпуска тогава, а все още имам кървене и болки от време на време след хистерото. Ако не спрат, ще ходя да ме погледнат. Седмица е максимума време с кървене, който приемам за нормален.

# 89
V_gs, а каква миома имаш и колко голяма?
Имам една малка, дето уж няма да съзидава проблеми и ще “ бързам да забременея “ преди да е пораснала случайно, но си има едно напрежение в мен.

Общи условия

Активация на акаунт