Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 196
  • 848
  •   1
Отговори
# 45
Fayona Heart а някакви симптоми имаш ли?

# 46
Не, направо се шокирах сега. Миналия път се изненадах от отрицателния заради обрива, после обаче всичко се оправи само с противоалергичните лекарства. Сега минах само за контрола без никакви симптоми, че ми беше предписана и не очаквах положителния резултат. Благодаря ви на всички за съветите! Успях да се вмъкна утре за 9:30, а пътуването го отлагаме за следобеда.

# 47
Ако нямаш симптоми не се притеснявай, просто всеки носи някакъв вирус и е нормално е да ги имаме. Аз като се изследвах имах симптоми (постоянен цистит), но с времето отшумяха.

# 48
Привет момичета, записвам се и аз в прекрасната тема, с благодарности на rave! Грабят и прашец с пълни шепи.

При мен нищо не се случва, имам още един месец от курса с Дуфастон и ще видим Август какво ще предложи Сенкова и как ще е лигавицата след 3 месеца с Дуфастон.

Чета ви всеки ден и пожелавам много + резултати!

# 49
Благодаря за прекрасната тема. Записвам се и аз, и пожелавам да я изпълнят много добри новини!

# 50
Fayona, ако не се лъжа IgG е за вече минала инфекция, когато има изградени антитела.

# 51
Файона, радвам се че ще се консултираш, лаймската трябва да се лекува, не минава туку тъй. И момичета, не е вирус, бактерия е причинителя.

п.п. Мерси за новата тема на Рейв и за орисването на Фън Flowers HibiscusBlue Heart

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 22:32 от Одри ♡

# 52
Благодаря ви момичета, предадох на двойката вашите съвети и отзиви, надявам се да им помогнат! 🙏🏻

# 53
Момичета, имам още един въпрос.
От три дена се чувствам много разсеяна, забравям много, изтървам разни неща, причернява ми. Днес обаче съм изключително не концентрирана, глупави грешки правя. Цикълът ми трябва да дойде на 27-ми /дано не дойде следващите няколко месеца/, като това е оптималната дата 32-ри ден, последните месеци ми е между 28-32 и все имам някакви симптоми 12 дена преди овулация, вземам и утрогестан. Нямам никакви симптоми ама никакви, освен лека чувствителност на зърната и затруднение в 00, но това си е вече известно при мен. Та, може ли да ми кажете откъде идва тази непохватност и разсеяност?

Кити, 10 дни преди цикъл не може да имаш каквито и да е симптоми на бременност, ако за това питаш, Няма как 4 дни след овулация да имаш симптоми, може да е всичко друго, но не и това. Освен това, сега се разчетох, какъв е този малоумен доктор, който ти дава Утрогестан ПРЕДИ овулация?! Много вероятно е да я е подтиснал и въобще да не е имало такава, освен ако до 13-ти ден не е доказано, че е имало овулация с фоликулометрия. Така че, симптомите или са от Утрогестана ( от него пада кръвното) , може да има замаяност, гадене или си с ниска захар. Сори, ама смени го този, че просто е смешно да е толкова неадекватен.

# 54
Не, направо се шокирах сега. Миналия път се изненадах от отрицателния заради обрива, после обаче всичко се оправи само с противоалергичните лекарства. Сега минах само за контрола без никакви симптоми, че ми беше предписана и не очаквах положителния резултат. Благодаря ви на всички за съветите! Успях да се вмъкна утре за 9:30, а пътуването го отлагаме за следобеда.
IgG антителата, както са казали момичетата говорят за минала инфекция. Вероятно сблъсъкът при теб с нея е бил последните месеци, това кореспондира  и  със спада на IgM, които първоначално сигурно са били и повече. IGg с времето ще започнат също да спадат.
Аз бих пуснала ПКК, СУЕ и CRP и ако няма отклонения и няма симптоматика, не бих пила АБ. Добре е тези показатели да се проследят 2, 3 пъти, ако се тревожиш през период, да речем седмица. Около 20 лв. са. Бих пуснала и IgE заради алергията, но ако е минало достатъчно време след противоалергичните.

# 55
Здравейте прекрасни дами!
С мъжът ми правим опити за бебе вече година и решихме вече да се консултираме със специалист. От известно време чета мнения и отзиви и съм се спряла на двама специалисти и не мога да избера все още кой от тях да посетя, а именно д-р Кателия Александров и д-р Атанас Александров от МЦАР "Варна". Вече не искам да губя повече време и бих желала за мненията ви.
Благодаря предварително на всички

# 56
На ПКК, СУЕ и CRP нищо няма да излезе. Запознай се със заболяването и после съветвай!!

За IgM и IgG:
"Към 25-ия ден от заразяването се появяват IgM, които са във високи стойности през първия период, но по-късно се понижават. Към 30-ия ден започват да се повишават IgG, които се задържат високи до 2 години и повече."

Спадът на IgM не означава, че е излекувана инфекцията.
Ако някой още го сърби да съветва да гугълне последствия от неизлекувана лаймска.

# 57
На ПКК, СУЕ и CRP нищо няма да излезе. Запознай се със заболяването и после съветвай!!

За IgM и IgG:
"Към 25-ия ден от заразяването се появяват IgM, които са във високи стойности през първия период, но по-късно се понижават. Към 30-ия ден започват да се повишават IgG, които се задържат високи до 2 години и повече."

Спадът на IgM не означава, че е излекувана инфекцията.
Ако някой още го сърби да съветва да гугълне последствия от неизлекувана лаймска.
Благодаря за острата ЗАБЕЛЕЖКА!!!
Напълно съм наясно какво означава спада на IgM и съм го казала.
На момичвто ЛЕКАР й е назначил антибиотик и в тази връзка й препоръчах тези изследвания, за да прецени, дали има нужда от него. Много ми е интересно, как ще опровергаете влиянието на бактериална инфекция / за каквато става въпрос в случая/ върху посочените кръвни показатели?...
Въпросът мисля, че беше дали да се взема АБ и основният маркер, който би показал нуждата от него е CRP, както и някои отклонения в ПКК... В случая съвета ми беше по-скоро насочен към предотвратяване безмисленото лечение с АБ.

# 58
Информирай се моля и ще разбреш защо съм остра.

п.п. по-добре да го изпие и да няма нужда, защото е несравнимо, с това което ще изпие по-късно (месеци вливки венозно на антибиотик и какво ли още не, ако получи артрит)

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 10:33 от Одри ♡

# 59
Имам позната с Лаймска болест, която я хвана на доста по-късен етап. Няма да навлизам в подробности през какво минава, но аз също бих взела мерки още сега и на момента.

Пожелавам всичко да мине бързо .

На мен ми дойде вчера вечерта и днес записах час. Още се чудя дали да не почина 2м преди поредният трансфер, ама да видим дали няма някой задържан фоликул и ще мисля.

Общи условия

Активация на акаунт