Лято, плаж, море, вълни...аз пък искам две черти ! ~бебеправене 607~

• 35 376
  • 848
  •   1
Отговори
# 750
Файона Станулов но нз как ще е в Доверие.

Ами уж би трябвало да е по добре. Закупили са нова, модерна техника за обработки.

# 751
  • На изток от Ада
Аз се съмнявам да иде Ковачев на мястото на Станулов в Афродита...

# 752
Аз се съмнявам да иде Ковачев на мястото на Станулов в Афродита...

И според мен това е само слух

# 753
  • На изток от Ада
Да той беше мн зает . Следеше бременни. Подготовка за бременност и инвитро... Пък и си има място, Ковачев..
Ти как си Жаки?

# 754
Да той беше мн зает . Следеше бременни. Подготовка за бременност и инвитро... Пък и си има място, Ковачев..
Ти как си Жаки?

Добре съм, Наси. Благодаря. Надявам се всичко да е наред, притесненията си остават явно до края Kissing Heart

# 755
Може ли ако някой следи темата за тестове за овулация да ми даде линк?
Както казах, че нищо не следя, така и импулсивно реших да си купя тестове.
Преди с високия пролактин като правех абсолютно никога не видях втора чертичка дори и бледа. Днес ми е 12 ден и чертата е доста наситена, но май не колкото контролната, та искам да пусна теста за коментар.

# 756
# 757
m-angel, ако искаш пусни тук, не е като да влезеш в темата за един тест за О само.

# 758
Момичета, преди няколко дни рязко се завъртях и си сецнах кръста. Мислех, че ще мине за 2-3 дни, ама нейсе. Много боли като съм седнала ( трябва да имам възглавница зад мен, за да облекча малко болката) или ако стоя права на едно място. Като лежа съм добре, ама то няма как само да лежа. Имали ли сте такива болки и за колко време минават?

# 759
Момичета, един малко тъп въпрос, но ще си го задам 😀 Сега аз започнах вибрамицин за тези леко завишени антитела за хламидия. ММ е чист отвсякъде и няма да пие. Не питах колко време след края на АБ трябва да се пазим, но според вас ако използваме предпазни средства просто ок ли ще е като пазене? Направо съм забравила как изглеждат, ама предпочитам така.

Ейнджъл, качвай снимка тук направо!

Салсера, имала съм. Понякога за 2,3 дни ми е минавало или максимум седмица. Ползвах алгасан и също лека йога, съвсем лека.

# 760
Ето я снимката:
Скрит текст:

# 761
Положителен ми се струва, ако не днес, то утре със сигурност.

# 762
Angel, аз често имам такива, при които тестовата черта някак си не е плътна.
При мен те винаги са преди или след силно положителен тест.
Та на този етап бих казала, че е отрицателен.

# 763
И според мен не е положителен.

# 764
Добро утро!
За тестовете за овулация- този месец започнах да правя от 7-ми ден, защото знам че понякога имам доста ранна овулация. Марката беше лейди тест - е така и не видях положителен тест, само 2 подобни на този от снимката на 8 и 9-ти ден. От прегледа онзи ден се установи, че е имало овулация.
За протокола, миналият месец ползвах овю, малко като че ли бях по-доволна от тях, пак нямаше по-тъмна тестова, но поне бяха еднакви. Навремето правех едни в една кафяво-оранжева кутийка 5 +1 за бременност, но им забравих марката.. Бяха безупречни, но сега ги няма никъде по аптеките.
Салсера, ако не е много сериозно прищипването до 3, 4 дни трябва да започне да отшумява болката.
Аз имам проблеми с кръста и често ми се случва да ме боли, а и работата ми е такава, че все заемам неудобни положения. На мен много ми помага арника гел. Ако имаш ултразвук под ръка и го вкарваш с него, ефекта е чудодеен, но и без апарат да е, разтриваш по продължително. На мен лично движението също ми помага, колкото и докторите да призовават за почивка. Като лежа съм по-зле, но ако е лошо прищипването е добре да те погледне лекар. В случай, че забележиш изтръпване по хода на краката, мравучкане, слабост, задължително лекар.
Прикачвам само за ориентир моите тестове този месец 7, 8 и 9-ти ден от ляво на дясно. Сега като са изсъхнали чертите се виждат по-добре. В контролното време нещата не стояха съвсем така. Другите съм ги изхвърлила, но от 11-ти ден тестовата си стана съвсем слаба. Овулацията я усетих на 10-ти ден, на 13-ти ден на прегледа, имаше жълто тяло. Тестовете са само ориентир. Зависи и по кое време са правени, колко концентрирана е урината. Аз трудно мога да издържа 2, 3 часа без пишкане през деня например, а те се правят точно в часовете след 10, 11, не като тези за бременност сутрин. Случвало ми се е преди обед и късно вечер да имам напълно различни тестове в един ден. Преди обед с много слаба чертичка, а вечер вече почти положителен. Понякога не може да се хване основният пик на ЛХ явно.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 07:48 от K_aterina

Общи условия

Активация на акаунт