Разделно Хранене- част 6

• 44 769
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
мога ли да похапвам ленено семе със сметана (заквасена) 

# 106
# 107
Хей защо се OFF-нахте май вечер няма с кого да се пише. Лошо Cry smile3518

# 108
Зузи, недей плака. Аз съм тук Hug
Не знам, дали може да се смесва със сметана, защото не го ям, ама Калида ще се включи, тя май го употребяваше. Не вярвам да е чак такава беда, ако го смесиш Peace

# 109
Здравейте,мами!Не съм се включвала няколко дни ,нещо нямах настроение,но сега се оправиха уж нещата.Днес се изтеглих ,но се съм доволна от резултата.Няма да се отчайвам важното е че се чувствам добре.Смятам за да съм по щастлива, в събота да си ям каквото ми душа сака.
ПС.скоро една приятелка ме ''светна'' че мюслито мога да си ям с портокалов сок (не бях се замислила) newsm78.

# 110
  • Велико Търново
Здравейте и от мен момичета!Аз,останах много приятно изненадана,че обиколките ми са вече с "минус"макар и минимален.Доволна съм от резултата само за седмица,а по-важното за мен в случая е,че се чувствам по-жизнена като си имам цел да си върна предишните килограми.
А да попитам таратор с какво мога да ям?
Желая ви много хубава вечер! Hug

# 111
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА  Hug
Включвам се за да се похваля не с - кг.а с това,че моето "коремче" вече има връзка с мозъка и може да каже-стига ми толкова.Чувствам се лека и ободрена,явно вече цялото ми тяло е доволно от РХ.
Тази вечер аз за 1 път се заситих с 1 шоколадова бисквита,обикновено се нахвърлям на сладко като невидяла без да подбирам-щом има захар Embarassed
Добре дошли на новите момичета newsm51
Е вече ви се похвалих отивам да мия 1dishes
Лека и спокойна вечер smile3524

# 112
izvinete che pisha na latyinica no mi se skapa laguage i za sega shte karam na latinica. Kak nakara korem i mozak da se razberat az sled edna kutia biskviti pak ne moga Embarassed A tezi biskvita ot RX li e newsm53

# 113
leka i spokojna nosht  luvbed  love001

# 114
 Rudyo,много се радвам,че при теб РХ има толкова добри резултати Peace-това е стимул за начинаещите и кураж за "временно отклонилите се" от този начин на хранене Wink
 Сиска,тъй като таратора се състои от зеленчуци и протеини,другото ядене пак трябва да ти бъде същото Wink-напр.салата със сирене,или задушени зеленчуци,може и нещо готвено/пак от зеленчуци Grinning-но внимавай да не са скорбялни Confused-т.е.-бЕЗ картофи,грах,царевица и т.н./.И пак да кажа,че аз комбинирам протеини помежду си,но само млечни/в твоя случай/,НЕ и месо със сирене/кашкавал,или сирене със бобови храни/които пак са ПРОТЕИНИ.
   Май дълго стана Laughing,но ако има нещо-питай Hug

# 115
  • Велико Търново
Мерси,Sophi!Ще питам по-късно,че от 04.00 съм станала и сега няма да успея да си задам правилно въпроса!
Хубав ден,момичета!

# 116
Здравейте всички,
току що си уточних разделното меню за днес и утре, благодарение на вашите прекрасни рецепти, разбира се. Пожелавам ви слънчеви и весели почивни дни. 

# 117
  • София
Здравейте всички,
отскоро се запалих и аз по РХ, старая се да спазвам вашата табличка, макар и да се затруднявам понякога, но с всяко ново нещо е така  Wink.
Чета всичко, но имам един въпрос дали чрез РХ ще успея да кача някой и друг кг, знам че звучи странно Shocked, но определено ще ми дойдат добре Peace. Откакто се храня разделно се чувствам постоянно гладна, особено сутрин когато се хапват само плодове. Затова и наваксвам след плодовете с филийки или овесени ядки. А тези интервали между храненията са ми много трудни за спазване, огладнявам доста преди това  Sad. Надявам се скоро да си изградя режим, че иначе ще сваля кг, вместо да кача newsm11
Чакам вашите безценни съвети  Hug

П.С. Вече готвих разделно и по вашите рецепти и определено е вкусно.

# 118
Ей разделни девойки и аз доживях за хвалене. Просто не мога да повярвам че постигнах някакви резултати, но при мен дойдоха чак сега след 2 месеца. Тая разделна работа знам че е логична но ми се струва като магия. Как е възможно да съм яла абсолютно всичко и да съм смъкнала. Не мога да кажа с колко, понеже с кантари не се занимавам, но дрехите ми са почти като двойно по-голям размер(което пак не е добре). Аз исках да смъкна 3-4кг, но явно съм успяла. И аз като всички много ме мъчеше вечерния глад, но като че ли попремина тоя период. Сега остава да си запазя тоя режим като начин на живот. Като се замисля и шоколад съм яла, и бисквитки и какво ли не, но общо взето гледах да не ги меся и да си оставям повечко време след като съм ги хапнала. Аз нямам много време да пиша но чета всичко много редовно, така че продължаваме. Кураж на новозапочналите. Имайте търпение, не е чак толкова мъчително според мен отколкото да стоиш на някаква диета-хем гладен хем дебел.

# 119
Здравейте, и честита баба Марта на патерица!!!
Ками, много благодаря за рецептата, как да не ми трябва, та тя щерката всяка вечер ме питаше дали си пуснала рецептата. Вече сме почти оборудвани с оцветяващия материал-цветни кокосови стърготини и шоколадови пръчици и мисля за 8-ми март да направя изненада. Не ме страх, че ще наруша РХ, защото вътре се слага банани , а аз банан не ям така, че няма да ме изкушава,  smile3508 newsm62 ама 1/2 да му мисли както обича банани.
Да не пропусна да се похваля, че вече съм на - 4 кг, а 1/2 даже на
-10 кг. , а за дрехите да не говорим, май в скоро време ще се наложи да си купувам по-тесен панталон. Проблема ми е само корема дето все още не мърда много.

Общи условия

Активация на акаунт