Разделно Хранене- част 6

• 44 780
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • France
Храня се разделно 14г.Сутрин пия фреш или ям плодове,по-късно слабо безкоф. кафе с кафява захар,рядко обядвам,но за сметка на обяда пия светло пиво/почитателка съм на бирата/,вечер голяма салата според сезона с месо или риба,но никога пържени.Обичам безмесни супи,боб,варена яйца.Всяка вечер пия 1-2 чаши червено дом. вино.Ако наруша за повече от 2 дена РХ,качвам кг!По време на бремеността качих 25кг,сега съм 55 благодарение на РХ!Не пия газирано и т.нар."натурални сокове",само вода!!!Така че,дерзайте момичета,ще ви е само от полза!

# 91
  • София
Добре дошла,pechovska Hug
14 години......направо си е за възхищение Grinning.Това е много голямо постижение,поне според мен.Да намериш идеалният режим на хранене и да го поддържаш толкова години Heart Eyes
Надявам се да се включваш по-честичко в темата и да ни даваш кураж LaughingИ заповядай в темата с рецептичките,ако искаш да споделиш някоя с нас Wink

# 92
  • Варна
Здравейте момичета.Да ви кажа аз не бях една от най сериозните.Напълнях със 4 кг със много прегрешения и мнгооо СЛАДКО.Но сега се връщам на режима.Днес до обед съм на 1 ябчълка.Преди малко хапнах запечено във микровълнова краве сиренце към50гр и една прясна краставичка.За вечеря смятам да си напрвавя спанак със ориз и много зелена салатка.Имам един въпрос белият дълъг боб към зеленчуците ли спада и мога ли да го готвя със месце или със картофки  bouquet

# 93
  • София
Ей, браво, ставаме все повече.
Дано и отслабващите да са все повече. Аз все още не мога да се похваля със свалени кг. Реших да опитам да намаля въглехидратите и да наблегна на повече пресни зеленчуци, млечни храни и нетлъсто месце. Доста диети, които сега са модерни , изключват въглехидратите. Може да имат право.

# 94
  • София
Снежи,белият боб е зрял фасул.Трябва да се хапва самостоятелно или в комбинация със зеленчуци-лук,чесън,чушки,домати и подобни Wink
В никакъв случай с месо,картофи,сирене,кашкавал и т.н.

# 95
  • Варна
Ками благодаря ти за бързият отговор.  bouquet

# 96
 Благодаря ти,Ками Hug
 Вече написах две рецепти,малката маймунка обаче се събуди,така че като се поосвободя ще продължа с моите кулинарни предложения Wink
  Снежи,не се отчайвай-ще се освободиш от тези пусти 4 кг.,сигурна съм Peace

# 97
  • Варна
Момичта благодаря ви за поткрепата.Дано да се справя защото наближава 8-ми март.А трябва да съм във форма  bouquet

# 98
Да кажа аз днес как се изхитрих - нали комбинацията зърнени/ядки е позволена със сметана, понеже много ми липсват пустите му ов. ядки със сирене/кис. мляко - разтворих ги с вода и 2 лъжици сметана. Ок ли е?

# 99
  • Варна
А може ли за слетобедна закуска да хапвам овесени ядки със мед и канела.Предварително сварени във вода newsm78

# 100
  • София
Да кажа аз днес как се изхитрих - нали комбинацията зърнени/ядки е позволена със сметана, понеже много ми липсват пустите му ов. ядки със сирене/кис. мляко - разтворих ги с вода и 2 лъжици сметана. Ок ли е?

Мартеа,аз не смесвам ядки и зърнени със сметана PeaceСметана може с тестени,картофи и скорбялни,но не с ориз и всякакви зърнени храни (пшеница, ръж, просо, елда и т.н.).Не може също с боб,леща и т.н.

Защо не пробваш овесените ядки с плодов сок или някакъв по-гъст нектар от по-кисели плодове-вишни,кайсии,джанки,касис.Стават наистина вкусни.Аз много бързо свикнах да ги ям само с вода и така са ми най-вкусни,но трябва да са задължително фини Mr. Green

# 101
  • София

Мартеа,аз не смесвам ядки и зърнени със сметана PeaceСметана може с тестени,картофи и скорбялни,но не с ориз и всякакви зърнени храни (пшеница, ръж, просо, елда и т.н.).Не може също с боб,леща и т.н.

Защо не пробваш овесените ядки с плодов сок или някакъв по-гъст нектар от по-кисели плодове-вишни,кайсии,джанки,касис.Стават наистина вкусни.Аз много бързо свикнах да ги ям само с вода и така са ми най-вкусни,но трябва да са задължително фини Mr. Green

Ето малко по-точно,че сега намерих инфото.
С 2 думи.Скорбялните протеини не могат да се смесват със сметана/в случая Wink/,а скорбялните зеленчуци-могат.
СКОРБЯЛНИ ПРОТЕИНИ - КОКОСОВА ЯДКА, ВАРИВА - БОБ, ЛЕЩА
ГРАХ, БАКЛА И ДР,ВСИЧКИ ЗЪРНЕНИ -ОРИЗ, РЪЖ, ЖИТО, ЕЧЕМИК,ЕЛДА,ПРОСО,ОВЕС И Т.Н.
СКОРБЯЛНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ - КАРТОФИ, СЛАДКИ КАРТОФИ, ЦАРЕВИЦА, ГУЛИЯ (ЗЕМНА ЯБЪЛКА,АРТИШОК)

# 102
  • София
А може ли за слетобедна закуска да хапвам овесени ядки със мед и канела.Предварително сварени във вода newsm78
Меда не е от най-добрите комбинации с овесени ядки,но не е нещо забранено.По-добре да ги подслаждаш с плодове,но ако обичаш сладко,меда е по-добър вариант от захар Wink
Канелата е ок Grinning

# 103
  • Sofia, BG
Здравейте! Искам да ви кажа, че от разделното хранене има ефект. Аз вече 5-та година се храня така и съм много доволна.Поддържам едни и същи килограми - 51 кг при ръст 168 см. Отначало ми беще трудно и не можех да си представя да си изям пържолката без картофки, но пък сега съм точно обратното - не мога дя изям с картофките Simple Smile Ефект има, не само по отношение на тялото и килограмите, а и по отношение на кожата, косата, ноктите.  На мен специално, кожата на лицето ми се избистри, стана една такава бистра и мекичка. Много съм доволна от този режим на хранене и ви съветвам да се придържате към него. Дерзайте и успех!

# 104
Привет момичета !!! Чета ви от няколко дни и се изумявам как съм могла да си мисля че РХ е нещо сложно и трудно. Embarassed Та вие сте супер аз с години чета разни книги за това пусто РХ и всеки път ми се струваше все по неразбираемо а то сега взе да ми светва и май ще се включвам  chef

Общи условия

Активация на акаунт