Фенове на тениса - тема 10

• 20 577
  • 654
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Да попитам, има ли къде да се гледат junior мачовете днес, когато играят нашите младежи?
Някъде из Интернет дали няма някой livestream? Ще е прекрасно ако и двамата стигнат до финал!

Ето тук ги дават:
https://vk.com/tennisprimesport?z=video-212808533_456258091%2Fpl_wall_-212808533

Ако изтрият линка, ми пишете да го пратя на лични.

# 256
  • София
Ето линк, който изпраща директно към мача на Иван Иванов. Нашето момче губи с 1-3 гейма.

https://vkvideo.ru/playlist/-212808533_-2/video-212808533_456258102

# 257
  • София
Дано да успее да обърне пак резултата!

Да не говорим, че този немец има страшно противна физиономия, гледа нагло, прави някакви супер гнусни муцуни и изглежда нелепо с тая обърната шапчица! Страшно гнусно създание! По-скоро му отива да е футболист, не тенисист с това поведение.

----
Жалко!

Дамите започват - https://vk.com/tennisprimesport?z=video-212808533_456258107%2Fpl_wall_-212808533

Последна редакция: пт, 06 юни 2025, 13:55 от mitkomitashki

# 258
  • София
Жалко за Иван Иванов, но бъдещето е пред него.

Да, сега Росица Денчева засега гази, 6-1 в 1-ия сет, пу пу да не я урочасам

Директен линк:
https://vkvideo.ru/video-212808533_456258107

# 259
  • Berlin
Ама как малко викала Сабаленка. То е все едно се бие с мечка в гората или е отишла да се кара на пазара с някой. Това е една нова висота във викането на корта. Да не говорим за изключителната й арогантност и извън корта, бие Джокович.

# 260
  • София
Кофти! Росица накрая буквално рухна Confused

# 261
  • София
Синер беше прекалено добър за Джокович!
20 поредна ГШ победа за грешника.
Очаквах това 3-0, но не мислех, че ще е толкова трудно на Яник. Джокович даде всичко от себе си, беше във форма и фокусиран, но какво да направи когато срещу него вижда себе си, но още по-подобрена версия.
Очаква ни велик финал в неделя. Дано да има 5 сета и драма до последно.
Форца Яник!

Музети да благодари на нервния Алкарас за първите два сета. В момента в който Карлос намали грешките и намери играта си и Музети веднага се контузи... Този номер сме го гледали вече много пъти. И срещу Джокович, а сега на два пъти и с Карлос.
Това момче развали полуфинала, жалко. Неуважително и към Алкарас и към публика.

# 262
Много хубав мач направиха Синер и Джокович. Синер изглеждаше малко спечен, между другото, напрежение си е да играеш срещу Джокович и имаше доста нетипични за него грешки, но наистина формата му в момента е изключителна.

Музети ми е много симпатичен и играе страшно приятен и интелигентен тенис, но истината е, че Карлито се беше гипсирал първите сетове. Пробва си неговите коронни номера, не минаха и той се стъписа. Като цяло рядко съперниците могат да отговорят на късите му топки и разнообразната игра. И точно си мислех, че е време да вкара малко агресия в играта си, като явно не става иначе, и той го запука яката Joy
Музети да вземе да си оправи физическата издръжливост, че не става така. Третият сет Алкарас направо го попиля.

Чакам с нетърпение мача в неделя. И аз се надявам на петсетов мач и много драма Grinning
И стискам палци Карлито да продължи тенденцията Синер да няма победа от 2024та насам над него Sunglasses

# 263
  • София
Сабаленка е като някой ругаещ киборг в този финал... Нищо елегантно няма в нея!

Дано Коко да победи! Заслужава го! Много повече шампионско поведение показа до момента, особено като се има предвид, че е на 21 години!!!

# 264
Гоф игра добре днес след първите 5 гейма. Сабаленка в известен смисъл се би сама - изпусна контрола над емоциите си и мача, започнаха да валят грешки и…останалото е история. Изненадан съм от резултата - смятах, че Арина е преодоляла тези флуктуации в играта си, но явно има още работа.

Надявам се грешното ми предположение днес да е единственото такова за финалите. Поне Алкарас да сложи спирачките на СинерAI утре.

# 265
  • Berlin
Супер! Аз съм доволна от финала.😀  Утре Карлос, вамос!

# 266
Доволна съм, че Коко победи.

# 267
  • София
Браво на Коко!
Показа какъв трябва да е истинският шампион!
Но не може да се каже същото за Сабаленка!

Да видим утре сблъсъка на титаните!

# 268
  • София
Ужас.
Така ме е яд за Арина, която може цяла година да е номер 1, но така и не е надмогнала себе си. Сабаленка си остава с едва 3 ГШ титли от цели 6 финала вече. Лош баланс за играч, който се стреми към рекорди и доминация.

Какво да кажем за Ига Швьонтек? 5 от 5
Коко Гоф е 2 от 3
Арина с 3 от 6
Огромна разлика.

Победата на Гоф беше заслужена. Много по-малко грешки в това силно ветровито време.
Но Гоф е силно лимитирана. Връща, връща и това е. Форхенда и е слаб, сервиса също. Само заради атлетизма и психиката си има тези успехи.

# 269
  • София
Честито на Коко! Тиха, скромна, трудолюбива и с много добро поведение на корта, беше по-добра днес и заслужено победи. Вятърът беше ужасен и според мен това допринесе до многобройните грешки и при двете.
Сабаленка след онези неприятни истории в личния й живот още повече не я харесвам.

Полуфиналите вчера донесоха очаквания от мнозина финал, за мое съжаление бях и ще съм за тези двама, които отпаднаха Simple Smile Музети трябва да продължава да работи върху психиката най вече, но и върху физиката си и издържливостта. Има магия в тениса му и се надявам да успее да се подобри още. А Ноле - уви вече на тези години не може да се противопостави на младите, не че полуфинал на 38 не е постижение, но за повече трябва късмет и някакво благоприятно стечение на съперниците, защото Зверев, Синер и Карлос не би могъл да победи в един турнир. Яник беше много хубаво и лъчезарно момче, не знам как в хода на кариерата се превърна в този безизразен човек, с безинтересна игра, без никаква емоция, чак плащещо неемоционален ми е напоследък, а след съшитата с бели конци за терапевта и крема история съвсем не му симпатизирам.

Общи условия

Активация на акаунт