Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 80 842
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
Моля за консултация, защото след подаръкана Чебурашкин искам и аз да му купя парфюм. Проблема е, че той не се е замислял дори какво харесва. След дълги размисли каза, че със сигурност харесва аромата на дъдж и вероятно праскова.

Та търся дъжд в бутилка, който да няма и морски мирис.
Нещо, което има подобно на озон (като вали или след дъжд може да се усети) миризма е Narciso Rodriguez For Him EDT

Дано да им е наличен!

# 301
Може ли да се посъветвам с дамите и господа (как им действат върху дамите) за няколко парфюма в случай че ги ползват или са ги помирисвали за мнение, описание.

Bianco Latte - подходящ ли е за зимен парфюм, подарък за дама, много важна е издръжливостта, че на момичето не остават дълго на кожата.

Flowerbomb на Viktor&Rolf
Hypnotic Poison на Диор парфюмна версия
Олимпия на Пако Рабан оригиналната версия (ако знаете за по-добри Олимпии също може)

# 302
  • 🌊
Може ли да се посъветвам с дамите и господа (как им действат върху дамите) за няколко парфюма в случай че ги ползват или са ги помирисвали за мнение, описание.

Bianco Latte - подходящ ли е за зимен парфюм, подарък за дама, много важна е издръжливостта, че на момичето не остават дълго на кожата.

Олимпия на Пако Рабан оригиналната версия (ако знаете за по-добри Олимпии също може)
Зависи дамата какво харесва. Аз обичам сладко, дали ще е карамел, дали ще е череша, парфюмите ми са "възрастна" версия на детски аромати, ако трябва да ги опиша накратно. Много рядко бягам от това.
Пробвала съм всички изброени и единствения, който ми остави трайно впечатление беше Пойзъна.

# 303

Зависи дамата какво харесва. Аз обичам сладко, дали ще е карамел, дали ще е череша, парфюмите ми са "възрастна" версия на детски аромати, ако трябва да ги опиша накратно. Много рядко бягам от това.
Пробвала съм всички изброени и единствения, който ми остави трайно впечатление беше Пойзъна.
Благодаря Ви, проблемът е, че тя няма "тип" - или й харесва, или не. Харесва силни, сладки също много, но не такива тип препарат или твърде vintage. Аз самият се придържам към Invictus и от тази година Le Beau le parfum на JPG, другите бързо ми писват, а тежки не търпя, но това са "моите аромати". Сега е с женския вариант La Belle le parfum, но не стои трайно, макар че на мен много ми харесва.

# 304
Бианко Лате е супер аромат и ще се хареса. Аз го нося много и получавам комплименти.
Отровата също, но в Едт вариант.

# 305
И цветната бомба и отровата са ми любими парфюми! Харесвам по принцип ориенталски ванилови аромати.

Чудя се на ултавайълет на Пако Рабан?! Никога не съм го имала и ме изкушава доста!

# 306
После пиши какво си избрала..👍
Здравейте, пробвах Devotion, не ми хареса. Другите не можах да ги намеря за тест. Мисля Черния Опиум да взема. Друг , незнам за съжаление.

# 307
  • София
Кой сайт може да достави парфюм още утре ?

# 308
  • София
Кой сайт може да достави парфюм още утре ?
1001perfume.eu може да звъннете и да дойде човека, имаха и втори сайт  нещо вишнево с кафяво ама не мога да се сетя кой беше

# 309
После пиши какво си избрала..👍
Здравейте, пробвах Devotion, не ми хареса. Другите не можах да ги намеря за тест. Мисля Черния Опиум да взема. Друг , незнам за съжаление.

Пробвай да потърсиш новия на Гучи, https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Flora-Gorgeous-Orchid-94979.html. Интересен е, има доста ванилия.
Fame Paco Rabanne, не е изразена ванилия, но парфюма е много хубав. Препоръчвам.
https://www.fragrantica.com/perfume/Rabanne/Fame-74962.html

# 310

Чудя се на ултавайълет на Пако Рабан?! Никога не съм го имала и ме изкушава доста!
Вчера бях с него. Много траен и приятен аромат. Имам го за първи път в оригинал и не ме разочарова! Смятам че лятото и по топлите месеци му подхождат. През цялото време усещах шлейфа около мен. Не смятам че е ретро, но може и да съм пристрастна, защото откакто излезе съм му фенка. В интерес на истината се намират негови тестери по 50-60 лева и една проба няма да ви струва прекалено скъпо. Също така ако не го харесате, винаги ще се намери някоя дама която го иска и ще успеете бързо да го продадете според мен. Simple Smile

# 311

Вчера бях с него. Много траен и приятен аромат. Имам го за първи път в оригинал и не ме разочарова! Смятам че лятото и по топлите месеци му подхождат. През цялото време усещах шлейфа около мен. Не смятам че е ретро, но може и да съм пристрастна, защото откакто излезе съм му фенка. В интерес на истината се намират негови тестери по 50-60 лева и една проба няма да ви струва прекалено скъпо. Също така ако не го харесате, винаги ще се намери някоя дама която го иска и ще успеете бързо да го продадете според мен. Simple Smile
И аз го мисля отдавна,  бихте ли описали повече

# 312
Разбира се, с уговорката че не съм от най-добрите описващи аромати.
Усещам виолетката на първо място, но не е нахална или накъртваща, а е доста омекотена от османтуса и кайсията в него. Има я леко акватичната нотка от нея, но е деликатен намек и полъх. Има пипер и той държи парфюма да не е сладък, като му придава този туист с който се чудиш всъщност за кой сезон е подходящ този парфюм и за кои поводи и дали всъщност е 100% дамски аромат? Пикантността му балансира цветята в него - жасмина, розата, там са, но като подкрепящи композицията, а не основни играчи. Резултатът е един уникален парфюм, различен от всичко. Не само днес (особено днес), но и тогава като излезна на пазара. Не съм сигурна че е подходящ за всеки, трябва да сте "дете на 90те години" за да го оцените да сте готови да носите нещо заради себе си, не заради околните (както май сега е модерно), защото може да провокира, и въпреки това е страшно приятен парфюм. Аз с него се чувствам и делова и женствена и лежерна и силна. Не го намирам подходящ за млади жени, смятам че е за 30-35+ дами. Суров парфюм е, не сладък, не усещам сладост.
Трайността е завидна, в коса още се усеща, на дрехи също, на кожа изкара 5 часа с много добра проекция, преди да го измия.
Имам тестер и много ми се иска да имах и опаковката от едно време в което се слагаше "яйцето". Беше много футуристична. Преди имаше толкова креативност и внимание във всичко. От аромата до опаковката. Сега знаете всичко е едно и също, скучно. Ако възродят отново и Gucci - Envy, вече няма да им искам нищо. Тези 2 аромата ми бяха най-любимите още от едно време, наравно с Armani - Lei, който съсипаха с реформулации и сега гледам пак има нов и ще го търся за проба, дали ще напомня стария. Но поне го има на пазара.
Дано да съм помогнала, съжалявам ако не описвам добре.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 11:51 от Lale_Lili

# 313
  • Sofia
Нова обувка се задава, с интересна пирамида, ще я тествам поне, но бутилката!...... Бутилката грозна, по-грозна, най-грозна, така се моля да я сменят или поне 30 мл да ги направят в нещо по-поносимо ...Tired Face

https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-C … rmania-96558.html

# 314
На мен ми харесва. Любимите ми нюанси за чорапи 🤭🤭🤭
Няма да я взема, защото аромата вече ми втръсна, но е готина тази обувка 😅 Като Алиса в страната на чудесата или Пипи дългото чорапче 🤩

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 10:23 от Lale_Lili

Общи условия

Активация на акаунт