Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 79 402
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
След сравнението с Бакара Руж не мога да спра да я усещам в Клоето!

Барения е детето на Кели Калеш едт и H24!

# 586
  • София
Chloe на моята кожа стои пудрено и елегантно, като пухче от кутия за гримове. Няма нито мухъли, нито йодните пари на Бакара руж (и по-добре).
Барения много ми хареса на първо четене! Стегната, бистра и ароматна, много елегантна. Ще пробвам на кожа и ще я мисля.
Много хубаво и стегнато я описа, браво Flowers Rose
При мен Barenia си има типичната Hermes база и доста заприличва на градините и Jour. Едно такова дюлево, билково и прекрасно нещо, което се носи с часове.

# 587
Много се колебаех дали да поръчам Клоето, но добре че не съм. Като чуя за приликата с Бакара руж и ми става лошо. Не го понасям това парфюмно извращение.

# 588
Имам Бакара Руж Екстракт от години -  не оставам без него /да подчертая оригинал-ЪТ / - не намирам нищо общо между Бакара и Клое -НИЩО !

# 589
И аз имам оригинал на Бакара и няма нищо общо с Клое.

# 590
  • Out of the Mix
Привет, дами. Hands Wave
Ще ударите ли едно рамо с мнения, понеже умувам подарък за близък.
Жената е на средна възраст. Пада си и върти 4-5 парфюма, като любими са й класическият The One EDP, Alien EDP, Mon Guerlain EDP класичекият, и Coco Mademoiselle EDP. Тривиални и мега носени, ама кво да се прави.

Мисля нещо на Chanel да й взема - примерно Coco Mademoiselle L'Eau Privée, там да пълни етажерката с Шанели.
Чета ревюта, казват, че е по-лек от EDP. Какво ви е мнението, става ли за 4 сезона?

Или може би някой от Gabrielle - първият или Еssence?

Идеята е да си го върти за всякакви поводи и през цялата година.

По повод тежките парфюми през лятото - "обожавам" на 30-35 градуса някой да ме лъхне с тежката ванилия или табак, а най - "любим" ми е Black Orchid и то от мъж. TrollfaceSweat Smile

# 591
И при мен няма нищо общо.
Барения е много труден парфюм, който определено не е за всеки. Това е шипър с метални алдехиди и е силно билков, успокояващ, елегантен и красив. И при мен има много от Н24.

# 592
  • София
Скрит текст:
Привет, дами. Hands Wave
Жената е на средна възраст. Пада си и върти 4-5 парфюма, като любими са й класическият The One EDP, Alien EDP, Mon Guerlain EDP класичекият, и Coco Mademoiselle EDP. Тривиални и мега носени, ама кво да се прави.

Мисля нещо на Chanel да й взема - примерно Coco Mademoiselle L'Eau Privée, там да пълни етажерката с Шанели.
Чета ревюта, казват, че е по-лек от EDP. Какво ви е мнението, става ли за 4 сезона?

По повод тежките парфюми през лятото - "обожавам" на 30-35 градуса някой да ме лъхне с тежката ванилия или табак, а най - "любим" ми е Black Orchid и то от мъж. TrollfaceSweat Smile

Revoker - привет, аз бих опитал с Mugler Angel Elixir 2023
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Elixir-78581.html

Мисля, че ще й допадне, а го има и за тест из магазините, така че спокойно да си го прецените на място.

# 593
  • София
Привет, дами. Hands Wave

CM Privee си е същият парфюм, просто по-прибран и нетраен. Няма смисъл, по-добре нещо ново подарете. Ако държите на Шанел, нека поне е Coco Noir или Chance EDP.
По така описаните предпочитания бих препоръчала тези:
https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Goddess-83483.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Lancome/Tresor-172.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Nova-61519.html

И ето този, малко по-висок клас, но разкошен и би трябвало чудесно да пасне:
https://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Izia-La-Nuit-64679.html

# 594
  • Бургас/Пз
На мен ми става лошо от Бакара, не го понасям изобщо и то най-вече заради множеството имитации , които има и с които някои хора се поливат. Никаква Бакара не усещам в Клоето. Днес е малко по-хладно и направо е божествено.... много ми е хубаво на нослето Simple Smile

След ревюто на Ковачева за новите красоти на НР нямам търпение да ги пробвам. Цените им са малко уау, но идват черни петъци, коледни празници та все ще изпадне някоя оферта. Почти на дъното съм на Кафето на Том Форд и Ситере на Хермес, та се оглеждам за нещо различно Simple Smile Нито един от двата не бих повторила.

# 595
Тази мацка дето върти четери парфюма..при по- дълбоко вглеждане върти от известни марки най -известния. За мен всички са скучни. Но..с Шанел няма да я впечатлите. Тя вече има който трябва. Не виждам моето мнение с какво ще ви послужи, но помислете. Намерете друга марка и оттам парфюм. Grinning
Сега видях мнението на Jasmin. И аз съм за sislay

Нищо общо няма Клоето с Бакара руж и за мен.
Кели Калеш едт ми е стара любов. Дали се намира нейде, трябва да поровя.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 11:34 от Chocolat_

# 596
  • София
Прекрасен,  леко пудрен, слабо малинки и нищо от Бакара. Аз бързо спирам до го усещам. Явно го има защо едно момиче ме попита с какво съм. На плажа във водата.

# 597
Привет, дами. Hands Wave

Като любителка на Мон Герлен мога да препоръчам класически парфюми  от по-новото време, които много ми харесват:
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle- … Parfum-65175.html
От Ла Бел - тази по-стара версия с черна горна част на бутилката.
По-новата версия е обратно - светла горна част, но отзивите не са много добри.
или
https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/Scandal-Absolu-91052.html

# 598
Здравейте, този дали все още го има някъде, че го търся, но не успявам да открия?

# 599
  • София

Този CM е много лек, бледнее пред всичко останало от СМ EDT, EDP и Интенз. Ако трябва да е Шанел бих предложила Алюр.

Общи условия

Активация на акаунт