Парфюмни размисли и страсти - 291 тема

• 79 402
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
dazel,това Гучи  Mémoire d’une Odeur ми е любим,любим и много мой парфюм,знаех си по билковите описания,че и Барения ще е нещо подобно,нямам търпение да я пробвам.

# 616
  • София
dazel,това Гучи  Mémoire d’une Odeur ми е любим,любим и много мой парфюм,знаех си по билковите описания,че и Барения ще е нещо подобно,нямам търпение да я пробвам.
Любимо ми е това Гучи, много успокояващо и балансирано. Барения без проба няма да гръмна. Дано успея да пробвам скоро ужасно ми е интересна.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 09:52 от chanel19

# 617
  • Пловдив
Да ви попитам, от къде гледате кои са новите парфюми? 😁

# 618
  • Пловдив
Може би от фрагрантика ?

# 619
  • Sofia
Да, там гледам аз.

И ето нещо чисто ново:

Shalimar Millésime Jasmin Guerlain

https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Millesime-Jasmin-97101.html

# 620
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добре, информацията ми за жасмина се оказа вярна. Не ми е любима нотка, за съжаление.

# 621
И мен малко ме притеснява, че е толкова натегната от жасмин пирамидата на новата лимитка на Shalimar, не е посочен и типичния ирис. Интересно ми е как се е получил, в предишните верси все пак се усещаше ДНК на оригинала, макар и доста по-лесни за носене и харесване. Дано и тук да е така, при всички случаи ще чакам с нетърпение отзиви за него.

# 622
  • The Evergreen State
Хей момичета, опасни агенти сте тук, благодаря много за споделеното. И аз имам колебания за този жасминов Шалимар. Ще се радвам ако някой го тества и сподели впечатления. Видях че е зареден вече по европейските сайтове, предполагам че ще се появи и на американсия сайт съвсем скоро.
Барения изненадващо много ме грабна обаче. Бързо ми мина изненадата и лекото разочарование от приликата с Армани Си. Много харесвам и Арманито, чудех се наскоро дали да не си го подновя, беше ми залипсвал. Ако Си е вечерния парфюм, то Барения е неговия дневен, по-светъл вариант за мен. Елегантни и много приятни парфюми са и двата.
Редактирам да споделя набързо - тествах и новото Клое с червената панделка, застана обаче твърде пудрен на ръката ми.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 12:27 от Athena

# 623
Ох, аз много се радвам за жасминовия Шалимар. Много ми се носи жасмин.

# 624
Тествах Barenia одеве и то със самостоятелно напръскване на кожа. Нищо общо няма за моя нос с Кели едт, по-скоро намирам нещо от билковото Гучи. Но и като него не е.  Аромата не е лош, просто приятен за моя нос. Меда накрая ми разваля и първоначалното приятно впечатление. Слава богу , нямам дерт. Smile Сладко бутилче иначе.

# 625
Сутринта пръснах цитрусов парфюм, ами не, сезона за този тип аромати мина.
Утре вадя роза или тубероза

# 626
Вчера получих проби на трите български парфюма
https://irisagro.org/
Днес ги пробвам.
Самодива, Змей и Цар са интересни, много сложни, носталгични нишови парфюми, които са със съставки от естествен произход. Когато ги разуча хубаво ще пиша, защото са доста променливи.

# 627
  • Бургас
Ковачева е виновна да си купя преди малко от Дъглас направо новият ЛВЕБ Еликсир направо в 50мл!:sparkling_heart:Sparkling HeartSparkling Heart Имаше и 20 процента надолу, та ми легна на 224 лв.Издивях по този парфюм, тестера беше скрит, питах за него пръснаха ми на ръчичката два спрея, не спирам да го усещам, какво е това малиново- виолетово очарование не зная, но е много мой тип, тук обаче има и нещо друго, нещо козметично, нещо напудрено на моята кожа.Как са го направили от Ланком това чудо не зная, но е дяволски добре смесен.Началните малинови акорди са невероятни.Върху мен обаче не са бонбони виолетки и на метеоритите на Герлен не ми приличат, друго нещо има тук, нито пък ми е като Инсоленс.Ох, неповторим е.Това ще е супер трудно за имитации убедена съм, това е съвършения дамски парфюм и най- добрия фланкър до момента за моя нос, нямащ нищо общо с никой друг ЛВЕБ за мен, както и нищичко общо с Интенсемент, каквито мнения чета! Напълно различен нов самостоятелен парфюм е трябвало да бъде, но кой ме пита мен.Нова огромна любов, изключително красив флакон, обожавам бутилките от линията, много женствен и омаен, топ, топ, топ на топа.И на Еликсир бутилчето е по- широко от страни и по- лесно за държане от класическато.Laughing Цвета на течността е уникален.Той най си заслужава от всичко ново, което пробвах до този момент и най- важното, че не ми прилича на никой друг парфюм, което също ме накара веднага да го купя още в магазина.Пробвайте, много си струва! Новото черно Живанши Абсолю не е нищо особено, в стила на линията си е, очаквах с този тютюн нещо по- различно, но не би, приятен е, но го пропускам.Между другото сега установявам, че много се е променило на блотера.Клоето по което всички са луди тук е много нежничко, мадамско , както всички от серията, нищо изненадващо, много прилича на другите Клоета и на първата версия/класическата/, която имам и харесвам най- много. И тук никаква изненада, пропускам директно.Барения- очаквах някакво страшилище, а той си е подсладен чай при мен, много приятен , безобиден, кротичък и опитомен.Слава Богу нямащ общо с омразния ми Кели Калеш.Ако ми го подарят бих го носила с огромно удоволствие, за мен е много лесен за харесване и няма нищо трудно тук.Първият доста симпатичен Hermes чак учудващо за мен.Недоумявам сравненията с Армани Си, та те са от различни светове, поне за мен, поне за мен!

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 17:26 от Bright Crystal

# 628
  • София
Много харесвам жасмин и ми е супер интересен за тест новия Шалимар. Simple Smile

Кристалче, за Барения съм с теб напълно, чайче, става Wink

Новото Клое - не, не, не...

ЛВЕБ Еликсир е чудесен наистина!

# 629
Момичета, какво ви е мнението за този парфюм? Днес го тествах и ми допадна. Вие какво мислите?

Общи условия

Активация на акаунт