Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е потребителското мнение за Dior Pure Poison?
Какви характеристики търсят потребителите в парфюм, подходящ за летния сезон?
Кои са популярните парфюми сред потребителите през летния сезон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е потребителското мнение за Dior Pure Poison?
-
Какви характеристики търсят потребителите в парфюм, подходящ за летния сезон?
-
Кои са популярните парфюми сред потребителите през летния сезон?
-
Как реагират потребителите на последователността и остатъчния аромат?
-
Какви са наблюденията за новия парфюм Chanel Gabrielle L'eau?
Сладко бутилче иначе.

Цвета на течността е уникален.Той най си заслужава от всичко ново, което пробвах до този момент и най- важното, че не ми прилича на никой друг парфюм, което също ме накара веднага да го купя още в магазина.Пробвайте, много си струва! Новото черно Живанши Абсолю не е нищо особено, в стила на линията си е, очаквах с този тютюн нещо по- различно, но не би, приятен е, но го пропускам.Между другото сега установявам, че много се е променило на блотера.Клоето по което всички са луди тук е много нежничко, мадамско , както всички от серията, нищо изненадващо, много прилича на другите Клоета и на първата версия/класическата/, която имам и харесвам най- много. И тук никаква изненада, пропускам директно.Барения- очаквах някакво страшилище, а той си е подсладен чай при мен, много приятен , безобиден, кротичък и опитомен.Слава Богу нямащ общо с омразния ми Кели Калеш.Ако ми го подарят бих го носила с огромно удоволствие, за мен е много лесен за харесване и няма нищо трудно тук.Първият доста симпатичен Hermes чак учудващо за мен.Недоумявам сравненията с Армани Си, та те са от различни светове, поне за мен, поне за мен!